סטיריקון9
Well-known member
מה זה נהדריםהאנשים נהדרים
עורך התוכנית ** של **** ********שלו
מה זה נהדריםהאנשים נהדרים
עורך התוכנית ** של **** ********שלו
בדיוק חשבתי איזו עונה מאוסה, הרכב אנשים צפוי, משעמם, לא מושך ודהוי, לא מעניין באיזו סיטואציה ישימו אותם,אין הפתעות
נעדרים.מה זה נהדרים
ההורים נמצאו יוסי ומלאני מחליפים חוויות על הארוע ודיבור על שתי בנות סוררות. השאר גורלם בלתי ידוענעדרים.
אני באמת חושבת שהדיירים הם לא הבעיה כאןמה זה נהדרים
אפשר להוציא יותר מהחומר הנוכחי, אבל זה לא שהם מעניינים בפני עצמם.אני באמת חושבת שהדיירים הם לא הבעיה כאן
וגם לא הצופים
ועדיין, משימות כמו שצריך, מסגרת אח כמו שצריך, השקעת מחשבה בתוכן ובתהליכים,אפשר להוציא יותר מהחומר הנוכחי, אבל זה לא שהם מעניינים בפני עצמם.
רובם זה אותו מילייה של אנשים שמכירים מבחוץ וילדות טיקטוק בשנות העשרים
חזרת על המשפט הראשון שלי.ועדיין, משימות כמו שצריך, מסגרת אח כמו שצריך, השקעת מחשבה בתוכן ובתהליכים,
כל אלה היו יכולים לתת תוצאות אחרות לגמרי מאותה קבוצת אנשים.
אפילו רק כאן בשרשור הבודד הזה psy bear כתבה כמה נקודות שהיו יכולות להעיף את הערב הזה למקום אחר לגמרי
"ועדיין" כי הם אכן מאותו מילייה וכו'חזרת על המשפט הראשון שלי.
לא סותר את מה שכתבתי, בשביל "ועדיין"
בהנחה שהם לא נזירים טיבטים, מכל קבוצת אנשים שאתה מייצר להם מחסור + הזדמנות להתגבר עליו, ניתן להפיק עניין."ועדיין" כי הם אכן מאותו מילייה וכו'
גם אני כצופה בעיה,עם מערכת הציפיות עובדת על מיתון והשבתהאני באמת חושבת שהדיירים הם לא הבעיה כאן
וגם לא הצופים
תכלס...גם אני כצופה בעיה,עם מערכת הציפיות עובדת על מיתון והשבתה
שיהיה לו מזל טוב אני זוכר שהוא דיבר בתוכנית בזמנו שהוא רוצה להיות אבאג׳וזי שלנו??
צפה בקובץ המצורף 113834
זה רעיוןמה כבר נגמר?
בניתי על כולם בבריכה ואמת או חובה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.