alesandro2
Well-known member
לאו דווקא, יובל המבולבל אמר עליו שהוא ילד בנשמה ושיצא יהיה להם על מה לדברמירי מרימה לתמיר וסתם יוצרת אצלו את האשליה שאיך שהוא יוצא מהאח הגדול יחטפו אותו לערוץ הילדים.
אני חוששת שכגודל הציפיה כך גודל האכזבה
לאו דווקא, יובל המבולבל אמר עליו שהוא ילד בנשמה ושיצא יהיה להם על מה לדברמירי מרימה לתמיר וסתם יוצרת אצלו את האשליה שאיך שהוא יוצא מהאח הגדול יחטפו אותו לערוץ הילדים.
הם עשו קליפ לתמיר ביחד. אני כבר בקיאה בערוץ היוטיוב של תמירלאו דווקא, יובל המבולבל אמר עליו שהוא ילד בנשמה ושיצא יהיה להם על מה לדבר
הם עשו קליפ לתמיר ביחד. אני כבר בקיאה בערוץ היוטיוב של תמיר
עם יובל יש לו חצי מליון צפיות ובקליפים שלבד כמה אלפים
יש מצב שעכשיו עם האהדה הוא יוכל לממש את עצמו בתחום
שיהיה לו בהצלחההם עשו קליפ לתמיר ביחד. אני כבר בקיאה בערוץ היוטיוב של תמיר
עם יובל יש לו חצי מליון צפיות ובקליפים שלבד כמה אלפים
יש מצב שעכשיו עם האהדה הוא יוכל לממש את עצמו בתחום
מירי צובעת לכל הצעירים את העולם בורוד ומבטיחה להם שכשיצאו יחטפו אותם...אשליותמירי מרימה לתמיר וסתם יוצרת אצלו את האשליה שאיך שהוא יוצא מהאח הגדול יחטפו אותו לערוץ הילדים.
אני לא חושבת שהוא משלה את עצמו...למוד ניסיון. יודע שזה לא פשוט. מכיר את התעשייה וגם ספציפית את עולם הילדים שבעצמו ניסה בזמנו...מירי מרימה לתמיר וסתם יוצרת אצלו את האשליה שאיך שהוא יוצא מהאח הגדול יחטפו אותו לערוץ הילדים.
לקחה לתשומת ליבה את ההערה של הילדים על הורוד...Wow אור בג'ינס וחולצה לבנה, ככ שונה
לטובה .
..נראית סופכלסוף לגילה
תודה לאל ולעוז ולילדיםלקחה לתשומת ליבה את ההערה של הילדים על הורוד...
זה נכון...אור נפתח לך הכפתור בחולצה.
שתהיה בריאה,מפותחת הילדהאור נפתח לך הכפתור בחולצה.
הכוונה בגוף נכון לא במוח ?שתהיה בריאה,מפותחת הילדה
התמונה לפני או אחרי ההפרשה ???
אני מזכיר לך שמנהל יכול לשחזר הודעות שנערכובהחלט אחרי הפרשה
עריכה
בתור חנוט אתה מלא חייםאני מזכיר לך שמנהל יכול לשחזר הודעות שנערכו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.