** שרשור ערב שבת - היום ה-110 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
"נועם, בחיאת תישן במיטה של מלאני, מחר אתה עולה ראשון, איך שאתה קם נינג'ות באות לקחת אותך" :ROFLMAO:

yalian

Well-known member
00:50 משמיע להם את "ירח", מרגש, מתרגשים, מרגישים את הסוף
אור: "מה יש לבכות? לבכות מאושר שעפים מפה"
האח (עוז): "הלוואי הייתי מאמין לך" :p

yoni564712

Well-known member
הדר אומרת ליוסי שאם היא או הוא לא יזכו, היא תתבאס.
והוא מהנהן.

שכח את נועם,
שכח את פרידה.
גם היא שכחה את נועם.

טינופות שם כולם.

KAPSULA1

Well-known member
הדר אומרת ליוסי שאם היא או הוא לא יזכו, היא תתבאס.
והוא מהנהן.

שכח את נועם,
שכח את פרידה.
גם היא שכחה את נועם.

טינופות שם כולם.
הוא לא שכח כלום והדבר האחרון שמעניין אותו שהדר תזכה. יוסי מהנהן לכולם אבל בלב רק הוא מעניין אותו.
גם אם נועם או פרידה היו אומרים לו את זה הוא היה מהנהן ומראה להם שהוא איתם באותה מחשבה

toyav

Well-known member
כל היום היא מתחבקת איתו קובעת לבוא אליו לשישי פלירטוטים עניינים, ובסוף היא אומרת את זה.
איזה בחורה תעלומה הצליחה לשגע אותי.

שרי48

Well-known member
הדר מזוייפת, הדר שחקנית, "שרופה" על כולם, אומרת לכל אחד מה שהוא יאהב לשמוע. גם אותה, כמו את כולם לא מעניין אף אחד באמת, חוץ ממנה. היא מתחנפת סידרתית. היא הכי חכמה שם מכולם, בזה אין ספק, ולכן מצליחה לעבוד עליהם וגם על חלק מהצופים. אני לא מתחברת.

שרי48

Well-known member
למען האמת, לא מתחברת לאף אחד מהם ולא יודעת למי להצביע מחר. בעונות קודמות אף פעם לא התלבטתי. יותר קל ככה, כלום לא יאכזב אותי.

8LIBI8

Well-known member
הגמר הכי פרוווה שהיה אי פעם!
אוסף של לוזרים, מזויפים, צ'אחלות וערסים
לאף אחד לא מגיע ממי שנשאר אבל אם חייבים זה מה שיקרה לדעתי:
1 יוצא נועם (איך הגיע לשם הטרול המעיק)
2 יוצא יוסי (סתמי)
3 הדר (לא אמינה)
4 אור (הדומיננטי מהשכונה)
5 פרידה המנצחת הגדולה (נרקיס הביצה)

אין לי בעיה אם אור ייקח וזאת אפילו האופציה ההגיונית והשפויה יחסית אבל פרידה התחילה חזק ואחרי כל המניפולציות הפסיכולוגיות שירד קרנה כביכול גם בסקרים היא עדיין בתוכניות ההפקה לנצח לדעתי כי הרוב קרה סביבה ובשבילה.

* אם בסוף נועם לוקח אז סיפור מעתוק חוזר על עצמו
אפשר רק לצחוק על הכל ולהגיע למסקנה שבשנים האחרונות המצב התהפך והמוצלחים שנשארים בתודעה הם לא דווקא אלה שזוכים (שנעלמים ולא מעניינים באמת אף אחד) אז עדיף אפילו לא לזכות כדי לא לחיות באשליות אהבה וכישרון.
רק שאלה שחולמים על מיליון יתבקשו להיות מאותגרים שכלית והתפתחותית בעקבות נועם ומעתוק (שלא לדבר על זהבה, מחילה עם אוהביה). אלפי משפחות ידחפו את הטמבלים שלהם לאודישנים כך שסוף סוף תצא תועלת מהילד 🤦‍♀️ בהתדרדרות של השנים האחרונות גם גדי מעונת תקווה יכול היה לזכות השנה

מצב
הנושא נעול.
למעלה