אין מה להגיד יוצאת לה הפאקצהוואי עינב זה בלתי... כל שיר שמתחיל דופקת צרחה.... מקפיצה אצלנו את כל הבית כמו אפליקציית "צופר"
רחמנות על תושבי הצפון
אין מה להגיד יוצאת לה הפאקצהוואי עינב זה בלתי... כל שיר שמתחיל דופקת צרחה.... מקפיצה אצלנו את כל הבית כמו אפליקציית "צופר"
רחמנות על תושבי הצפון
פרידה עסוקה בלחרמן את פריג'יפרידה חמודה, לא צורחת את השירים , לא מנסה להתבלט בכוח. יש בה משהו עדין ונעים.
אני יודעת שאצל רובכם זאת דל"פ אבל לי בסך הכל היא מאוד חביבה ונעימה לצפיה רוב הזמן
בדיוק. הן יודעות להזיז קצת את הידיים והשפתיים כמו דביליות ובזה כישורי הריקוד נגמרים.גם שמתי לב שילדות הטיקטוק עינבאמיליהדר כולן רוקדות באותו סגנון מטופש שצמח בטיקטוק ןזה אולי נחמד בשביל סרטון אבל במציאות זה נראה עקום ומזיע ממאמץ, אצל פרידה אני פשוט רואה תנועה טבעית וזורמת שיותר נראית כמו ריקוד ופחות כמו רצף תרגילי התעמלות בוקר
ולצעוק את המילים של השיריםבדיוק. הן יודעות להזיז קצת את הידיים והשפתיים כמו דביליות ובזה כישורי הריקוד נגמרים.
חבל לא הביאו כדורי שוקולד היו דוחפים לה לפה שתשתוקאפשר לשים בבקשה שירים בשפה האזרבייג'נית רק כדי שעינב תסתום?!?!
איזה?שמו שיר באנגלית
כולם ישבו
טעון? על מה הוא טעון? על אמילי?מתה לשמוע את השיחה בין הדר לשילה.
נראה טעון.
גמרו להם את הוודקהטעון? על מה הוא טעון? על אמילי?
מה הקשר לעידן? היא הייתה מצוברחת 90% מהעונה.באסה לאמילי...רואים שאין לה מצב רוח למסיבה בלי עידן.
כן מניחה שגם זה משפיע...נראה לי שהריב שם משפיע על הוויב הכללי, הם נשארים כל אחד בקבוצה שלו.מה הקשר לעידן? היא הייתה מצוברחת 90% מהעונה.
היום היא הייתה מצוברחת בכלל בגלל פרידה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.