שבת שלום ומבורכת
אני לא מתוחה באופן חריג. לא שומעת חדשותאני מתוחה ממש... מה חדש בבית האח? איזה כיף להם שהם מבודדים ולא מודעים לכלום
מקווה שהיא תשרוד מחר19:27 זהו, זה סופי. מיכל התבייתה על הדר. חיפשה - מצאה.
כמויות הרעל = "אמאל'ה ואבאל'ה"
מאור יוצאים רק עם שינאה וממציאים גרסאות מתאימות להשחרה. מיכל בולעת בשקיקה כל מילה19:27 זהו, זה סופי. מיכל התבייתה על הדר. חיפשה - מצאה.
אבל בחולצה לבנה ובקלאס, כן?מאור יוצאים רק עם שינאה וממציאים גרסאות מתאימות להשחרה
צדיק או לא, הוא מזדכך בשישי שבתאבל בחולצה לבנה ובקלאס, כן?
הכל תלוי במה יבחרו להכניס לפרק. כל העיסוק בה מהתחלה לפני הכרות זה לא שהיה שם לבבות מקרן ומיכל.19:27 זהו, זה סופי. מיכל התבייתה על הדר. חיפשה - מצאה.
זה ברור,הכל תלוי במה יבחרו להכניס לפרק. כל העיסוק בה מהתחלה לפני הכרות זה לא שהיה שם לבבות מקרן ומיכל.
זה שעוז בחר להציג סצנה של קרן חותכת את עינב בזמן שיתוף מהלב וקוראת לעידן. אולי זה רמז שיחשוף אותן.
זה לא שכל דייר חדש, נכנס נקי. הם מראש מלוהקים לפי המחנות והדיירים. לפי האיזון שההפקה רוצה.
אגב, מיכל יפיפיה בעיני
ממש גם אצלי, זה התפוגג חשבתי שיפה ואז בדיאלוג ביניהם שיניתי את דעתי סופית "וניטפלתי" לאסימטריה צד אחד מושחז והשני מעוגל שהישוותה לפנים ארשת מרושעתזה ברור,
אבל המציאות, בלי קשר לפרק... איזה צמד
עד אתמול מיכל היתה יפהפיה גם בעיניי,
אבל הכיעור הפנימי מתחיל לצאת וכבר יותר קשה לי עכשיו לראות את היופי החיצוני
אני משריינת שרפרף לאירוע@tortt
באהבה אני מוכנה לפייט בקידוש הלל להדר, בתנאי שזה כולל חיקויים של הסלסולים הטורקיים של אמילי ושירה מלאת אוויר כמו של פרידה.
"מחר, האני ההיה כה רחוקהההה, הל תחפשו הו-((סלסול תוך כדי עליה על באמפר))-תי"
כי תמיד מחפשים את הדר.. (;
אותך לחייםאני משריינת שרפרף לאירוע
שרפרפים זה לכווווווווווווווולם!!אותך לחיים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.