שרשור ערב מוקדם בסימן כרובית

KEEK

Member
קרן חושבת שאם היא רק תגיד את המילה

מונוגמיה עשרות פעמים זה נחשב.

goodpink

New member
גב וקרן לא יודעים כלום וישראו שגב אוהב שונא

ישראל שיראו שהוא כל כך אוהב את השונא ישראל הבמאי הדני המגעיל. גב וקרן לא יודעים לדבר אוסף של שטויות חוזרים כל הזמן אתה יפה את יפה...מדברים מסביב ואם מישהו מדבר זה גב לא ידעו על יוסי גיספן לדבר לא ידעו לדבר על קולנוע לא ידעו לדבר על הסכסוך הישראלי פלסטיני

anonimit75

New member
אז אומרים ...וגם אם הוא בעיקר משחק

מגיע לו פרס על כל העניין שהכניס לתוכנית ועל המשחק המצויין ... ומה שלא יהיה, די ברור שיש לו כימיה מצויינת עם קרן והם יכולים להיות החברים הכי טובים (גם אם לא בני זוג) משחק או לא....הם פשוט מקסימים ביחד (גם אם לא כבני זוג) חוץ מזה, כולם משחקים גם בשביל הכסף.

niva99

New member
קרן - מה נסגר עם עמוד השדרה?

כל כך מסכימה עם כל מילה של גב, כל כך ממהרת לרצות אותו על כל גחמותיו. והוא בכיף שלו מנצל את המצב...

קרן טיפשה ועדיין לא קלטה או שכן כי היא

גם רוצה בזה, גב איתה רק בגלל הכסף.

KEEK

Member
מדהים איך קרן הפכה לאישה כנועה

אני תמיד חשבתי עליה שהיא מהחזקות של הבית גם בתקופה שלה עם איתן היא תמיד עמדה על שלה והראתה כוח, ועמוד שידרה. היתה דיי לוחמנית. לצד גב היא נראת כמו אישה מוכה (מצטער על ההשוואה) הוא משפיל אותה והיא בכל זאת ממשיכה להדבק לא משנה מה הוא מספר היא מצחקקת בטיפשות. התנהגות צייתנית וכנועה שמבזה אותה הוא הפך אותה לאישה חלשה ותלותית .

anonimit75

New member
אתה ממש מגזים אבל גם אם יש משהו בדבריך אז

זה רק מוכיח כמה היא מאוהבת וכמה היא זקוקה לו לצידה... היא חרדה מהמחשבה שיתרחק ממנה... אני חושבת שמאז שגב נפתח ומרעיף עליה אהבה , גם החרדה שלה פוחתת בהדרגה, והיא מתחזקת.

גם באיתן היא הייתה מאוהבת

וזה עבר לה ברגע שגב נכנס לוילה. כל מה שקרן עשתה בתוכנית ראוי לגינוי. ההתנהגות שלה כלפי ליז, כלפי ליהי, החברה הכי טובה שלה שהיא שלחה לזרועות גבר שהיא לא רצתה, רק כדי לזכות בגב. הרוע והרשע שנטפו ממנו בתוכניות הראשונות. איך שהיא מסכימה להיות מושפלת על ידי גב בשביל המליון מעורר סלידה, אפילו החברה שלה לא הבינה מה הסיפור שלהם ומה הוא מרגיש כלפיה כמו גם אמא שלה שרמזה לה רמז עבה כמו פיל שגב לא בשבילה. בחורה איכסה מכל בחינה אפשרית.

anonimit75

New member
את מעדיפה להסתכל על דברים בשחור לבן

אבל החיים הם לא שחור לבן. את כותבת מהלב ולא מההגיון... מה זה בחורה איכסה ומושפלת ??? בקיצור, אני לא אשכנע אותך...קרן מקסימה בעיני ואני שמחה שרבים רואים את הקסם שלה. אף אחד לא מושלם וכולם עושים טעויות אבל הדרך של קרן אצילית ונעימה והיא בכלל בחורה מעניינת, כיפית, חכמה ונעימה... צריך לקחת דברים בפרופרוציות, זה בכל זאת רק משחק טלוויזה ולא החיים האמיתיים...

מושפלת - נותנת לגבר לדרוך עליה בדרך לגמר.

לדבר אליה לא יפה ובזלזול (גם אמא שלה חושבת ככה) להפוך אותה לשפחה שלו (תכיני לי , תביאי לי , תעשי לי ) ובכל זאת, היא ממשיכה לרדוף אחריו וכל זה מבלי לקבל פידבק כל שהו שהוא בכלל מעוניין. איכסה - כל מה שעשתה לליז. את לא מגיבה לתוכן הדברים כי אי אפשר לגונן על התנהגות כזאת.

anonimit75

New member
בולשיט!! קרן מקסימה ומיוחדת בדרכה. אני לא

מגיבה לדברים כי אין לי צורך לשכנע אותך בשום דבר. אני בכלל ,אבל בכלל לא רואה את הדברים כפי שאת רואה ומציגה אותם. אני רואה בין גב לקרן כימיה וחברות אמיתית (גם אם לא זוגיות רומנטית). אני לא יודעת מה אמא של קרן חושבת על גב (הוא בחור מורכב וסגור, ובעייתי בזוגיות ) אבל אני בטוחה שאמא של קרן לא חושבת על גב ועל הקשר בינו לביתה מה שאת חושבת שהיא חושבת עליו.... אמא של קרן העבירה מסר למעריצים שלה בפייס בוק "שהיא סומכת על האינסטינקטים ושיקול הדעת של ביתה בכל מה שקשור לגב, ושאנחנו מבחוץ, לא יודעים כל מה שקורה שם....). בכל אופן, תאמיני לי, אני צופה אדוקה של התוכנית וראיתי הכל. לא אהבתי את הטעות של קרן עם ליז, אבל סלחתי לה, כי ראיתי בה כ"כ הרבה דברים טובים ונפלאים. היא מתה על גב והיא טוטאלית אליו (לטוב ורע, יש בה אהבה, חום, נתינה, פרגון, היא אינטיליגנטית ומעניינת. בקיצור, את לא רואה את כל זה, זכותך. שכל אחד יתחבר לזה שהוא אוהב. מזל שכל אחד אוהב מישהו אחר... זה מה שיפה במשחק הזה :)

anonimit75

New member
זה קורה את יודעת...במיוחד אם זורקים אותך

מחפשים מפלט אצל מישהו אחר... חוץ מזה עם גב מלכתחילה היה חיבור יותר עמוק. היו לה איתו המון שיחות עמוקות על הכל ועל הכאב שלה מהפרידה עפ איתן. כפי שהיא אמרה, הוא היה שם לצידה כשנזקקה לו והחיבור איתו היה נפשי וחברי יותר... עם איתן, לא היה לה כלום. בקושי מצאו נושאים לשיחה...היא הבינה את זה לאחר שזרק אותה...הבינה שהיתה מאוהבת באהבה... זה קורה גם בחיים...

adiyon2

New member
נכון, זה קורה גם בחיים

לצערי לא ראיתי אף שיחת עומק אחת ביניהם. היא רודפת אחריו, מנשקת וחונקת. זה ברור שהוא איתה רק בשביל המיליון. היא בחורה מאוד חברותית, מעין אחות עם כל הבנים, לכן קל לה יותר עם גב. זה לא הופך אותה לבחורה טובה או עמוקה. גם בשיחה במשימה עכשיו לא היה לה מה להגיד על הנושאים. אני לא יודעת איזה שיחות עומק את רואה. היא כל היום עושה לו שיחות יחסינו לאן.

למעלה