** שרשור ערב שבת - היום ה-62 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

Lotarica

Well-known member
שמעתם את מיכל??? אמרה למכוער הזה אור...שהדר כיבתה לה את הגז....הדר סיפרה לשילה בדיוק ההיפך...אני מאמינה להדר....
תמשיכי מיכל... תמשיכי... מחר את עפה...מקסימום בשבוע הבא...ותראי מהבית את הדר בגמר...

רותרות7

Well-known member
שמעתם את מיכל??? אמרה למכוער הזה אור...שהדר כיבתה לה את הגז....הדר סיפרה לשילה בדיוק ההיפך...אני מאמינה להדר....
תמשיכי מיכל... תמשיכי... מחר את עפה...מקסימום בשבוע הבא...ותראי מהבית את הדר בגמר...
גז? זה לא כיריים אינדוקציה מה שיש להם שם?

TyPooN

Well-known member
אני שמעתי את הדר אורת למיכל מספר פעמים שאם עושים משהו על המשטח כל ה"גז" נכבה

סטיריקון9

Well-known member
אור לא רוצה לתת במה, ולא מפסיק לתת במה!!!
חודשיים הוא לא מפסיק לכדרר, שינה קצת סיגנון ולא מקלל מתאמץ. השינאה היא אוכל עבורו בריקנות שלו. לא שמעתי ממנו שום דבר מעניין רק רכילות. איזה צדיק. על מה יעלה לגמר צריך להשמיע לו בלופ את התיסכול האישי שלו, כל המלל החזרתי שגורם לו להבעיר אש אצל פראיירים תורניים חדשים נלהבים לקבל פריימים.

yalian

Well-known member
חודשיים הוא לא מפסיק לכדרר, שינה קצת סיגנון ולא מקלל מתאמץ. השינאה היא אוכל עבורו בריקנות שלו. לא שמעתי ממנו שום דבר מעניין רק רכילות. איזה צדיק. על מה יעלה לגמר צריך להשמיע לו בלופ את התיסכול האישי שלו, כל המלל החזרתי שגורם לו להבעיר אש אצל פראיירים תורניים חדשים נלהבים לקבל פריימים.
זאת אחת הבעיות המרכזיות שלי עם דיירים ערסים-ערסיות מהסוג הזה - הלופים.... ככה היו גם לירון ואורית,
ומהר מאוד זה גם מרעיל סתם וגם משעמם טיכו. בגלל זה לא מבינה את הרצון שלירון היתה נשארת, זה היה אור בדאבל, איזה שיעמום....... :sleep:

Rodrik Harlaw

Well-known member
אפילו כשאומרים "חיים שלי"..
שתדעי לך אני המצאתי את זה על חיים..
ואני יכול לנחש, אל תגלי לי מיכל..
שגם בחוץ התחילו להשתמש בזה כביטוי חיבה

מצב
הנושא נעול.
למעלה