שרשור פנינים

פנינה ששמעתי בתור מטפלת

בן 2 ו-11 שואל את אחיו בן השנה וחודשיים לגבי בגד שקטני לבש ומצא חן בעיניו "קטני כשהבגד הזה יהיה קטן עליך תתן לי אותו???" ולאור זאת הגדול שקל רק 3 קילו יותר מהקטן אני צחקתי בלי שהם יראו בגלל שעוד מעט זה באמת יהיה כך...

טולילול

New member
פנינת שבועות ../images/Emo172.gif

אבא שלי הוציא את הילדים מהגן ביום שני בו התקיימו חגיגות שבועות בגנים של הילדים. כשהגיעו הביתה, אבא שלי לקח את הזר של הקטנצ'יק ושם על הראש. הקטנצ'יק ראה ונתן לו את הטנא שלו ואמר לו: "סבא, קח". סבא ציית ואז קיבל פקודה נוספת: "לך לירושלים!"

A b b e y

New member
היינו בירושלים בשבוע שעבר

וחזרנו בלילה. וכל פעם שראינו את האורות רננה (1.7) התלהבה ואמרה "ירושלים, הנה הם". בשבת אורי (3) ראתה בעיתון תמונה של עיר בלילה ואמרה- זאת ירושלים נכון? כי בירושלים גם יש נצנצים כאלה... וכשאחותה הקטנה בכתה מרה כי הלבשתי לה פיג'מה היא אמרה לי- אמא, זה מאד מעליב את רננה כשאת מלבישה לה פיג'מה. וזה גם מעצבן ומאכזב ומתסכל אותה...

ליאור53

New member
הילדים יוצרים קואליציה..

אבא כועס על שירה שמשחקת באחד המשחקים שלה בזמן האוכל. שחר: אבא, אתה טועה ושירה צודקת, היא רוצה לשחק.. ממש יופי.. עוד מעט נהיה מיעוט נרדף..

debzz5

New member
סתם כי אני לא מתאפקת... פנינים זה מודע נכון?

הקטנה עדיין לא מדברת 1.4, אבל לחלוטין מתאמנת על הברות שונות. לאחרונה היא גילתה את האותיות הגרוניות. כשהיינו בגינה היא רצתה משהו, ולא ידעתי מה- אני: דריה, מה את רוצה? דריה: חרא חרא חרא חרא חרא!!! אני מגדלת יורדת ים קטנה

kramerkaren

New member
פגשתי בגינה ילד בן 6 השבוע, שדיבר בדיוק ככה

להשיג לך טלפון שלו? זה יכול להיות שידוך טוב

debzz5

New member
../images/Emo6.gif

אגב - כששאלנו אותה מתישהו השבת דריה - מה המצב? היא ענתה לנו - רע

talital2000

New member
פנינה של רומניטקן

אמא- אושרי, התגעגעת אלי היום כשהיית בגן? אושרי- לא אמא נעלבת אושרי- לא הייתי צריך להתגעגע כי את תמיד נמצאת בלב שלי

למעלה