לא שאלו אותה על הפוסט של אמא שלה?..סיכום רומי בצינור:לא הסתדרה עם ג'קו,מאוכזבת מטיטי,היא ועומר רק ידידים, היא מאוד אוהבת את הבן דוד שלה גיא ושי אביטל שלח לה הודעות סוטות וצילם אותה(שאת זה התבאסתי לשמוע,מקווה ששי ישפט להרבה שנים )
לאלא שאלו אותה על הפוסט של אמא שלה?..
מוסיפה לאיחולים את כל מי שבתעשיה או באח ומתלוננות שהטריד אותן (ערכיה:מכוון לדייר שהעידו עליו)סיכום רומי בצינור:לא הסתדרה עם ג'קו,מאוכזבת מטיטי,היא ועומר רק ידידים, היא מאוד אוהבת את הבן דוד שלה גיא ושי אביטל שלח לה הודעות סוטות וצילם אותה(שאת זה התבאסתי לשמוע,מקווה ששי ישפט להרבה שנים )
יש מלא כאלה בתעשייה ונותנים להם לגיטימציה כי הם טובים בעבודה שלהם. גם על העורך האגדי יורם זק שכולם מתגעגעים אליו היו הרבה תלונות של עובדות ב"קשת" ולא עשו לו כלום. https://www.google.com/amp/s/www.haaretz.co.il/amp/gallery/television/.premium-1.4593293מוסיפה לאיחולים את כל מי שבתעשיה או באח ומתלוננות שהטריד אותן
תודה על המידע. זה משנה לדעתיש מלא כאלה בתעשייה ונותנים להם לגיטימציה כי הם טובים בעבודה שלהם. גם על העורך האגדי יורם זק שכולם מתגעגעים אליו היו הרבה תלונות של עובדות ב"קשת" ולא עשו לו כלום. https://www.google.com/amp/s/www.haaretz.co.il/amp/gallery/television/.premium-1.4593293
מטריד לא משנה את דרכיו ועל כל אחת שמתלוננת יש עוד הרבה ששתקו. כל פעם שאנשים אומרים שחבל שיורם זק לא חוזר, אני נזכרת בתלונות עליו ולא מבינה איך אנשים מוכנים לקבל את זה רק כי הוא גאון בעבודה שלו.תודה על המידע. זה משנה לדעת
רציתי לחשוב שאולי זה רק לדנה קרה. לא משנה כמה שנים עוברות העולם עדיין תקוע בלפני אלפי שנה
שזה סבבה, נחליק להם
חוסר ידע בטחמטריד לא משנה את דרכיו ועל כל אחת שמתלוננת יש עוד הרבה ששתקו. כל פעם שאנשים אומרים שחבל שיורם זק לא חוזר, אני נזכרת בתלונות עליו ולא מבינה איך אנשים מוכנים לקבל את זה רק כי הוא גאון בעבודה שלו.
צריך ללהק אותה כל עונהסיכום רומי בצינור:לא הסתדרה עם ג'קו,מאוכזבת מטיטי,היא ועומר רק ידידים, היא מאוד אוהבת את הבן דוד שלה גיא ושי אביטל שלח לה הודעות סוטות וצילם אותה(שאת זה התבאסתי לשמוע,מקווה ששי ישפט להרבה שנים )
חחחאיך בא לי...
שזהבי יבקיע שער...
שיווווווווווווווווווווווווו........הייתה לו הזדמנות להבקיעחחח
מאיפה זה בא עכשיו?..
סחית מדיירואים שטיטי הייתה מפקדת קשה. מתאים לה.
היא מהמפקדות שלא זוכרים...מה?!
שרית היתה קצינה? מפקדת?
היא עוד תזכה...
אני מדמיינת אותה אומרת: שיו...נו.. תקשיבו!היא מהמפקדות שלא זוכרים...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.