fleabag
Well-known member
לא מביך לרצות לזכות בתכנית ראלטי?זה לא מביך שזכית כי מישהו ביקש להעביר לך את הקולות שלו?תמיד יזכרו לו את זה
בטוחה שיתמודדו
שי מיקה חיה טוב עם זה
לא מביך לרצות לזכות בתכנית ראלטי?זה לא מביך שזכית כי מישהו ביקש להעביר לך את הקולות שלו?תמיד יזכרו לו את זה
שי מיקה חיה בסרט שהיא ניצחה בזכות עצמהלא מביך לרצות לזכות בתכנית ראלטי?
בטוחה שיתמודדו
שי מיקה חיה טוב עם זה
צפה בקובץ המצורף 31627 ניצחון המבוכה. הגיע זמן
אחד המנצחים הראויים
שוב, השערה...ואתה חושב שהתומכים ישתפו פעולה?
כי ראיתי מי הם...או לפחות חלקם..
ואני מתקשה להאמין שיצביעו לתמיר...או לטיטי..
מה יניע אותם להצביע? רק לא עומר?
מסכימה עם ההשערה. יש לה סבירות.שוב, השערה...
אם באמת אורן לא יקח חלק מהצבעת הגמר, כלומר לא יהיה ניתן להצביע לו אז לתומכים שלו לא תהיה ברירה אלא להצביע למי שאורן תומך בו.
אני אישית לא מאמין בהצבעות.
אני פשוט חושב שעוז עובד להפוך את המצב להגיוני. שהצופה הממוצע יגיד לעצמו "אה, הגיוני שהוא ניצח בגלל אלף בית גימל".
אם את שואלת אותי במה אני אישית מאמין, אני מאמין שעומר מקום 1 בהצבעות ואני מאמין ששפיץ בטופ 3.
אבל בפועל אני חושב ששפיץ לא תהיה בגמר ועומר יסיים מקום 2.
זה כמו שאני לא מאמין שזהבה עקפה את ג'וזי בהצבעות הקהל אבל עוז הצליח גם אז ליצור רושם שיש מצב שזהבה תנצח ואז הצופה הממוצע אכל את זה.
אם זהבה עקפה את ג'וזי בהצבעות אני מקעקע על הגוף שלי קארין עליהשוב, השערה...
אם באמת אורן לא יקח חלק מהצבעת הגמר, כלומר לא יהיה ניתן להצביע לו אז לתומכים שלו לא תהיה ברירה אלא להצביע למי שאורן תומך בו.
אני אישית לא מאמין בהצבעות.
אני פשוט חושב שעוז עובד להפוך את המצב להגיוני. שהצופה הממוצע יגיד לעצמו "אה, הגיוני שהוא ניצח בגלל אלף בית גימל".
אם את שואלת אותי במה אני אישית מאמין, אני מאמין שעומר מקום 1 בהצבעות ואני מאמין ששפיץ בטופ 3.
אבל בפועל אני חושב ששפיץ לא תהיה בגמר ועומר יסיים מקום 2.
זה כמו שאני לא מאמין שזהבה עקפה את ג'וזי בהצבעות הקהל אבל עוז הצליח גם אז ליצור רושם שיש מצב שזהבה תנצח ואז הצופה הממוצע אכל את זה.
מלכנו בפעראני לא יודעת מהן האינדיקציות לדעת מי הכי חזק.
כרגע תמיר מקבל בסביבות 1200-2000 לייקים לפוסט באינסטגרם.
ועומר 8000 בממוצע. ויש כאלה גם שמגיעים ל 18,000.
עומר מרגיש לי חזק. ועם הקולות של מירי - עוד יותר.
עוז צריך לעשות פה פליק פלאק רציני. וזאת בהנחה שהוא מסתכל על ההצבעות.
אם לא - זה כבר סיפור אחר.
כמה לייקים לפוסט באינסטגרם?מלכנו בפער
2417 לדקהכמה לייקים לפוסט באינסטגרם?
לא מסתכל על פוסטיםכמה לייקים לפוסט באינסטגרם?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.