הפדיחה שלי - לילה ראשון בלי... ועוד
וכך הולך הסיפור... הגבר ואני יוצאים לנו כמה שבועות, והנה מגיע היום ואני באה לישון אצלו בבית בפעם הראשונה... נו טוב, מגיעים, פוגשים את ההורים, הכל טוב ויפה... ואז הולכים לישון. ורק כשאני כבר במיטה אני קולטת כל מיני דברים שלא מוצאים חן בעיני במבנה הבית של הורי הגבר. קודם כל, חדר השינה שלו צמוד לשלהם, והמיטה שלו ממש ליד הפתח של המזגן שנמצא (איך לא) בחדר שלהם. מחייב היערכות מיוחדת ודממת אלחוט. אבל זה לא נגמר בזה. השירותים נמצאים ליד דלת חדר השינה של ההורים, בלילה הם ננעלים (מחשש פריצות) במפתח שעושה מה זה המון רעש, וההורים ישנים עם דלת פתוחה... ואני בד"כ קמה בלילה להטיל את מימי... מה אומר, בנות ? בלילה הראשון התעוררתי ב-04:00, וביליתי שעתיים וחצי עם רגליים משוכלות, בוהה בעצבנות בטלביזיה ומחכה שההורים ילכו לעבודה... כמה שבועות אח"כ, הרגשתי צורך רב יותר מסתם פיפי... ולא עמדתי בזה - הערתי את הגבר, הודעתי לו שכאן ועכשיו הוא לוקח אותי הביתה, וכעבור 40 דקות העזתי לנשום לרווחה. לא דיברנו על זה עד לפני שנה ומשהו, כשההורים שלו עברו לבית פרטי, מעוצב הרבה יותר טוב, וההורים שלו נזכרו בנוסטלגיה איך הם נכנסו לפאניקה כשהגבר יצא ב-04:00 בבוקר להסיע אותי הביתה - האם קרה משהו ? האם נפרדנו ? האם אני חולה ? או כמו שאמר לי אז אבא של הגבר, מותק, אפשר לחשוב שאת הבחורה הראשונה ששמעתי משתינה בלילה... נו טוב, אז אני פסיכית...