ראש גזר 6789809896
Well-known member
אני הבנתי לאיזה כיוון את חותרת ומבין יבין לאזור הנכסים ומה שהיא באה איתו מהביתיש מצב שאת תביני אותי חח
טלפתיה נשמה (;
אני הבנתי לאיזה כיוון את חותרת ומבין יבין לאזור הנכסים ומה שהיא באה איתו מהביתיש מצב שאת תביני אותי חח
טלפתיה נשמה (;
רגע אני בשלב הטלה...שמעי, זה אחרי חצי הודעה שמחקתי
יש מצב שאת תביני אותי חח
טלפתיה נשמה (;
היא כן קיבלה מאכלים. לא יודעת ממי.מסכנה טיטי. לכולם הביאו אימהות ,משפחה. אפילו תמיר קיבל מאמא שלו. בטח הוא בשמיים מאושר. רק טיטי בודדה. גם עם המכתב שקיבלה כאב לי. רק מחברים. עצוב שאין משפחה. מאכלת לה להתחתן עם מישהו עם משפחה גדולה וחמה
אמןמסכנה טיטי. לכולם הביאו אימהות ,משפחה. אפילו תמיר קיבל מאמא שלו. בטח הוא בשמיים מאושר. רק טיטי בודדה. גם עם המכתב שקיבלה כאב לי. רק מחברים. עצוב שאין משפחה. מאכלת לה להתחתן עם מישהו עם משפחה גדולה וחמה
גם עוז החמוד יכול להיות יותר עם חמלה ..אוקיי תביא משפחות וביקוריםמסכנה טיטי. לכולם הביאו אימהות ,משפחה. אפילו תמיר קיבל מאמא שלו. בטח הוא בשמיים מאושר. רק טיטי בודדה. גם עם המכתב שקיבלה כאב לי. רק מחברים. עצוב שאין משפחה. מאכלת לה להתחתן עם מישהו עם משפחה גדולה וחמה
לא מבין מה מרגש בביקורים האלה, כולם מדברים כמו רובוטים, ומסתלקים.גם עוז החמוד יכול להיות יותר עם חמלה ..אוקיי תביא משפחות וביקורים
אבל למה כל העונה??? לא נגמר העינוי
זה יכול לרגש אם יש משהו מאחורי.לא מבין מה מרגש בביקורים האלה, כולם מדברים כמו רובוטים, ומסתלקים.
הפגישה של רינת עם אורן טיפונת הרגישה כמו שיחה של בני אדם.
למה כל העונה?גם עוז החמוד יכול להיות יותר עם חמלה ..אוקיי תביא משפחות וביקורים
אבל למה כל העונה??? לא נגמר העינוי
בדרך כלל הארוחות של מירי הופכות לי ת'בטן ,גם כל ניסיונות הקינוחים שלהם ..המטבח ג'יפה אז אני לא מתגרה אף פעם.זהו. הלך עלי. הסתכלתי על האוכל המגרה, נעשית רעבה. הלכתי לזלול. ואני לא אוכלת אחרי 19:00 אף פעם.
אתמול בלילה הם כבר ראו הכול שהיא מדדה את הבגדים של ליהיאלשפיצי לא נעים לפתוח כפתור...
שמישהו יגיד לה שנפתח לה כבר אחד בחולצה
רק אחד??? חח נפתחה לה כל החולצה,לשפיצי לא נעים לפתוח כפתור...
שמישהו יגיד לה שנפתח לה כבר אחד בחולצה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.