yoni564712
Well-known member
היה יכול לעשות גמר של שביעייה, להדיח את דיג'יי לפני גאיה
ולרצות את כולם.
אבל הטינופת הוא טינופת.
ולרצות את כולם.
אבל הטינופת הוא טינופת.
אין לעוז את הביצים.אני עדיין בתחושה שפרידה הולכת
כולם מרוכזים בדני vs נועם כי בטוחים שהשלישייה סגורה.
אני רעבה.אין לעוז את הביצים.
אמרתי כבר כמה פעמים שפרידה הולכת. היא מקבלת במה היום בכל מקום, בטיימליין של האתר, קיבלה זמן מסך נכבד היום וגם סוויסה העלה דווקא עליה קטע. אני לא צופה בפרק. לא מוכן לעבור שוב את מה שהיה בעונה עם ריוואה. אני סיימתי עם העונה הזאת וגם מקווה שאעמוד בפיתוי ולא אצפה בעונה הבאהאני עדיין בתחושה שפרידה הולכת
כולם מרוכזים בדני vs נועם כי בטוחים שהשלישייה סגורה.
פרידה דמות מרכזית בעונה. ריוואה הייתה שחקנית מישנהאני
אמרתי כבר כמה פעמים שפרידה הולכת. היא מקבלת במה היום בכל מקום, בטיימליין של האתר, קיבלה זמן מסך נכבד היום וגם סוויסה העלה דווקא עליה קטע. אני לא צופה בפרק. לא מוכן לעבור שוב את מה שהיה בעונה עם ריוואה. אני סיימתי עם העונה הזאת וגם מקווה שאעמוד בפיתוי ולא אצפה בעונה הבאה
חייב להיות אשכנזי אחד בגמר, זה לא פיירדני הולך היום מהסיבה הפשוטה שעוז לא רוצה אותו בגמר..
יש לו בגמר:
2 לוחמי מילואים
התחת של התוכנית
הכוכבת שלו לאורך העונה
והכוכבית של העונה
שיהיה לכולנו בהצלחה ...
הדר חצי אשכנזייה לא?חייב להיות אשכנזי אחד בגמר, זה לא פייר
לאהדר חצי אשכנזייה לא?
באמת? היא עיארקית שלמה?
חצי סוריתבאמת? היא עיארקית שלמה?
או חצי תוניסאיתחצי סורית
עד כמה שזכור לי, אבא - עירקי, אמא - טוניסאית. הוזכר על ידה בקשר לסבתא הטונסאית שלה, בהקשר של איזשהו תבשיל.הדר חצי אשכנזייה לא?
כן, בדיוק כתבתיעד כמה שזכור לי, אבא - עירקי, אמא - טוניסאית. הוזכר על ידה בקשר לסבתא הטונסאית שלה, בהקשר של איזשהו תבשיל.
ראית פעם עיראקית שקוראת לעצמה "קוויאר"?למה זה מפתיע שהדר לא חצי אשכנזיה?
את שואלת אותי אם ראיתי פעם בחורה ישראלית עם חוש הומור?ראית פעם עיראקית שקוראת לעצמה "קוויאר"?
גם הוייב של "אני אתבע אותך" לא עוזר
לתבוע זה בסדרראית פעם עיראקית שקוראת לעצמה "קוויאר"?
גם הוייב של "אני אתבע אותך" לא עוזר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.