הדר חברה של אמילי, שזה גרוע יותר, ובלי קשר, מלאני תחטוף על זה מהמעריצות של אמיליאם הדר היתה שוכבת כך ומחבקת אותו, כל העולם ואישתו (הטיקטוק) היו מחסלים אותה.
הדר חברה של אמילי, שזה גרוע יותר, ובלי קשר, מלאני תחטוף על זה מהמעריצות של אמיליאם הדר היתה שוכבת כך ומחבקת אותו, כל העולם ואישתו (הטיקטוק) היו מחסלים אותה.
תחטוף ממי?הדר חברה של אמילי, שזה גרוע יותר, ובלי קשר, מלאני תחטוף על זה מהמעריצות של אמילי
מעריצות הטיקטוק של אמילי והדרתחטוף ממי?
מי ישמע לפני זה הם אהבו אותהמעריצות הטיקטוק של אמילי והדר
שוב הקוקזקיאת הנגזלת אולי שתלך לבכות בהאח שכולם מקנאים בה בטיקטוק ובכול השאר לאאם הדר היתה שוכבת כך ומחבקת אותו, כל העולם ואישתו (הטיקטוק) היו מחסלים אותה.
כן היא מוזרההחיבוק לא לעניין
מצד שניהם
אין בכלל קשר לאמילי ואם זה מגיע לה או לא
אפשר לנחם בלי מגע כזה
בלי לשכב אחד לצד השניה
במיוחד כשלה יש חבר בבית ולו יש משהו שם
על פחות מזה שרפו את הדר.
מה הוא אשם? הוא היה עם הגב אליה, היא באה מאחוריו. מה הוא יעשה? יהדוף אותה?החיבוק לא לעניין
מצד שניהם
אפשר לנחם בלי מגע כזה
בלי לשכב אחד לצד השניה
על פחות מזה שרפו את הדר.
הוא יכול לקום אחרי כמה דקותמה הוא אשם? הוא היה עם הגב אליה, היא באה מאחוריו. מה הוא יעשה? יהדוף אותה?
כן.מה הוא אשם? הוא היה עם הגב אליה, היא באה מאחוריו. מה הוא יעשה? יהדוף אותה?
אבל מלאני לא רוצה את עידןכן.
והיא עדיין שוכבת לצידו שם.
אבל כששילה רב התקרב לאמילי בבריכה הוא נכנס לאח לבכות
לא רלוונטיאבל מלאני לא רוצה את עידן
שילה אמר לאמילי שרוצה אותה
קשה לי להיות אובייקטיבילא רלוונטי
יש כבוד מינימלי כשיש בני זוג.. או קשר כלשהו
נכון שזאת לא אשמתו שהיא הגיעה בחיבוק כזה
אבל הוא היה יכול להתיישב מנימוס אחרי מס' שניות
לפי הצלמה.. התנוחה לא השתנתה.
יכול לקום אבל לא עושה את זה.מה הוא אשם? הוא היה עם הגב אליה, היא באה מאחוריו. מה הוא יעשה? יהדוף אותה?
זה לא אותו סיטואציה פה היא מחבקת אותו מאחורה וגם זה לא מול הפנים של אמיליהחיבוק לא לעניין
מצד שניהם
אפשר לנחם בלי מגע כזה
בלי לשכב אחד לצד השניה
על פחות מזה שרפו את הדר.
זה לא בסדר נו. קשה לי להאמין שמלאני היתה עוברת על כך בשתיקה לו אביב היה שוכב ומחבק מאחור בחורה אחרת בנוכחות מלאני. בולשיט, לא הולם.זה לא אותו סיטואציה פה היא מחבקת אותו מאחורה וגם זה לא מול הפנים של אמילי
הוא לא בתוך הבית דבר שני לא אכפת לי ממנו הוא לא בתוכנית ואם תזרוק אותו יהיה אקשן לפחותזה לא בסדר נו. קשה לי להאמין שמלאני היתה עוברת על כך בשתיקה לו אביב היה שוכב ומחבק מאחור בחורה אחרת בנוכחות מלאני. בולשיט, לא הולם.
אבל אפשר לראות מתי זה חיבוק חפיף ומתי זה אינטימי.זה לא אותו סיטואציה פה היא מחבקת אותו מאחורה וגם זה לא מול הפנים של אמילי
מתי באמת לפי איזה חוק זה חיבוק אינטימי אולי לפי קובי סוויסה ופרידה הצבועהאבל אפשר לראות מתי זה חיבוק חפיף ומתי זה אינטימי.
לגמרי. כל מילה..החיבוק לא לעניין
מצד שניהם
אפשר לנחם בלי מגע כזה
בלי לשכב אחד לצד השניה
על פחות מזה שרפו את הדר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.