שרשור ערב-ליל שישי

דיי3

New member
../images/Emo243.gifלמי שאורטל חשובה לו בגמר../images/Emo243.gif

איתן מעדיף את ליהי ואתי בגמר, לכאורה. הוא ביקש מאורן שיאמר לו מה המצב עם אורטל, כי אם היא לא חשובה לאורן יש מצב שהוא ידיח דווקא אותה. איתן יודע מי זו אתי, מן הסתם אתי פחות מסוכנת לו לגמר. גם ליהי לא מסוכנת לו. אנחנו חייבים להוביל את אורטל לגמר, אי אפשר לסמוך על אורן, על איתן בטח שלא. האבסורד יהיה אם אורטל תהיה בחוץ ואתי וליהי שהקהל לא אוהב, תהיינה בגמר.

דיי3

New member
השאלה מיצי, אם איתן וגב בוחרים מי הבת שתהיה

בגמר. חוץ מהבנות שהם בוחרים לעצמם.

דידי 9

New member
אם אורטל לא בגמר-אנחנו לא מסמסים!אני אפתח דף

פייסבוק, נגד ההפקה על רמאות, ואל תדאגי! זה לא יקרה אין מצב! הם לא יעזו כי רוב הקהל אורטל! אין מצב שהם יתנו לו להוציא אותה!

respect men

New member
חחחחחחחחח

אורטל לעומתו יודעת להתנסח מאוד יפה והיא מדברת לעניין

דיי3

New member
מכל השיחה היפה הזו את מוצאת דבר אחד

שהוא "צחוק הגורל" כזה, שעליו את בוחרת לכתוב.

לואיזה7

New member
נכון. מה שאורן מוצא שלילי בדניאל זה מה

שחסר לאורטל באורן." "בגלל זה אורן חזר ואמר לאיתן "מה שמפריע לי זה למה זה מפריע לי" - כלומר : היכולת של דניאל להביע קִרבה גדולה לאיתן מפריעה לאורן מסיבותיו האישיות. זו תכונה שאולי אינה קיימת בו והוא היה רוצה להיות כזה. מן הסיבה הזו אולי הוא העיר לדניאל שהיא "נידית" והיא כל הזמן נמצאת בסביבתו של איתן.

אורן התכוון לצורך הפיזי של דניאל באיתן

במשך עשרת הימים האחרונים. הוא חושב שהרדיפה שלה אחרי איתן מורידה מכבודה. ניסה להגן עליה שלא תיצטייר כרודפת אחריו.

sunflower11

New member
ממש לא. גם אני והרבה אחרים ראו את האובססיביות

של דניאל לאיתן, כבר מההתחלה.

monica991

New member
היא התכוונה למושג NEED באנגלית...

אורטל לא דברה על נידיות מבחינת קרבה וניג'וסים, אלא הכוונה הייתה ל"צורך", NEED באנגלית. לדעתה הם צריכים להרגיש צורך של האחד כלפי השני. הישענות האחד על השני, השיתוף במה שעובר עליהם. והיא הכי צודקת ....

שניהם התכוונו לאותו הדבר בדיוק.

הרצון בקרבה והרצון להזדקק אחד לשני. גם אורן התכוון לזה כדיבר עם דניאל, הוא הסביר אחכ שהוא אוהב שהיא בחורה חזקה ורוצה שהיא פחות תזדקק לאיתן. טיפש. לא מבין את הסיטואציה וגם קנאי, היה רוצה שאורטל תהיה כזו חמה ואינטימית איתו.

למעלה