** שרשור ערב שבת - היום ה69 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

willing

Well-known member
יש בה צביעות מסויימת..
ובלי קשר לאמילי לא זכור לי שעידן ומלאני היו חברים קרובים, פעם ב.. היתה להם שיחה,
אבל מעבר לזה הם לא היו קרובים …
היא היתה נוראית אליו מההתחלה. קצת מזכירה את אור בשינאה שלה לאנשים ובסבלנות וסובלנות. פשוט בבת

פאף פה

Well-known member
היא היתה נוראית אליו מההתחלה. קצת מזכירה את אור בשינאה שלה לאנשים ובסבלנות וסובלנות. פשוט בבת
לא סתם ניגשה לאור לפני חודש וחיבקה אותו חזק, אמרה לו שהיא אוהבת אותו ומאמינה בו.
היא גיבורה גדולה מאחורי הגב. בפנים היא מתחילה לבכות ולשקשק, לא מסוגלת לומר משפט אחד קוהרנטי

willing

Well-known member
וכאן מגיע השלב שצריך לצעוק להם מתי לשחרר משיחות עם נועם, כי זה יגיע לשם, וכשהם יפלו לתסכול וידברו על זה
הם יאבדו גובה.

תכלס מה אכפת לי, שנועם ירוויח מזה. למה לא? מערכת העצבים שלהם נשחקת והוא יוצא הילד הנזוף. גאוני:ROFLMAO: יכי הוא לא מודע לזה. יאללה אני בעדו

yoni564712

Well-known member
אני מקווה שאתם שמים לב שבכל פעם שאתם מתלוננים על גאיה
אתם מקבלים יותר גרוע

willing

Well-known member
עידן רוב הזמן מדייק את נועם ואומר לו דברים שלא נעים לו לשמוע
שילה סתם מתחנף
ממה שהקשבתי לשילה, נועם ביקש ממנו עצות ושאל אותו ונכנס לפרטים. שילה בסבלנות שיתף אותו איך הוא ניגש לדברים ואמר לו שהוא לא מבקש עצה מכל אחד, אלא בוחר על מי סומך וגם אז מחליט לעצמו מה נכון לו. וגם ממליץ לנועם לעשות כך

רחוק שנות אור מאור שלא מגיעים איתו ללדבר לעומק ובסבלנות ששילה מגלה. ורחוק מהנזיפות של עידן.
דיבר די לעניין, אבל מאיפה הסבלנות, מפתיע. חשבתי עליו דברים שונים. מעניין אותי להכיר אותו יותר העונה. שונה מהדמות שנכנס

רימון2024

Well-known member
ממה שהקשבתי לשילה, נועם ביקש ממנו עצות ושאל אותו ונכנס לפרטים. שילה בסבלנות שיתף אותו איך הוא ניגש לדברים ואמר לו שהוא לא מבקש עצה מכל אחד, אלא בוחר על מי סומך וגם אז מחליט לעצמו מה נכון לו. וגם ממליץ לנועם לעשות כך

רחוק שנות אור מאור שלא מגיעים איתו ללדבר לעומק ובסבלנות ששילה מגלה. ורחוק מהנזיפות של עידן.
דיבר די לעניין, אבל מאיפה הסבלנות, מפתיע. חשבתי עליו דברים שונים. מעניין אותי להכיר אותו יותר העונה. שונה מהדמות שנכנס
אור הוא לא דוגמא לשום דבר ועניין
עידן "נוזף" בנועם כי נועם חסר טאקט ולא יודע לקרוא סיטואציות חברתיות
וחבר אמיתי יעשה את זה, כי שנועם יהיה לעבוד על עצמו

נטעאפרת

Well-known member
זמן קצר אחרי שנכנסים המסכה/הדמות המשוחקת ומתוכננת נסדקת ומתגלה האישיות האמיתית. בעיני שילה "האמיתי" מענין, מורכב, רגיש, פגיע, נבון, עם עמוד שדרה ובעיקר לא חכם על חלשים.​

בוףףברכה

Well-known member
מלאני...עצבנית על עידן...
מרגישה מנוצלת...
שהוא התרחק ממנה....
לא ניגש...
ורוב הזמן "במיטה"(אמילי)....
לא צפיתי שהוא יהיה חסר לה...
ברמת "אני לא יכולה לראותו"....

"לא אמרתי לא אוהבת..."...

פאף פה

Well-known member
איזה טילון מחורבן. עדיף היה קרטיב לימון.
טוב מה אפשר לצפות מנסטלה. טון סוכר ושומן צמחי. בעעע
איזה הבדל בין הסולרו והמגנום לבין הדרעק הזה

בוףףברכה

Well-known member
מה מלאני רמזה...
..בשיחה..?..
שעידן היה דלוק עליה...
וזה יכול לעשות לה בעיות בחוץ...ומעדיפה..
לא להיות חברה שלו?..

מצב
הנושא נעול.
למעלה