גז? זה לא כיריים אינדוקציה מה שיש להם שם?שמעתם את מיכל??? אמרה למכוער הזה אור...שהדר כיבתה לה את הגז....הדר סיפרה לשילה בדיוק ההיפך...אני מאמינה להדר....
תמשיכי מיכל... תמשיכי... מחר את עפה...מקסימום בשבוע הבא...ותראי מהבית את הדר בגמר...
אני שמעתי את הדר אורת למיכל מספר פעמים שאם עושים משהו על המשטח כל ה"גז" נכבהשמעתם את מיכל??? אמרה למכוער הזה אור...שהדר כיבתה לה את הגז....הדר סיפרה לשילה בדיוק ההיפך...אני מאמינה להדר....
תמשיכי מיכל... תמשיכי... מחר את עפה...מקסימום בשבוע הבא...ותראי מהבית את הדר בגמר...
ישראל הראשונהע"פ אור אין עממית כמו מלאני
גאיה הראשונהישראל הראשונה
לאחרונה זה מתחיל להשמע לי הגיוניע"פ אור אין עממית כמו מלאני
אם היא הייתה ככ חכמה לא הייתה גורמת ליותר מחצי בית לתעב אותהאף אחת שם מהבנות (גם לא מהבנים)לא יכולה על הדר....היא הרבה יותר חכמה וחזקה מהן...
זה הכל מקנאה....מקנאים בה...ככה פשוט.אם היא הייתה ככ חכמה לא הייתה גורמת ליותר מחצי בית לתעב אותה
חודשיים הוא לא מפסיק לכדרר, שינה קצת סיגנון ולא מקלל מתאמץ. השינאה היא אוכל עבורו בריקנות שלו. לא שמעתי ממנו שום דבר מעניין רק רכילות. איזה צדיק. על מה יעלה לגמר צריך להשמיע לו בלופ את התיסכול האישי שלו, כל המלל החזרתי שגורם לו להבעיר אש אצל פראיירים תורניים חדשים נלהבים לקבל פריימים.אור לא רוצה לתת במה, ולא מפסיק לתת במה!!!
זאת אחת הבעיות המרכזיות שלי עם דיירים ערסים-ערסיות מהסוג הזה - הלופים.... ככה היו גם לירון ואורית,חודשיים הוא לא מפסיק לכדרר, שינה קצת סיגנון ולא מקלל מתאמץ. השינאה היא אוכל עבורו בריקנות שלו. לא שמעתי ממנו שום דבר מעניין רק רכילות. איזה צדיק. על מה יעלה לגמר צריך להשמיע לו בלופ את התיסכול האישי שלו, כל המלל החזרתי שגורם לו להבעיר אש אצל פראיירים תורניים חדשים נלהבים לקבל פריימים.
כנ"לזהו... מעכשיו והלאה כל פעם שאור מדבר ,אני שמה אותו על מיוט....(כך אני עושה לביבי)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.