זה היה כשהיא דיברה עם שי ושניר על המצב בבית ואמרה להם שהרמה ירדה ואנשים מאבדים צלם אנושבאיזה הקשר שי אמרה למעתוק
״ את לא מבינה את הפורמט״?
רץ בכתוביות.
לדעתי שי היא זאת שלא הבינה כ״כ את הפורמט
![]()
רק בעונה של שי חיבעונות קודמות אתם זוכרים שהייתה אווירה כל כך רעילה בבית שבועיים מהגמר?
בשישי הבא היא תראה את זה מהביתעדן ראתה את שניר דרך המראה מנגב לסתיו את הידיים אחרי נטילת ידיים
לכן נקרעה מצחוק
אורטל בן דיין!את יודעה כמה פעמים זה קרה באח הגדול?
אספר לך על מקרה סנסציוני הפוך,
שבו האשה נדחפה למקלחת,
הסירה את המגבת, והגבר המבוהל
יצא החוצה.
אגב, היא פמניסטה מוכרת.
מי מנחש מי זו?
כןאת יודעה כמה פעמים זה קרה באח הגדול?
אספר לך על מקרה סנסציוני הפוך,
שבו האשה נדחפה למקלחת,
הסירה את המגבת, והגבר המבוהל
יצא החוצה.
אגב, היא פמניסטה מוכרת.
מי מנחש מי זו?
הוא אפילו לא מחשבן שזה יכול לעצבן את המצביעים שומרי המסורת.אני חייבת להתיחס לזה שוב כי זה מחרפן והזוי
רואה שוב את סצנת המקלחת של שניר וסתיו
הוא מסתובב סביב עצמו כמו סביבון
צועק שהוא הרררררררררראשון במקלחת
ומתמוגג וגומר מזה שהוא עקף את בחורה בתור למקלחת
לא להאמין!
אם לא הייתי רואה לא הייתי מאמינה
זה לא מתעקל לי
פשוט לא
כי זה לא יתכן
לא מוצאת מילה לתופעה הזאת
מה זה
מה זה
אין ספק שהוא גבר גבר
אם המצביעים שומרי המסורת עקבו, הם יודעים שסתיו לא באמת שומרת שבת גם בתוך הבית (פן לפני כניסת שבת וכו'), והמקום שלה בתור לא באמת משנההוא אפילו לא מחשבן שזה יכול לעצבן את המצביעים שומרי המסורת.
שהוא כביכול מפריע לבחורה ששומרת ורוצה להספיק לפני כניסת שבת.
הכוונה וההשתדלות זה מה שחשוב.אם המצביעים שומרי המסורת עקבו, הם יודעים שסתיו לא באמת שומרת שבת גם בתוך הבית (פן לפני כניסת שבת וכו'), והמקום שלה בתור לא באמת משנה
אותי אישית זה לא מעניין אם היא שומרת שבת או לאאם המצביעים שומרי המסורת עקבו, הם יודעים שסתיו לא באמת שומרת שבת גם בתוך הבית (פן לפני כניסת שבת וכו'), והמקום שלה בתור לא באמת משנה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.