שרשור ערב היום ה48 בבית עדכונים

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
אני אכתוב את זה גם מחר כי זה מעצבן אותי

יכול להיות שאני היחיד שנכנס לדקויות הקטנות האלו, אבל אולי עדיף שלא ישקיעו בתפאורה ותחפושות אם המשימות כל כך חרא וחסרות פואנטה

1. הקטע של בובות חדשות ומשומשות - שום פואנטה, מעבר לעובדה שהדר ואור עשו משימה בתור "בובות חדשות"
2. העמדה שהבובות החדשות היו צריכות לאייש - על שום מה?????? איך תרם? זה אולי הדבר שהכי עצבן אותי
3. השיקויים - למה בדיוק זה נתן להם 400 שקל? כולה שפכו נוזלים לתוך מיכל ללא שם תנאי או הגבלה
4. יוסי וחיים - נכשלו ובכל זאת קיבלו כסף כמובן
5. כל הסאגה עם אמילי ואגם בוחבוט - או שפספסתי או שלא אמרו שזה מביא תקציב, אבל בגלל שאמרו שהם השיגו תוספת של 1800 אז אני מניח שכן (שיפסיקו לתת לנו להניח דברים בבקשה. כמו עם הקנסות)
6. מלי הייתה בובה משומשת - לא קיבלה שום משימה (לעומת אמילי שקיבלה 2)
2. כדי להטריל, שתמיד יהיה דייר שם במשמרת, שיצטרכו לדאוג להחליף זה את זה, שיהיה לא נוח.

3. דווקא השיקויים היה המקום בו השתיים (קורלי ואמילי) היו צריכות לבחור כל אחת מי הדייר הכי ילדותי/בכיין/יפה/ערמומי וכו', עשה קצת פיצוצים.

גם אותי מעצבן הקטע של רועי עוז לעשות משימות שמצטלמות טוב אבל יש בהן מעט תוכן שרובו לא איכותי. תמיד בשלב הראשון זה 'וואו איזו השקעה, איזה מהמם' ומשם ירידה בלבד.

katy2022

Well-known member

יכול להיות שאני היחיד שנכנס לדקויות הקטנות האלו, אבל אולי עדיף שלא ישקיעו בתפאורה ותחפושות אם המשימות כל כך חרא וחסרות פואנטה

1. הקטע של בובות חדשות ומשומשות - שום פואנטה, מעבר לעובדה שהדר ואור עשו משימה בתור "בובות חדשות"
2. העמדה שהבובות החדשות היו צריכות לאייש - על שום מה?????? איך תרם? זה אולי הדבר שהכי עצבן אותי
3. השיקויים - למה בדיוק זה נתן להם 400 שקל? כולה שפכו נוזלים לתוך מיכל ללא שם תנאי או הגבלה
5. כל הסאגה עם אמילי ואגם בוחבוט - או שפספסתי או שלא אמרו שזה מביא תקציב, אבל בגלל שאמרו שהם השיגו תוספת של 1800 אז אני מניח שכן (שיפסיקו לתת לנו להניח דברים בבקשה. כמו עם הקנסות)
אני עוד מחכה שיסבירו איך נבחרו הזוגות בסבב הראשון…דני-פרידה….יוסי-עידן…לא הראו

willing

Well-known member

הרבה ממה שכתבת מסכימה. לגבי 4-נכשלו וקיבלו לדעתי כי המכונה לא עבדה כשחיים לחץ. הראו את זה בלייב
זה הפך את המשימה ללא פיירית. איך אפשר לנצח אם הכפתור לא עובד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה