** שרשור ערב - היום ה79 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

mikimichaelmil11

Well-known member
שילה רותח עצבים על אור.. אמר לפרידה עכשיו.. כנראה שיהיה ריב היום

foreigner 3

Well-known member
הדר לא הסכימה עם שילה, אז הוא מגייס את פרידה ?
ושוב דלתות.
קלטתי משמישהו מזג לעצמו...

גליה 1211

Well-known member
טוב גם מלהאני מסתמנת כצח'לה עם נענועי לולב. חלאס. הן לומדות מטיקטוק לרקוד זה מעפן.

Psy Bear

Well-known member
שיר דיכאון, כולם בקושי זזים, הפסקה. השיפטר בקונטרול חושב על רעיון איזה עוד שיר לשים.
איזה טראש.

במקום לעשות להם יום מלא במשימות קטנות, תחרויות עם פרסים אישיים מגניבים, להכניס אותם לוייב טוב. בערב מביאים להם דיג'יי עושים להם כזו מסיבת נושא, אהבה, רטרו, שנות ה-2000, איזה משהו כיפי עם בין לבין שירים עכשויים. מחלקים להם בירות, סושי, חטיפים חריפים יעני לפתוח אותם. שיהיה כיף, צחוקים. ואז כשכולם בשיא הדיג'יי שם להם רמיקס לשיר המעעעעפפפפפן של אמילי, כל הבית עף באוויר אתם מבינים מה יהיה שם?

זה לא קשה, בחיי.

לא, רועי עוז אוהב כשכל הדיירים מדוכאים כי אז הוא יכול בחדר האח להגיד להם "אל תדאג דני, אני אוהב אותך". יאאאאללללהההה תעוף כבר.

מרגוליקו

Well-known member
תקשיבו קטע קורע אני על 26 לא צופה אך מקשיבה פתאום שמעתי גניחות ואנחות אני מרימה את הראש על המסך לסצנת סקס… לקח לי 3 שניות להבין שהכלבה שלי בובה התיישבה על השלט וזה קפץ לערוץ אחר…..

yoni564712

Well-known member
תקשיבו קטע קורע אני על 26 לא צופה אל מקשיבה פתאום שמעתי גניחות ואנחות אני מרימה את הראש על המסך לסצנת סקס… לקח לי 3 שניות להבין שהכלבה שלי בובה התיישבה על השלט וזה קפץ לערוץ אחר…..
זה גם יכול להיות אור

מצב
הנושא נעול.
למעלה