שרשור פדיחות ענקיות...

שרשור פדיחות ענקיות...../images/Emo9.gif

מה הפדיחה הכי הכי הכי גדולה שהייתה לכם? אני אתחיל: לפני כמה שנים, אני ועמית גרנו עם ההורים שלו. ביום שישי אחד, בשעות הצהרים, סגרנו את הדלת בחדר (בטעות לא נעלנו...) והחלטנו לישון צהרים
. אבל מה- אם כבר במיטה... לפחות נהנה קצת... אז התחלנו לעסוק בענינינו- נשיקות
ליטופים עניינים... והגענו לתנוחה (לספר? ככה להגיד? טוב נו...) 69... פתאום הדלת נפתחת לרווחה ובה עומדת אמא של עמית עם ערימה של כביסה בידיים... היא נותנת בנו
מבט (להזכירכם אנחנו ערומים ובתנוחה מביכה במיוחד...), סוגרת מהר את הדלת ואז עומדת במסדרון וצועקת (כן כן- צועקת בקול רם...) "מה זה? אין לכם לילה? ככה באמצע היום?..." לא עברו 2 דקות, והיא כבר בטלפון עם אחותה (והם 9 אחיות...) לספר לה מה קרה. תוך שעה כל המשפחה המורחבת ידעה הכל... שעות על שעות לא העזנו לצאת מהחדר... בסוף כשיצאנו לסלון ישבו על הספה אמא של עמית, אבא שלו ואח שלו- הם מסתכלים עלינו לשניה
ומ ת פ ו צ צ ים מצחוק.... ממש פדיחה... יאללה- תמשיכו את השרשור. (אגב זוג שאני מכירה ננעלו מחוץ לחדר המלון שלהם ערומים לחלוטין... גם פדיחה נחמדה...
במיוחד נהנה הפקיד בלובי שהוזעק כדי לפתוח להם את הדלת...)

נראה לי שממש ממש יהיה קשה

להתחרות בך. איזו פדיחה ענקית. אני הייתי מתה!!!! לא עולה משהו ממש רציני , אבל הנה משהו קטן: פעם יצאתי עם מישהו , ויום אחד התקשרתי אליו מהבית שלי לעבודה שלו, לי היו בבית 2 קווי טלפון והוא ידע את שניהם, אז מה שהבחור עשה שהוא הבין שאני בבית, הוא פשוט יתקשר אליי תוך כדי לקו השני. ואני יושבת ומדברת איתו ופתרום הטלפון מצלמל, אני אומרת לו רגע ועינה לקו השני. ואז הוא פשוט החליף קצת את קולו , ואמר לי " רויטל? מה שלומך? מזמן לא היינו בקשר?....מה את לא מזהה אותי? וכו´ וכו´..... כמובן שיצר הסקרנות שלי עלה , והייתי מתה לדעת מי זה הבחור המסתורי. וכמובן שלרגע נזכרתי שזה שאני יוצאת איתו ממתיון לי בקו השני. אז אמרתי ל"מסתורי" רגע, חזרתי לקו הראשון , ואמרתי לבחור שלי , אני אדבר איתך יותר מאוחר , כי חברה שלי על הקו והיא חייבת רגע לדבר איתי, ופשוט ניתקתי איתו את השיחה. ואז כאשר חזרתי ל"מסתורי" הוא אמר לי - חברה שלך??? אההה חברה שלך??? באותו רגע רציתי לבלוע את עצמי...

אופססס, אל תשימו לב לשגיאות הקטנות

בין לבין, תבניו אותי אני פשוט עוד בעבודה , וזה מה יוצא...

shelycat

New member
האמת..........

האמת אני שלומיאלית ונזק ממש (אבל ממש) רצינית כך שיצא לי למעוד במקומות הכי פחות מתאימים ולפני הקהל הכי לא מתאים, לשבור/לשפוך/להפוך דברים כשזה לא ממש הפורום המתאים שלא לדבר על כל מיני פליטות פה וניסוחים דו-משמעיים שלא העבירו את המסר הנכון בהכרח. כך שאין לי שום פדיחה יוצאת דופן במסכת הפאשלות הרגילות שלי.

shelycat

New member
זה נחשב.......?

נכנסתי פעם להורים שלי ב"אמצע" זה נחשב?

dorlim

New member
הנה.... ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אז למי שלא מכיר ולא יודע אנחנו זוג עם פדיחות מפה ועד להודעה חדשה אבל לוקחת את כולן (ובגדול....) זו הפדיחה של המפגש שלי עם ההורים של דורון.... כשרק התחלנו לצאת דורון גר עם ההורים והזמין אותי אליו לחמישי-שישי-שבת
. הגעתי עם זר פרחים לאמא שלו, אבל מכיוון שהשעה היתה כבר מאוחרת יחסית ההורים הלכו לישון ולא יצא לי להכיר אותם.... דורון רצה להיות רומנטי והדליק נרות בחדר
... עשינו מה שעשינו ו... נרדמנו
. מסתבר שאחד הנרות לא.... התעוררתי כי היה לי נורא חם (סוף דצמבר
) וראיתי מן משהו כתום כזה לידי
- הסתובבתי לצד השני, הורדתי מעלי את השמכה ו...המשכתי לישון.... אין לי מושג כמה זמן עבר (5 דקות ואולי חצי שעה...) כשלפתע התעוררתי לקול צווחות של אחות של דורון - דורון קום - שריפה!!!!
התעוררתי ומצאתי את עצמי בתוך להבות שיותר גבוהות מדורון ודורון ישן
לא מרגיש בכלום. ניסיתי להעיר אותו בכל כוחי - היה קשה אבל הצלחתי בסוף
יצאנו מהחדר (לא מי יודע כמה לבושים
) כשמחוץ לחדר מחכים לנו האח והאחות של דורון (שניהם בגיל העשרה...)
. מזל שהבאתי פרחים כי המים באגרטל שימשו אותנו לכיבוי השריפה (ונדרשנו למלא אותו הרבה פעמים...) ושהמעיל שלי (מעיל ארוך) היה תלוי במסדרון ויכולתי ללבוש אותו די מהר אחרי שיצאנו... אחרי שכיבינו את השריפה, עבדנו(האחים ואנחנו) כל הלילה על נקיון החדר. כל אותה עת ההורים של דורון בקומה מעל לא הרגישו בכלום והמשיכו לישון.... בערך ב 06:00 אבא של דורון קם לריצת הבוקר שלו... פגש אותי ואת הנזק לראשונה
(= נעים מאד קוראים לי לימור וביחד עם הבן שלך שרפתי לכם את הבית...) הוא סיכם את העניין במשפט - אני לא רוצה לדבר על זה ויצא לרוץ. הוא חזר אחרי שעתיים
בערך ב- 07:00 אמא של דורון התעוררה ומצאה אותנו מפויחים ומפוחמים (היא מספרת שהיא חשבה לעצמה - חמודה החברה התימניה של דורון.... ואני בכלל בהירה
) היא שמעה את הסיפור וראתה את התוצאות וכל הזמן חזרה ואמרה - קרא לנו נס!!! מזל שאף אחד לא נפגע!! העיקר שיצאתם מזה בשלום וכו´. הגיעה לסלון ומצאה שאח של דורון אכל איזה באדי (פרילי) ושכח אותו עם הכפית בפנים כך שכל השאריות נשפכו על השולחן וצרחה - מי אכל באדי בסלון?!?!!?
(= טוב שיש על מה להוציא את העצבים...) בסוף השבוע היו להורים של דורון המון אורחים וכולם באו לראות את החברה של דורון ששרפה לו את החדר
אחרי שבועיים בערך הייתי אצלהם שוב ודורון מהסלון ביקש שאם אני במטבח שאני אביא לו משהו לשתות. ואמא שלו כעסה עליו - היא אורחת ... תקום תכין לה לשתות! אז אבא שלו אמר - סליחה, מי ששרף לי את הבית הוא לא אורח - תכיני קפה!!!

rona25

New member
רק עכשיו קראתי - קורע ../images/Emo6.gif

אני יושבת במשרד כמו מפגרת וצוחקת לעצמי.... קשה להאמין שזה קרה באמת!!!!!!

עוד פדיחה קטנה שנזכרתי בה

לפני כמה זמן עניתי לטלפון בבית של אמא שלי. יש לנו קול מאוד מאוד דומה. מהצד השני של הקו היה החבר שלה (בזמנו הם רק התחילו לצאת) ולפני שהתחלתי להגיד משהו חוץ מ"שלום" הוא התחיל במונולוג אירוטי/ כחול... עברו לי בראש שני דברים: 1. שיו איזה דברים אמא שלי עושה!!! 2. איך לעזאזל אני יוצאת מזה? בסוף אמרתי לו במבטא רוסי "טעות אדון! מה זה מדבר ככה???" ומיד טלפנתי לאחותי ויחד נשפכנו מצחוק... לדעתי עד היום הוא לא יודע שזאת הייתי אני...

rinutza

New member
לי קרה דבר דומה אבל עם חברה

חבר שלי היה אצלי בזמן שגרתי עם 2 חברות בדירה שכורה. היה ערב וחיכינו לחבר שלו שרצינו להכיר לאחת החברות שלי. בזמן ההמתנה נכנסנו לחבר, כיבינו את האור והתחלנו להנות. כשהיינו ממש באמצע נכנסה החברה שלי הדליקה את האור ושאלה : "איך החולצה הזו עלי?" היא אפילו לא שמה לב למה שקורה סביבה - לקח לה כמה שניות ארוכות
ובתחום אחר - חברה שלי קבעה בליינד דייט עם בחור שיבוא לאסף אותה מתחת לבניין. עכשיו לבניין הזה יש 2 יציאות שאפשר לחכות בהן. כשהחברה שלי ירדה, היה למטה רכב וישב בו בחור שהיא טענה שהיה חתיך מדהים ומרוב שהיא היתה מאושרת שכחה לךשאול אם זה הוא ופשוט נכנסה לרכב והתחילה לדבר. הבחור שהיה המום קצת ניסה להסביר לה שכנראה יש לה טעות אבל היא הבינה את זה רק כשאישתו של הבחור הגיעה ולא ממש הבינה מה עושה בחורה בלונדינית ברכב ליד בעלה (ומעניין איך הוא הסביר את זה אח"כ לאישתו...). מיותר לציין שהבחור של הבליינד דייט חיכה בדיוק מצד השני של הבניין.

אוי אלהים../images/Emo9.gif ....

פדיחה... במיוחד צחקתי מהחברה שלך שנכנסה לרכב הלא נכון... ממש קומדיה של טעויות...

danonit

New member
פדיחה ממש טריה ../images/Emo13.gif

אתמול היינו בחתונה ובריקודים חילקו ארטיקים עם אלכוהול (גימיק נחמד
). אז לקחתי לי ארטיק וניסיתי לקחת ביס - ולא הולך, ועוד ביס ולא הולך, העסק קשה כמו קרח (
). אז ניסיתי את השיטה השניה, של למצוץ את המיץ של הארטיק. הצמדתי את השפתיים והן פשוט נדבקו! לא הצלחתי להפריד אותן! אז אנחנו רוקדים שם ואני תקועה עם ארטיק בפה ומצייצת במסכנות והוא לא יוצא... (הלכתי לשפוך עליו מים והוא עדיין לא יצא. בסוף הוא יצא אבל פצע לי את השפתיים..)

למעלה