GALxp
Well-known member
מחרידהראיתי שקובי סוויסה תומך בפרידה. זה כל כך מסתדר לי עם מה שאני חושבת עליה. אני לא מצליחה עדיין לנסח למה היא כל כך דוחה אותי.
מחרידהראיתי שקובי סוויסה תומך בפרידה. זה כל כך מסתדר לי עם מה שאני חושבת עליה. אני לא מצליחה עדיין לנסח למה היא כל כך דוחה אותי.
לעתים אני מצטערת שאין לי פרוטקציה אצל שר הבִּדחון הלאומי, ואין לי רשיון לנשק...מחרידה
מה אני אשם שהיא נראית כמו מנדרינה בלי מיץ?לעתים אני מצטערת שאין לי פרוטקציה אצל שר הבִּדחון הלאומי, ואין לי רשיון לנשק...
אבל אתה כזה עדינוש, סכין פלסטיק תספיק.....
אל תגיד על פרידה דברים רעים.
גם בעיניי. אני פשוט מצנזרת בגלל חוקי הפורום את מה שאני באמת חושבת עליה.מחרידה
תרגישי טובמהשמים נלחמים נגדי.....
חשבתי, נגמרה האולימפיאדה, אז אראה קצת 26 בליב.
הגשתי לא טוב.
שכנה צרחה עלי ללכת למירפאה.
התבזבז לי הזמן....(א.ק.ג, עמאיית)....
רופא אמר "מיון".
סירבתי.
מיון בעיקרון הוא מדגרה למיליון כולרות.
קיצור, חזרתי הביתה - נהיו תכניות אקטואליה.
שוב הפסדתי 26.
אולי מחר... תלוי באיראן.
אוי ויי זמיר!ראיתי שקובי סוויסה תומך בפרידה. זה כל כך מסתדר לי עם מה שאני חושבת עליה. אני לא מצליחה עדיין לנסח למה היא כל כך דוחה אותי.
סנובית
גם הדחה של חיים תוכל להציל. רקאומרת.רק הדחה של אמילי תציל אותנו מחורבן בית האח הגדול השלישי
עברנו בקושי 4 שעות ואת כבר בתופעות לוואי..חבל על האנרגיות והתיאוריות והקונספירציות, אתם לא מבינים שהכוח אצלי?
אם החלטתי שאמילי ועידן נשארים עד הגמר אז הם נשארים עד הגמר...
ואז בגמר, או רגע לפני, אמילי מודחת לפניו לכבוד הקארמה שחזרה לכל מי שערך והרים אותה על חשבון עידן
זה האני האמיתי שלי הוא יוצא כשאני לא אוכלתעברנו בקושי 4 שעות ואת כבר בתופעות לוואי..
וגם סרטונים של לאכול כל מיני המבורגרים מושחתים וכו'נועם צריך לעשות את הסרטונים הללו, שאנשים אוכלים דברים מוזרים מול המצלמה
נראה טוב היום דניקצת מוזר שאור צם
ודני לא
הוא חמודנראה טוב היום דני
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.