ראש גזר 6789809896
Well-known member
שקוף שהיא מאוהבת בו ורוצה לעשות מוב אבל לא יכולה בגלל רינת
שקוף שהיא מאוהבת בו ורוצה לעשות מוב אבל לא יכולה בגלל רינת
ולכן העמידה אותו להדחה?שקוף שהיא מאוהבת בו ורוצה לעשות מוב אבל לא יכולה בגלל רינת
כן כי היא לא יכולה להשיג אותו כי הוא נשוי זה הכול מקנאה ברינתולכן העמידה אותו להדחה?
בתור מי שהכי התבאס מזהולכן העמידה אותו להדחה?
אני חושב שאור חמה כמו עוגיה על אורן....תקועה על השיר הזה...
סטטבוי ...והבנות חמות כמו עוגיות..
בןאל...תבוריייי....
מאוד קריפי והמחשבה על זה ככ דוחה אותי .אני לא מאמינה לרגע שהיא נמשכת לייצור הזה .שקוף שהיא מאוהבת בו ורוצה לעשות מוב אבל לא יכולה בגלל רינת
אני כן חושב מזל שהוא נשוי ולא נצטרך לצפות ברומן הזהמאוד קריפי והמחשבה על זה ככ דוחה אותי .אני לא מאמינה לרגע שהיא נמשכת לייצור הזה .
היא רק בת 23 והוא בן 40 נשוי עם עבר דוחה בנוגע לנשים ..
אני חושבת שאתה טועה בעניין זה .אני כן חושב מזל שהוא נשוי ולא נצטרך לצפות ברומן הזה
לי זה לא נראה כמו אח גדולאני חושבת שאתה טועה בעניין זה .
אין מצב .
היא רואה בו אח גדול ..אפילו זה קצת מגעיל אותי .
מצידו אין לי מושג וגם לא מעוניינת לדעת מה עובר לו בראש כלפיה,אבל היא? לא לאלי זה לא נראה כמו אח גדול
ממש לא דלוקה עומר אולי חרמנית במקסימוםמצידו אין לי מושג וגם לא מעוניינת לדעת מה עובר לו בראש כלפיה,אבל היא? לא לא
אם כבר היא דלוקה על עומר .
עם אורן היא מרגישה מוגנת ,מחמיא לה החום ואהבה שהוא מעניק לה ,קורא לה אחותי הקטנה וזה..
אצל המשטרה....הטלפון של ליהיא,
מה שלומו?
אצל הפקח התמני או אצל עתי במקלחתהטלפון של ליהיא,
מה שלומו?
לקחה אותו בטעות הביתה כנראההטלפון של ליהיא,
מה שלומו?
אולי כי שבת לא ישימו להם את הטלפוןלקחה אותו בטעות הביתה כנראה
אוי להם אם הם דוחים את זה...אז שלא יגעו במסך. אני מחכה לזה במיוחדאולי כי שבת לא ישימו להם את הטלפון
כי חלק לא יגעו בו
אורן חתיך
מה הבעיה להימשך אליו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.