שרשור פדיחות ענקיות...

fila

New member
נקרעתי מצחוק../images/Emo6.gif מצטערת!

ואני מניחה שזה ממש כואב לא?

danonit

New member
חופשי ../images/Emo6.gif

האמת שגם אותי זה נורא הצחיק, אפילו שזה כואב...

blueirus

New member
../images/Emo6.gif צחקתי דקות ארוכות

אם היה לי מדפסת הייתי מדפיסה את ההודעה שלך חחח

dorlim

New member
זה כואאאאב ../images/Emo5.gif

אבל אני מודה שממש צחקתי לדמיין אותך ככה באמצע הרחבה עם הארטיק תקוע בפה

נזכרתי בפאדיחה!!!!

כשהייתי סטודנטית דלפונית שצריכה לפרנס את עצמה פרסמתי בשכונה בה גרתי מודעה ובה כתבתי שאני "מנקה בתים" (או בעברית - עוזרת בית). יום אחד קיבלתי טלפון שנשמע בדיוק כמו חברה טובה שלי.... "שלום! זה בקשר לנקיון בתים. אני מבינה שאת מנקה בתים?" הייתי בטוחה שזו חברה שלי שעובדת עלי... אז המשכתי במשחק: "כן כן גברתי! אבל עכשיו יש לנו מבצע מיוחד! אנחנו לא מנקים! אנחנו באים אליך הביתה ומלכלכים!" ... שקט מצידו השני של הקו ... "מה... מה זאת אומרת מלכלכים?!?...." המשיכה חברתי בהיסוס... "כן כן גברתי! אני באה אליך הביתה ועושה המון בלאגן ולכלוך! זו האופנה האחרונה עכשיו..." ... טוב, אני לא אתיש אתכן בכל השיחה... כמובן שבסוף התברר לי שזו לא חברה שלי אלא מישהי שבאמת חיפשה עוזרת.... והיא לקחה אותי לעבודה וניקיתי לה את הבית יופי יופי....

הפדיחה שלי - לילה ראשון בלי... ועוד

וכך הולך הסיפור... הגבר ואני יוצאים לנו כמה שבועות, והנה מגיע היום ואני באה לישון אצלו בבית בפעם הראשונה... נו טוב, מגיעים, פוגשים את ההורים, הכל טוב ויפה... ואז הולכים לישון. ורק כשאני כבר במיטה אני קולטת כל מיני דברים שלא מוצאים חן בעיני במבנה הבית של הורי הגבר. קודם כל, חדר השינה שלו צמוד לשלהם, והמיטה שלו ממש ליד הפתח של המזגן שנמצא (איך לא) בחדר שלהם. מחייב היערכות מיוחדת ודממת אלחוט. אבל זה לא נגמר בזה. השירותים נמצאים ליד דלת חדר השינה של ההורים, בלילה הם ננעלים (מחשש פריצות) במפתח שעושה מה זה המון רעש, וההורים ישנים עם דלת פתוחה... ואני בד"כ קמה בלילה להטיל את מימי... מה אומר, בנות ? בלילה הראשון התעוררתי ב-04:00, וביליתי שעתיים וחצי עם רגליים משוכלות, בוהה בעצבנות בטלביזיה ומחכה שההורים ילכו לעבודה... כמה שבועות אח"כ, הרגשתי צורך רב יותר מסתם פיפי... ולא עמדתי בזה - הערתי את הגבר, הודעתי לו שכאן ועכשיו הוא לוקח אותי הביתה, וכעבור 40 דקות העזתי לנשום לרווחה. לא דיברנו על זה עד לפני שנה ומשהו, כשההורים שלו עברו לבית פרטי, מעוצב הרבה יותר טוב, וההורים שלו נזכרו בנוסטלגיה איך הם נכנסו לפאניקה כשהגבר יצא ב-04:00 בבוקר להסיע אותי הביתה - האם קרה משהו ? האם נפרדנו ? האם אני חולה ? או כמו שאמר לי אז אבא של הגבר, מותק, אפשר לחשוב שאת הבחורה הראשונה ששמעתי משתינה בלילה... נו טוב, אז אני פסיכית...

shelycat

New member
פסיכית, פסיכית......

פסיכית, פסיכית..... אבל פסיכית כלבבי! אני בהחלט מבינה אותך. ודרך אגב חבר שלנו שעובד ברחבי העולם מספר שהנשים היפניות כל כך ביישניות שהן מורידות את המים לר רק לפני (שיהיה נקי) ואחרי אלא גם תוך כדי, וזאת כדי שלא ישמעו אותן! השיטה שלי כשאני לא רוצה שישמעו אותי כשאני במקומות שיש חשש שיקשיבו/ישמעו היא פשוט לפתוח תוך כדי את הברז "שיזרום" ויבלע את הרעש שאני עושה

אתי@

New member
אני שמעתי שבבתי השימוש הציבוריים

ביפן יש מוסיקת רקע שמטשטשת את הקולות ה"מביכים"

הייתי צריכה להיוולד יפנית...

בכלל, בספר "חווייה יפנית" יש כאלה תיאורים על אמבטיות ומרחצאות... עושה חשק...

danonit

New member
טוב... והאמת...

בתור מישהי שעבדה ביפן ונוסעת לשם הרבה, תרשו לי להפריך... ההבדל היחיד בין השירותים הציבוריים ביפן לאלו שלנו זה שאצלם הרוב זה מין וריאציה אסטתית יותר על "בול-פגיעה" - אין על מה לשבת (לא אסון גדול - לא נוהגת לשבת בשירותים ציבורים) אבל יש חרסינה והמים יורדים. מה שכן, באלה יותר על רמה (בתי מלון, מסעדות וכו´) יש מין מושב חשמלי כזה עם חימום לטוסיק, שטיפה של בידה (לטוסיק) ועוד כפתור שמצוירת עליו אשה שעושה שפריץ למקום אחר. אגב, פעם בבית מלון ניסיתי את השפריץ של הבידה, זה לא היה מכוון והשפריץ דרך הרגליים שלי עד התקרה
אה - ולא שמעתי אותן מורידות את המים כמה פעמים אבל אני מבטיחה לשים לב בפעם הבאה

אביבית1

New member
אם בענייני פדיחות עסקינן אז ככה

כשהייתי בתיכון הלכתי לישון אצל חברה, באיזהו שלב הייתי חייבת לעשות פיפי (כן כמו כולם בעולם הזה!!!), נעמדתי ליד הדלת של השירותים (השירותים והאמבטיה משותפים) ודפקתי עליה, שום ציוץ, תגובה מהכיוון, אבל איך שאני פותחת את הדלת אני רואה את האבא של החברה יושב לו בניחותא על האסלה, וקורא עיתון החלפתי צבעים
ואמרתי סליחה וסגרתי את הדלת. מרוב שהוא היה עסוק בלקרוא את העיתון הוא לא שמע את הדפיקה בדלת. מי לא נועל את הדלת כשהוא נכנס לשירותים, ועוד במיוחד שהוא שקוע בעיתון!! אח"כ לא יצאתי מהחדר עד הארוחת ערב, ובארוחת ערב העיניים שלי היו מחוברות באזיקים לצלחת, שבטעות אני לא אסתכל עליו.

למעלה