שרשור ערב.....

meytula

New member
תודה יקרתי../images/Emo8.gif

חבל שבזבתי המון זמן על תואר שהבנתי שלא מתאים לי אבל לא נורא לומדים מטעיות

קשקשה9

New member
זו בכלל לא טעות

קודם כל עשית תואר וגם אם לא תעשי שימוש במה שלמדת רכשת ידע כישורי למידה בטח גם חברים וקשרים ואולי זה נתן לך להבין מה את באמת אוהבת אין קיצורי דרך, לדעתי רק הרווחת

meytula

New member
את צודקת

נכון שהלכו כמעט 3 שנים מחיי על התואר הזה אבל החוויה של הלימודים הייתה ממש מהנה,נהנתי מאוד עם החברים לאוני' ונפתחתי להרבה דברים שאולי אם לא הייתי נכנסת לשם לא הייתי מגלה על עצמי.כמו המקצוע שבחרתי היה יותר בגלל לחץ ולא בגלל שזה באמת מה שרציתי

talibatata

New member
ערב טוב ורגוע לכולם,

היתעוררתי הבוקר מבואסת, אבל זה עבר לי מהר, רק מהמחשבה שאני לא יצטרך לראות יותר את שני השחקנים השקרנים, והעלובים שהם בעצמם לא חושבים שמישהו מאמין להם, ברוך שפטרנו.

meytula

New member
חחחחח מעתיקנית../images/Emo98.gif

צלילוש ערב טוב
איך היה בלימודים??

הייתי על קוצים לחזור ../images/Emo6.gif

סתם, היה נחמד אבל עוד יותר נחמד ששחררו אותנו מוקדם בגלל החג, אז באתי מהר לבדוק אם העלו את הצ'אט. איזה מקסימים, איתן לא יכול להוריד ממנה את הידיים
הצצתי גם בזה של גב וקרן, אי אפשר להשוות, איזו נינוחות יש לדניאל ולאיתן, איזה מבטים, מגע...רואים שהם מאושרים. הציניות של גב עולה על העצבים. הם לא נראים כמו זוג מאושר שזכה באהבה וכסף, סתם ידידים אם בכלל.

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני מתגעגעת לימים שלמדתי,היה לי ממש כייף באוניברסיטה,זאת אחת התקופות בחיי לגמרי נכון
תאכלס היום הצאט הבנתי שאני כבר לא מבואסת שהם לא זכו בכסף,מה שעיצבן אותי זה בעיקר החוסר צדק אבל התגברתי גם עליו נראה לי
אחרי שראיתי איך דניאל ואיתן יצאו תותחים ואיכותיים אל מול קרן וגב.

אני לא מאוכזבת ולא מעוצבנת בכלל

כשאני רואה אותם יחד, אני יודעת שהם זכו ולא כקלישאה, אלא ממש כך, הם נראים מאוהבים ומאוד מחוברים. ראית את המבט המודאג שהיה לאיתן לשניה, כשדניאל דיברה על הכנס בלונדון? אהבתי
. אני ניהנית מהלימודים ומזל שלא היו לי מבחנים בתקופה של התוכנית המחורבנת הזאת, מקוה שלא יתחיל שום דבר מעניין עד ינואר

meytula

New member
יש כמה תוכניות

מירוץ למליון הישרדות האח הגדול היפה והחנון אחת מהן תהייה בינואר לא??

meytula

New member
מיצי../images/Emo24.gif

ערב טוב לך ,מה ניש?? באיזה תקופות בדרך כלל משדרים האח?

האח הראשון היה בספטמבר

האח השני היה בתחילת דצמבר האח השלישי בחודש נובמבר גם מישהו הביא כתבה שהאח יתחיל בשנת 2012 בשרשור של אתמול ערב טוב

למעלה