svtar25
Well-known member
בטח בגלל הפחדה בלילה של יוסי ונועםאמילי עצבנית
אמרה להדר שבא לה לריב עם כל העולם
הזכירה את יוסי נועם איציק
והדר מתסיסה אותה חזק נגד עידן תוך כדי לציין שהיא מתה עליו...
דו פרצופית
בטח בגלל הפחדה בלילה של יוסי ונועםאמילי עצבנית
אמרה להדר שבא לה לריב עם כל העולם
הזכירה את יוסי נועם איציק
והדר מתסיסה אותה חזק נגד עידן תוך כדי לציין שהיא מתה עליו...
דו פרצופית
לימדה אותה לקח מלאני ועכשיו זמן לסלוח12:51 הדר ואמילי על המסרים הכפולים ממלאני
שפתאום מציעה להדר להכין ביחד ארוחת בוקר לכולם
לגבי מלאני הדר צודקת12:51 הדר ואמילי על המסרים הכפולים ממלאני
ועכשיו הכל אצל מלאני מתחיל לצאת עוד יותר בשיחות שלה עם יוסי, תענוגגגלגבי מלאני הדר צודקת
מלאני לא סובלת אותה אמרה לה את זה בפרצוף
אז למה היא מבקשת ממנה עזרה
או בכלל פונה עליה
מלאני גם טמבור
יותר צבועה מרוב שם
הדר מדייקת לגבי ההפכפכות של מלאני ביחס אליה והמסרים הסותרים, זה בדיוק מה שאני רואה. היא מגלה סופר רגישות והבנה כלפי נועם שחושב איטי. ומספרת שאור הולך מולה אז אם לא תסטה הוא יכנס בה.12:51 הדר ואמילי על המסרים הכפולים ממלאני
הדר מדייקת לגבי ההפכפכות של מלאני ביחס אליה והמסרים הסותרים, זה בדיוק מה שאני רואה. היא מגלה סופר רגישות והבנה כלפי נועם שחושב איטי. ומספרת שאור הולך מולה אז אם לא תסטה הוא יכנס בה.
זה האופן שלו להפגין שליטה, נתקלת באנשים כאלה שמגיעים עד מילימטר ממך זה סוג של התגרות.
הדר כ"כ מרגישה בבידוד אתמול כשישבו לשולחן בכמה דקות היא סיפרה 3 פעמים את אותו הסיפור כי הרגישה שכשמספרת לא מקשיבים והיא נשארת עם הסיפור מול מקשיב אחד. היה חשוב לה לספר שוב ושוב שמישהו שהייתה איתו בקשר און אנד אןף התקשר והיא סיפרה לו שהיא באינסטנבול והוא טס למלון לשתות איתה קפה, הוא רצה להשאר יותר והיא והחברה שידרו לו שלא מתאים להן.
תוך כדי שהם קשורים באזיקים אחד לשניה.חשבתי אולי צריך להשמיע לעידן מחר במשימה את מלאני אומרת שבא להעיף ספסל על עידן ושלא יכולה לראות אותו
יאמייייי זה טעים זהחשבתי אולי צריך להשמיע לעידן מחר במשימה את מלאני אומרת שבא להעיף ספסל על עידן ושלא יכולה לראות אותו
כשמתגברים על הגרון ועל המבוכות שהיא לפעמים גורמת, יש לה ראיה חדה היא רואה בברור סיטואציות. אי אפשר להגיד שלא חכמה וגם יש לה רגישות כלפי האחר ולא רק מניירות ושואו אוף . נוח ליפול לזה. להיות אמיתי ולהניח על השולחן כמו שאור אומר זה לא להיות בהכרח צודק.חבל שהדר לא מחליקה לי בגרון - היא צודקת בהרבה דברים
נקבל הרבה מחיים עד שעוז יסדר לו חסינות עד הגמרהיום פרק על טסטר צ''ויס?
אם זה מתוך רחמים, אני נעלבת בשביל הדר. עם כל השנאה של דרי הבית כלפיה, עדיין היא לא היתה רוצה שיתייחסו אליה מתוך רחמים. זה נורא להרגיש כך.מלאני דמות מורכבת
היחידה שם שהיא צבועה כלפיו זה עידן
עד כמה שידוע לי אין לו מושג שהיא לא בטוב איתו
ביחס להדר זה רק מרחמים
זה לא שהיא התאהבה בה פתאום
היא סתם מרחמת עליה בגלל מצב המטבח שנוצר
אנושי מצידה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.