מצב שונה לחלוטין, שנה שעברה לא היה שום צורך לעדכן משתתפים בתחרות ריאליטי בכך ש-0.5 מנדטים מפגינים נגד ניסיון מימוש מדיניות של 64 מנדטים או בכך שנתיבי איילון נחסמו לתנועה. תמיד צמצמו שם שיח פוליטי לאורך השנים, זה לא היה תורם משהו לשיח ביניהם ואי אפשר היה להתחיל לפרט להם את כמות האינפורמציה המאסיבית בנושא, מה גם שלא הייתה לזה נגיעה כלשהי שיכולה להשפיע עליהם במשהו. גם לא היה צורך לבטל שידורים בגלל הפגנה.בינתיים אין שקופית אפילו.
אם הם יקליטו את הכניסה עוד הערב - אזי ההחלטה של ההפקה היא להרחיק כמה שיותר את האקטואליה מהתכנית (כמו שעונה קודמת ההפגנות וההפיכה/מהפכה נעדרה מהבית).
אם הם לא מקליטים ואין כניסה הערב - הם צריכים לתת לדיירים הסבר, למה אין כניסה - ואז נוכחות המציאות תתפרץ לבית.
אפשרות שלישית - אין כניסה ומתעלמים מהדיירים ולא מיידעים אותם (עוז טיפוסי)
הימור/השערה שלי - עוז רוצה משולשי אהבה ורומנטיקה נטו.
הוא לא לוקח בחשבון פעולות יזומות של קריאות מגבעת הצעקות שיערערו את הבית (היו כבר אתמול במהלך השידור החי).
מה זה אומר? נכנסים בכל זאת?
או אולי יום אחר
אז כן יהיה שידור? עלתה שקופית
שהשידור יחזור לאחר הכניסה השניה
הם כל כך דבילים.
מה הם סוגרים את הערוץ אם אין תכנית ????
שישאירו את הערוץ פתוח.
לא דברתי על לעדכן. אירועי ההפיכה החלו לפני האח. כל המציאות הישראלית לא נכחה בתוכנית מציאות.מצב שונה לחלוטין, שנה שעברה לא היה שום צורך לעדכן משתתפים בתחרות ריאליטי בכך ש-0.5 מנדטים מפגינים נגד ניסיון מימוש מדיניות של 64 מנדטים או בכך שנתיבי איילון נחסמו לתנועה. תמיד צמצמו שם שיח פוליטי לאורך השנים, זה לא היה תורם משהו לשיח ביניהם ואי אפשר היה להתחיל לפרט להם את כמות האינפורמציה המאסיבית בנושא, מה גם שלא הייתה לזה נגיעה כלשהי שיכולה להשפיע עליהם במשהו. גם לא היה צורך לבטל שידורים בגלל הפגנה.
מצב בטחוני זה משהו אחר, יכול להיות שיש דיירים שמכירים אנשים הקשורים בו. כשהיו אזעקות עדכנו אותם למשל.
לדעתי פשוט יגידו להם משהו כמו "עקב נסיבות הקשורות באירועים המלחמתיים החלטנו לעשות שינויים" (אם בכלל יגידו להם). כרגע נראה שהם מקליטים כרגיל את הפרק וישדרו מוקלט בהמשך.
נראה שבגלל שכבר הגיע קהל והכל היה מוכן לכניסה השניה, המשיכו אותה כרגיל פשוט בלי שידור חי ב-13. מקליטים כעת את הפרק ובטח ישדרו מחר. עד אז לא יראו את 26 כי אחרת הדיירים החדשים ותוצאות המשימה ייחשפו שם לפני השידור המרכזי בערוץ 13.
כנראה שהשקופית תישאר עד מחר
הבעייה היא הפרנסה כי השידור בערוץ מביא פרסומותלדעתי פשוט צריך לשדר את הפרקים בערוץ 26 ומי שרוצה לצפות, שיצפה.
ולהשאיר את הערוץ פתוח בחינםלדעתי פשוט צריך לשדר את הפרקים בערוץ 26 ומי שרוצה לצפות, שיצפה.
מיקוש אני מקווה שהעונה נבחר באותו אדם שלא נתכסחולהשאיר את הערוץ פתוח בחינם
העונה אני פחות מתכוונת להיכנס לזה רגשית, נקווה שכך יהיה..מיקוש אני מקווה שהעונה נבחר באותו אדם שלא נתכסח
כמו בעונה הקודמת![]()
האמת, זה הרבה יותר מעניין לצפות בהם מבלי לראות את תעודות הזהות שלהם.כן,מצלמים את התוכנית עכשיו
יחזרו לשידור ב26 לאחר מכן עם דיירים חדשים
ועוד AI אחד/ת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.