שרשור פרק יומי!!!!!

שרשור פרק יומי!!!!!

*משתכפצת* אז מה עם הפרק מתחיל רק בעוד שעתיים וחמשים וחמש דקות?
יש לי זכות, כי אני מפסידה היום....*בכי*
וחוץ מזה יש לי תרוץ:משעמם לי!!!! כל כך משעמם לי שבא לי לרצוח מישהו!!!!
טוב, רצחתי, פתחתי שרשור, "שאלתי" את טנסאיגה והחזרתי את בני האדם שרצחתי לחיים זהו! נרגעתי! *שלווה נצחית* בערך....

Naraku SeXy

New member
יש משו שאני לא מבינה ...

למה כולם מתלהבים כל כך לפתוח שרשור יומי ?! אני בכלל לא רוצה לפתוח שרשור יומי, אבל יש פה כאלה שזה חלום חייהם .... אז תסבירו לי למה !? ><

זה כי אנשים רוצים צומי

ואני לא מתביישת להגיד שבאמת היום בא לי צומי וזה לא חלום חיים, פשוט אני לא רואה היום *דיכאונית*

J e i n

New member
אנשים, תעזרו לי, בבקשה!

מישהו ---------- (עשה את הדבר הלא חוקי שעושים כשמפספסים פרק) את הפרק של אתמול בתירגום לעיברית? אם כן, אתם יכולים בבקשה לשלוח לי במסנג'ר? המסנג'ר שלי: [email protected] (זה 3 כאלה: _, דרך אגב) נא לא לסקול אותי, לא הזכרתי בפורום שום דבר ספציפי על הורדות....

J e i n

New member
אם אין ברירה אני אסתדר עם אנגלית

את יכולה בבקשה לשלוח לי בכתובת המסנג'ר ששמתי? תודה רבה!!!!!!!!

Kiku

New member
תשובה

נראה לי שאפשר לשלוח כל סוג של קובץ במסנג'ר ואולי רוצים להביא גם לי את הפרק של אתמול? ^^

Naraku SeXy

New member
XD אין לי הלוואי והיה...

אני מתכוונת אם אפשר לקבל במנסג'ר קובץ זזוקל 200 מגה שזה כנראה כמה שפרק אמור לשקול ..

לי Li

New member
זאת תעלומה שאני מנסה לפענח

מאז ומתמיד =O כנראה שזה באמת בשביל צומי. או שזו אטרקציה מיוחדת שמביאה הטבות שאני לא מודעת אליהן ^^"

פולי3

New member
איזה בני זונות ערוץ 6. הפרק היה רגי

רגיל, לא משהו כ"כ מיוחד. כאילו, הוא משאיר מתח לפעם הבאה. איזה שקסי נאראקו !!!!!!!!!!1 הוא אלוהי ! אעאעאאעאעאעא. אלוהי. חמוד^^

מ...שיפדו את אינוי ../images/Emo10.gif

אבל אני דיי בטוחה שהוא ישרוד אבל אני לא ממש ממש ממש יודעת....
זה כל כך עצוב למרות שהסדרה דיי צפויה....

J e i n

New member
אל תדאגי, בכל פרק משפדים אותו ו--->

הוא יוצא מזה בשלום.... פרק לא הכי מדהים... היו כבר יותר טובים. הקול של אוניגמו או איך שקוראים לו מעצבן אותי..... איזה מנוולים, יס קטעו את זה כך שלא ראו את הספוילרים שבסוף הפרק! @#$%@^$^@%#$%#$@&$@!!!!!!!!!!! קיקיו בכלל לא כזאת רעה! היא רק קצת נקמנית....

לי Li

New member
היה פרק - בסדר כזה >_>

חוץ מהבישי העירום לא היה שוב דבר מעניין במיוחד =X

יצא לי לראות עד לקטע

שהוא אהב את השיריון של האיש ההוא.. עירום! הוא יצא עירום מהשיח! כמו אדם וחווה.
איזה ישבן מסוקס יש לו ^^

למעלה