שרשור ערב.....

שאפולי

New member
שרשור ערב......./images/Emo24.gif

חייבת לציין שראיתי את הצט הזוגי של המנצחים ואפילו בדיעבד- הם לא הצליחו לשכנע אותי שהם זוג.

שאפולי

New member
כן טוב, זה היה לגיטימי ביותר בעניי

לולא כל ההצגות (כולל "אני אוהבת אותך" אחד)

puma141

New member
הם אל הצהירו כלום.וגם אם לא יילך-מה

זה אומר?לא הבנתי בדיוק..אם גב וקרן היו בנפרד-הייתי מצביעה קרן! מה הקשר אם יצליח או לא? אורטל הייתה לבד, וככה מבחינתי כל המתמודדים. אין לי כלום נגד גב, אבל הוא הצטרף לקרן. להזכיר לכם שהתכנית היא לא על זוגיות? ואם אתן מחפשות שקרים וזיופים-אני יכולה לתת לכם מיליון כאלו-מכל הצדדים. למי אכפת הזוגיות?

24שעות1

New member
פומי -ראית את הוידאו צ'אט היום

הבנתי שהיו מוזמנים לראיונות היום. וקראתי משהו על שאמא של דניאל ליכלכה על קרן עדכני אותי בדחיפות מה היה

leeee2

New member
מיטולה, במיוחד בשבילך

דלגי לסוף עונג צרוף הם פשוט לא יכולים אחד בלי השני הלוואי וימשיכו לעד.. שהאהבה, ההערצה, הכבוד וכל מה שיש ביניהם רק יתגבר ויעצים

meytula

New member
איזה זוג מתוק../images/Emo23.gif

תודה רבה על הקישור התמונות למעלה עשו חשק להקיא אבל ככל שיורדים למטה זה עובר
אני מאמינה שזה יתעצם כי יש שם את כל מה שצריך כדי להצליח,יש התאמה

izmeral1

New member
מה את מנסה למכור לא קונים פשוט בודקים את הבנק

על מי עובדים אז חיוך מזוייף גם כאן אין חיבוק אין קשר. קרן וגב לא ישנו הלילה רק בגלל הכסף אמובן הם לא נפרדים עד לחלוקה. אני בטוחה .שהוא דורש יותר מחצי? כי מדיע לו? ואם לא תתן הוא יספר את האמת פחחחחחח וכמובן מכה להפקקה ומכה לקרן שחם. או אנחנו או הם אמיתיים.תחשבו על זה בגדול. כול האומה. דעת הקהל. ראה הכול בהיר. אז לא למרוח אותנו בשחור . רואים ומבינים. ולא יעזור כול הקוסמטיקה שמסביב. אז הם כן מסביביב לבנק. זה מה שמעניין אותם. ערב טוב לכולם.

izmeral1

New member
../images/Emo13.gifהיי חמוד. האם הכוונה לטובה או הפוך?

גם כאן לא היה הרבה טוב לגבי. אני פשוט יכולה לכתוב .יפה פשוט זה הרבה זמן לוקח לי. זמן? ואז אולי לא יהיו הרבה שגיות. מקווה שזה לטובה. גם אני רוצה להיות ברורה? כמו כולם. ותמיד אני נופלת. למה לא נותנת ניסוח טוב. ואז המסר. לא שווה וכמובן לרעה? לכי למשל זה לא אומר זה לפעמים כמו סלהג? ומבינים אותי לא טוב? ערב טוב לך
העיקר נהנתה מהזוכים או למען הזוכים? כי הבנתי שאתה בחצי מחנה.ההו???

andy181

New member
אני לא חושבת שהם אפילו מנסים לשכנע אותנו,

הם בטח צוחקים על כולנו וחושבים כמה כולם טיפשים שהאמינו להצגה שלהם :)

puma141

New member
לא נראה לי אנדי..קרן=הכי אמינה שיש. גב-לא יוד

יודעת ולא מעניין/חשוב

KEEK

Member
גב בטוח צוחק עלינו.. על קרן.. על ההפקה

אני בטוח שאפילו הוא לא האמין איך הכל יהיה כזה קל ופשוט. שתהיה לו גישה למסרים מבחוץ.. שהוא יכול קצת לאיים וההפקה תספק כל בקשה.. הוא בטח כל הלילה חשב לעצמו איזה בזבוז לסבול מרעב על אי בודד חודשיים, לחינם. כשאפשר לחיות כמו שייח במשך חודש וחצי, ולקבל על זה את הכסף הגדול.

talibatata

New member
קיק אחלה ערב, הכסף כבר היה בחשבונו לפני

שהוא נכנס לוילה, הוא נכנס על בטוח. ללא ספק.

שאפולי

New member
אין לי ספק בזה.

גמני כל הזמן חושבת על ההלם שהוא בטח שרוי בו מבחינת הקלות של הניצחון. אבל גם לקרן לא חסר, היא מספיק חכמה לזהות מאיזה צד של גב מרוחה השמנת

למעלה