שרשור פיקים לכבוד לגב"ע !

תודהההה../images/Emo9.gif

גם אני אהבתי את הסוף ^^ את בטא מצויינת. |האמ האמ - למיטב זכרוני גם לך יש משהו לפרסם. את לא חושבת שזאת הזדמנות טובה???
|

לי Li

New member
אה, המ, זה פיק קיטשי מידי

לא יודעת. לבנתיים הוא יחכה =X בכל אופן, תודה על המחמאות

NoyJade

New member
פיק! פיק ראשון שאנחנו מפרסמות...

אנחנו 2
פאנדום: אינויאשה שיפ: קגומה/אינויאשה דירוג: G ? שם הפיק: אין בינתיים, תעזרו לנו למצוא :) זמן: בחיפוש אחר הרסיסים אנחנו מתנצלות שהכתב שיצא בקובץ לא יצא כמו שצריך. אנא סלחו לנו ושנו אותו לנוחותכם. תודה ענקיתתתת!!!!! לבטא שלנו "רולדההה" ^_^

NoyJade

New member
ובהודעה:

אינויאשה שכב על הדשא והביט בכוכבים. שיערו השחור ועיניו החומות נצצו, למרות שהירח לא נראה בשמיים. המוני מחשבות התרוצצו בראשו, ואלו לא היו רק מחשבות של בן אנוש פשוט. אינויאשה עצמו לא היה בן אנוש פשוט. השמש החלה לזרוח, ניצוצות אור חדרו מבעד לגבעות שבאופק. משהו מוזר קרה לאינויאשה; הוא החל להשתנות. שיערו השחור כלילה הפך לפתע לבן ובוהק, עיניו החומות נהיו לעיניים צהובות וזורחות. אוזניו נעלמו לרגע ומיד הופיעו אוזני-כלב בצדי ראשו, ושיניו נהפכו למחודדות יותר. אינויאשה הוא בעצם שד למחצה. בן תערובת. לא רגיל. "אינויאשה!" נערה שחורת-שיער, יפה למראה רצה אליו. הוא חייך לקראתה. בזמן שהוא חייך אליה מחשבותיו נהו אחרי מישהי אחרת. היא נראתה בדיוק כמוה מרחוק, אך התמונה התבהרה כאשר התקרבה. "למה אתה יושב כאן לבד?" שאלה אותו. "אתה גם אף פעם לא נרדם בליל ירח מלא, זה מטריד," הוסיפה. "אני מפחד שמישהו יתקוף." אמר לה. "אל תפחד, אנחנו איתך," אמרה לו הנערה. היא תמיד אומרת את זה, אף פעם לא אומרת לו שהוא לבד. "אני לא רוצה לחזור כל הזמן להיות בן אנוש ושד. זה מבלבל," אמר אינויאשה בפחד. "אז תישאר אחד מהם." אמרה הנערה "אני לא יודע איזה מהם אני רוצה להיות," אמר והביט לנערה בעיניים. אינויאשה חשב שהעיניים שלה יפות מאוד, כך שאם יביט בהן שנייה אחת יותר מדי, יוכל לטבוע בתוך נהר התמימות והאושר בעיניה של קגומה. "זו בחירה שאתה צריך לעשות." היא אמרה. "ואנחנו נבין כל החלטה שלך," הוסיפה, אבל מבט של דאגה נראה על פניה. "אל תדאגי," הוא חייך וחשף את שיניו הארוכות. השמש כבר יצאה מבין הגבעות. "אני בטוח שבסופו של דבר אעשה את הבחירה הנכונה." קגומה חייכה. היא הזכירה לאינויאשה נערה אחרת, נערה שפעם הייתה מחייכת הרבה, אך עכשיו היא אינה מחייכת בכלל. אינויאשה הביט שוב בשמיים, ושקע במחשבות. קגומה נשכבה על הדשא ונרדמה. "קגומה," היא שמעה את קולה של סאנגו באוזניה. "בוקר טוב," אמרה קגומה והתמתחה "יום חדש למצוא עוד רסיסים," אמר שיפו ונראה מאוכזב מההבעה על פניהם של השאר. "למה אתם כאלה יבשים?" הוא שאל והסתכל על כל אחד מהם. "ריח של בוקר! נכון שזה נפלא, קירארה?" פנה שיפו אל קירארה שנהמה בחיוב. הם התחילו לזוז. "שם!" הצביעה קגומה לעבר טירה ענקית שזוהתה מקרוב כטירתו של נאראקו. "עוד פעם הוא?" שאל אינויאשה בנימה עצבנית. "רק שלא ישתלט עלייך דם השד," אמרה קגומה בדאגה ואינויאשה לא השיב. עד שהם הגיעו לטירתו של נאראקו, שיפו ניסה להרים את המורל. "אנו יוצאים לדרך, הופה היי הופה היי!" שיפו זימר. אחרי מספר שניות השתתק, כתוצאה ממכותיו של אינויאשה. "אינויאשה," אמרה קגומה. "הפסק להרביץ לשיפו, הוא ילד קטן!". "אז שיפסיק לעצבן..." אמר אינויאשה בתוקף. "אני רק מנסה לעשות שמח!" קיטר שיפו. הם הגיעו ונעמדו מול הטירה של נאראקו. "אז מה עכשיו?" שאלה סאנגו. "נכנסים." אינויאשה ניסה לאמץ קול בטוח ושליו. הוא היה מאוד עצבני ומתוח. הם נכנסו, ומיד אלף גוויות התנפלו עליהן. "קאגורה!" צעקה קגומה. "איפה היא?" הסתכל מירוקו לכל הצדדים. "ממש כאן.." קאגורה חייכה, והתקדמה לאט לעברם. אינויאשה שלף את טסאייגה. "רוצחת," נהם אינויאשה לעברה. "את רוצחת כל כך הרבה אנשים, את נהנית מזה?" שאל אינויאשה. "למה לא ליהנות מזה?" היא אמרה וקצף לבן נזל מכמה אנשים. קגומה שלפה את הקשת שלה וחיכתה להשתמש בה. "שוב הקשת הזאת?" שאלה קאגורה, פחד נשמע בקולה. מיד הופיע מאחוריה נאראקו ונאנח. "מה אתם רוצים?" שאל בקול משועמם. "את הרסיסים שלנו חזרה. הרסיסים שקיקיו גנבה מאתנו." אמרה קגומה וראתה את אוזניו של אינויאשה זזות למשמע השם. "אבל בכל פעם שתהיו קרובים לניצחון אני אעלם. אין לכם סיכוי, לכו." הוא אמר להם והעלים את הטירה שלו. "לעזאזל," נהם אינויאשה. אינויאשה שכב על הדשא והביט בכוכבים. הוא רצה מאוד את אבן ארבע הנשמות. הוא לא רצה להיות שד למחצה, הוא רצה להיות... רגיל. עד לפני כמה זמן הוא חשב שלהיות שד נחשב להיות רגיל, היום הוא כבר לא בטוח. הוא לא בטוח שהוא רוצה להיות שד, אם בכלל. לפני הרבה זמן קיקיו, הכוהנת של הכפר, שכנעה אותו להשתמש באבן בשביל להפוך לבן אנוש, כדי שהם יחיו ביחד. הוא לא רוצה לחיות ביחד עם קיקיו, זוהי כבר אינה קיקיו שהוא מכיר. אבל, ישנה נערה אחת שאולי הוא כן רוצה להפוך בשבילה לבן אנוש. קגומה היא היחידה, ולא קיקיו. הוא צריך לזכור זאת.

אווה15

New member
תגידי מה את חושבת לעצמך?!

עוד אין המשך?! מה קורה לך?!?!?!?!?!? אני מקווה מאוד לטובתך שאת ממשיכה אוקיי ועכשיו אני אפסיק לדבר בטון מוגבל ורק אגיד שזה יפה ושאני מחכה שתמשיכי :)

Jade Chan

New member
זה פאנפיק בפני עצמו.

ללא המשך :) אבל נמשיך לכתוב פאנפיקים.

מית צאן

New member
וואי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

זה ממש יפה
למרות שקשה לי לדמיין את אינויאשה מחייך כל שניה...
אבל זה עדיין יפה

מית צאן

New member
פיק קצרצר מאוד../images/Emo70.gif

השראה אחרי מות דוד שלי... חלל צה"ל... יהי זכרו ברוך...
אין עבר, אין עתיד... אפילו אין הווה... אין זמן, אין מקום, אין תחושה, אין מחשבה... כמה אני מצטער, אחי, שלא יכולתי לומר לך אפילו פעם אחת: שאני כן דואג לך... כן, כן דואג לך... פוחד עלייך, פוחד איתך, אבל אתה, סתם, שוכב שם, באדמה. לא שומע, לא מרגיש, לא חושב, לא יודע, ורק אני יודע, יודע הכל... נקברת כאן, ליד חברייך, אחרי קרב, קרב, קרב קשה... נגד נאראקו, כאן מתת... גם הוא מת, אחרי גל ההרתעה, וגם אתה וחברייך מתו, אחרי מתקפותיו, כולם מתו, רק אני נשארתי... רק אני, אני... אני מוכן למות בשבילך אחי! לא! איני מסוגל! אני אשמור על השועל הקטן, בשבילך. הוי אחי! למה? למה לא אני? למה? למה רק אחרי המוות, אני מבין, שהיית חסר לי כל הזמן, בדמות אח קטן... למה??? למה רק אחרי המוות, כולם מבינים, שאין אתה יותר, אין, פשוט אין... רק אחרי המוות, מבינים כמה היית חסר, וזה מה שאני מרגיש עכשיו- כמה אתה חסר לי, אחי הקטן. והשועל הקטן, מתייפח על רין, ג'אקן עומד לידי, עומד דום, ורק אני, אדיש. למה? למה רק אדיש? איני מסוגל יותר... לא, אני חייב להחזיק מעמד, אני יודע, שהיית רוצה, שאני אשמור על מי שנותר. ומי שנותר- זה אני, רין, ג'אקן, והשועל- שיפו. הגנת עליו בעוז, גם אם זה עלה במחיר חייך... הו אחי! אחי! אינויאשה למה? למה הלכת? למה...? למה...? אני כל כך מצטער... מצטער על הכל... ואני מקווה- שהודעה זאת- תגיע לשמיים- שם תחייה בעושר ואושר עם אהובתך וחברייך... בלעדיי... ממני, אחיך הגדול.

מית צאן

New member
עוד פיק על אותו עיקרון...

אני צריך אותך... איפה את?! אני רוצה אותך... איפה את? אני יודע איפה את... את שם, דוממת, מדממת, דם בזווית הפה, דם ניגר מהאף, דם, בכל מקום, דם, אני רואה רק- דם. ואני אומר לעצמי: למה? למה לא אמרת לה שאתה מרגיש... מרגיש רגשות... הנקראים בשפת אנוש- אהבה. עכשיו כבר אין שום סיכוי, היא לא שומעת, מרגישה, מבינה, צוחקת, לא... כלום היא לא יודעת... אני רק יודע, שאכזבתי אותה... ולא רק אותה, גם את עצמי. תמיד חשבתי עצמי לחזק, גאה, אפילו אגרסיבי מעט... אבל, כשאת הגעת, למה? למה הגעת? הכל השתנה, את הזכרת לי, אותה. אותה מהעבר... לא! איני מסוגל! לא יכולתי להתמודד... עכשיו, אני יכול להביט בעיניה ולומר: "אני שונא אותך, אני אוהב אחרת..." היא, היא שינתה את חיי, היא, היא ראתה אותי אנוש בפעם הראשונה, היא, היא הסבירה לי אהבה מהי, ודאגה מהי... היא, היא לימדה אותי הכל על החיים... ועכשיו- לה כבר אין חיים... מצידי שתצרח, שתצעק, שתרביץ, שתקלל, שתהרוג, שתושיב אותי 1000000000 פעמים ויותר, אבל לא, לא ככה... לא! לא שוכבת על האדמה, מדממת, מיוסרת, כואבת... לרגע אני רואה, אותה מתרוממת, לוחשת לי: "אינויאשה..." ואני מתכופף, ומנשק, שיהיה לה זיכרון, והיא- היא מתה בתוך נשיקתי, הראשונה והאחרונה...

המצאה של הרגע!

לא הבנתי כמה אהבתי אותה, כמה דאגתי לה! כמה שלא רציתי להרוג אותה! בעודי שאני יושב בחדר הקטן הזה על כרית המחשבה הזו רצה במוחי שוב ושוב! איני מבין איך יכולתי! ועכשיו שהיא חזרה לחיים, אינה מביהנ כמה אני חושק בה אפילו שאיני כבר אנימגאו, אני אוהב אותה את שיערה את עיניה את ריחה אותה. "נאראקו.." שמעתי קול קטן ומחלוש עומד מולי זו הייתה קאנה עם המראה שלה, מראה לי את קיקיו שהולכת אינה מחייכת כמו שפעם חייכה פשוט הולכת אינה עוצרת להריח את הפרחים שמסביבה. והינה אותו כלב ארור שגנב את ליבה מתגנב לעברה בלי ששאר חבריו יראו מנשק אותה. לבי אינו עוד בזה דמעה יורדת ועוד שתיים ועוד 3 כבר איני יכול לספר פשוט בכיתי הוראתי לקאנה לעזוב את החדר היא הסתובבה ועזבה... קמתי והחלטתי שאני אצא לטיול, טיול שיוביל אותי אליה. למזלי המקום לא היה כ"כ רחוק מהמקום שבו היא הייתה. אינויאשה כבר הלך היא התחילה ללכת גם בעודי עוד רחוק ממנה בכמה מטרים "קיקיו" צעקתי זה לא התאים לי בדרך כלל אני רגוע היא הסתובבה והתקדמה לעברי פניה מלאות שנאה אך היא הלכה לעברי בצעדים קלים "מה אתה רוצה?" אמרה מביטה בעיני לא יכולתי תפסתי אותה וחיבקתי אותה... "או,קיקיו אני אוהב אותך באמת ובתמים אני אוהב אותך" אמרתי בקול חלש אך החלטתי. היא ניתקה אותי ממנה והביטה בי חיוך עלה על פניה חיוך מחזיר אהבה "זה בסדר זה הדדי" אמרה מסמיקה טיפה, א ראיתי אותה מסמיקה מאז התקרית. "אבל חשבתי שאת אוהבת את הכלב..." אמרתי בקול טיפה מבולבל. " אני לא אוהבת אותו כמו שאני אוהבת אותך" אמרה וחיבקה אותי התיישבנו על הדשא ושחחנו היא הסבירה לי דברים לפתע עם הנישקה אותי והלכה הבטתי בה מתרחק מריחה פרח מפעם לפעם עד שהסתובבתי והלכתי

מית צאן

New member
עוד פיקי קצרצר../images/Emo70.gif

אני עדיין לא מאמין, שנתתי לך, ככה, ללכת, בלי שום סיבה, הסתובבנו באחו, היית יפה כמו תמיד, החתולה הייתה עלייך, ואני עם המטה. פתאום משום מקום, הוא קפץ, עם סכין, מבט מטורף- היה בעיניו, מסומם, שיכור... נאראקו חשבתי, אבל לא היה זמן לחשוב... צעקתי לך: "סאנגו! היזהרי!" ואת קפצת הצידה במומחיות אבל- לא מספיק. הוא התנפל עלייך, שאגות חלחלה ואימה מילאו את האחו. את צעקת צעקה, מיואשת, מיוסרת, ואז שמעתי רק- דממה וחושך. לא יכולתי לזוז איפה את?! את מולי?! את חיה?! נושמת?! הלוואי! גיששתי לפניי והרגשתי, וצעקתי, ונפלתי, ונפלתי על... על גופה. לידך הייתה החתולה. מיללת, לידה היה האיש, מחזיק ראשו בידיו, כאילו לא מאמין, ופתאום- הוא התייפח. ואני בכיתי. הרמתי את המטה וצעקתי: "הזדהה!" והוא הרים את ראשו, ולא הופתעתי כלל, היה זה, שד... צורת עכביש הייתה על גבו, שד של נאראקו הוא בכה, בכה מרה, ואני רעדתי, והסתכלתי למטה- על הגופה. היא הייתה לבושה בבגדיה השחורים ורודים. מבטה בוהה בלא כלום, על פניה מכוסה מבט של אימה- אימה מוחלטת. התחלחלתי- על גופה, בבטן, היה תקוע- סכין. הוצאתי אותו, והיא לשניה. רעדה, והסתכלה עליי. עלו לי דמעות בעיניים. היא אמרה: "אל תבכה מירוקו..." ליטפה את פניי הרועדות והמשיכה: "אני תמיד כאן איתך" ואני לא נרגעתי... "את קראת לי בשמך..." אמרתי בשמחה והיא- היא חייכה. ופתאום- השד קם, מחזיק את הסכין, מוסיף דקירה בלב, צעקה ואז- דממה. פתאום השד נפל- מעולף. ושוב קם- לא זכר מה עשה. ואני רק יושב מעליה- מחזיק בידה ומרגיש. מרגיש. מה אני מרגיש? אני מרגיש משהו... למה? למה איבדתי אותך דווקא עכשיו? מבין כל הזמנים- דווקא עכשיו נאראקו שילח אותך לעולמך? למה??? למה?? איני מסוגל להבין- למה העולם כה אכזר.... למה? למה הוא לוקח מאיתנו- אנשים כל כך טובים, תמימים, נחמדים, טהורים... למה??? למה??????????????????? למה???????????????????????????????????

Fay Wood

New member
אלוהים זה כל כך יפהה!!! ../images/Emo168.gif

את כותבת ממש יפה!!!!!

דרושה בדחיפות,../images/Emo107.gif

מישי שתכתוב איתי פיק [כבר התחלתי לכתוב את ההתחלה שלו]. ורצוי מישי שאוכל להטריד אותה ללא הרף בשאלות כגון מה עושים בבית ספר, ושתזכור כל מה שהלך בסדרה, מכיוון שאני סובלת מסניליות בגיל מוקדם. -_-; *אופטימית*

מית צאן

New member
אני מוכנה../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

האימייל שלי:
[email protected] והמסנג'ר שלי:
[email protected] אני לא אתן אייסי כי אני בקושי משתמשת בו...
תשלחי לי לאימיילאו למסן את ההתחלה ונדבר בכיף

למעלה