לפי שעה..
לפי שעה..
למה לצחוק מדובר בלוחמת הצדק שהביסה את פני אור עם מסיכת פנים והמלפפונים על עיניים
היא מחפשת סיבה לריב איתו..צופה באיחור בפרידה ודיג'יי בסנסט.החל מ- 23:18. מסכן ממש. אוכלת לו את הראש. והשיא: "למה לא קראת לי לעלות?ה. התשובה של דיג'יי: "פרידה, את עלית לפניי. אני רק יצאתי צהשרותים וראיתי אותך עולה במדרגות". השיח הזה אמיתי? כל רגע היא ממציאה טענה חדשה. אמאלה.
לדעתי הרוב זה במודעהיא מחפשת סיבה לריב איתו..
השאלה האם זה מודע או לא מודע?
אחרי מה שמשפחה שלו כתבו עליה מבחינתי מגיע לו שהיא תעשה לו מה שבא לה רק שיסבלו לראות אותו ככה עד שיעוף בקרובלדעתי הרוב זה במודע
זה חלק מתסריט הקומדיה הרומנטית שלה
להעמיד את הצד השני באינספור מבחנים
לראות אם הוא נשאר
+
לבדוק את הגבולות שלו.
זה מבחיל ומתיש....
אני דווקא מבינה את אמא שלו..אחרי מה שמשפחה שלו כתבו עליה מבחינתי מגיע לו שהיא תעשה לו מה שבא לה רק שיסבלו לראות אותו ככה עד שיעוף בקרוב
מה אמרו להתרחק ממנו הם צודקיםאני דווקא מבינה את אמא שלו..
אחרי שהמשפחה שלה אמרו עליו בהתחלה
אין לה שום סיבה להיות נחמדה אליה
במיוחד לאור ההקשר שזה נאמר
אמא שלו התעצבנה שפרידה בחרה ביוסי לזכות במיליון על פני הבן שלה
וכולנו יודעים מה היה קורה אם אחי היה בוחר במישהו אחר על פני פרידה
היא הייתה נעלבת ובוכה לכל הבית
אבל ברור ומובן לכולם היה שהיא תבחר ביוסי, שיש לו אישה וילד, והוא שם מההתחלה....אני דווקא מבינה את אמא שלו..
אחרי שהמשפחה שלה אמרו עליו בהתחלה
אין לה שום סיבה להיות נחמדה אליה
במיוחד לאור ההקשר שזה נאמר
אמא שלו התעצבנה שפרידה בחרה ביוסי לזכות במיליון על פני הבן שלה
וכולנו יודעים מה היה קורה אם אחי היה בוחר במישהו אחר על פני פרידה
היא הייתה נעלבת ובוכה לכל הבית
ציניות?אבל ברור ומובן לכולם היה שהיא תבחר ביוסי, שיש לו אישה וילד, והוא שם מההתחלה....
לא, ברצינותציניות?
גם אני חושבת שיוסי הוא הבחירה ברורה בין השתייםלא, ברצינות
(ואני גם ממש מחבבת-פלוס את יוסי )
כלומר אם דיג'יי היה צריך לבחור יוסי או פרידה?גם אני חושבת שיוסי הוא הבחירה ברורה בין השתיים
פשוט אם הסיטואציה הייתה הפוכה פרידה הייתה אוכלת אותו בלי מלח
פרידה באה אליו בטענות על זה שהוא כביכול לא שמר לה מקום לצידו בארוחת הערב...כלומר אם דיג'יי היה צריך לבחור יוסי או פרידה?
לדעתי היא היתה מבינה בחירה ביוסי מצד אחד,
אבל כן, לגמרי אוכלת לו את הראש - והאמת שקשה לי לא להצדיק אותה,
כי גם היא כמו יוסי נמצאת שם מההתחלה,
ונכון שאין לה ילד, אבל היא כביכול-לכאורה בתזוג של דיג'יי + הוא לא איזה חבר קרוב של יוסי
מה הוא אשם, מסכוןאחרי מה שמשפחה שלו כתבו עליה מבחינתי מגיע לו שהיא תעשה לו מה שבא לה רק שיסבלו לראות אותו ככה עד שיעוף בקרוב
מסכן הוא לא הוא מראש בא בידיעה מי זאת פרידה ובחר לבוא ולבנות על גב שלה עלילה אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה או במקרה שלנו את הנקניקיותמה הוא אשם, מסכון
זה נכון, וזה העניינים שלו,מסכן הוא לא הוא מראש בא בידיעה מי זאת פרידה ובחר לבוא ולבנות על גב שלה עלילה אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה או במקרה שלנו את הנקניקיות
נכון אבל מה אני אשם בזה שאני לא אוהב אותו ואין לי רחמים אליוזה נכון, וזה העניינים שלו,
אבל מה שאמאשלו ואחשלו מקשקשים בחוץ על הגב שלו - על זה אין לו שליטה, הוא לא אשם, הוא לא ידע
לדעתי אין לה ביטחון בקשר הזה ובדיג׳יי (ובצדק) ולכן מנסה לבחון אותו בלי סוף, לא כדי ליצור ריב אלא בשביל לשמוע תשובות שירגיעו אותה.היא מחפשת סיבה לריב איתו..
השאלה האם זה מודע או לא מודע?
לפי דעתי רוב ההתנהגות שלה לא מודעתלדעתי אין לה ביטחון בקשר הזה ובדיג׳יי (ובצדק) ולכן מנסה לבחון אותו בלי סוף, לא כדי ליצור ריב אלא בשביל לשמוע תשובות שירגיעו אותה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.