שרשור פרק יומי!!!!!

Kiku

New member
פרק נחמד...

אינו כל כך מקסים כשהוא מגן על קגומה
אבל למה?! למה לעשות סיום כזה?! ועכשיו לחכות ליום ראשון!!! לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סה"כ היה פרק נחמד... לא ממש יוצא דופן... אבל אינו יחיה? נכון? נכון? *משכנעת את עצמי שהוא יחיה. אחרי הכל, יש עוד קצת פחות מ-100 פרקים שהוא אמור להיות בהם!* זהו. השתכנעתי.

Naraku SeXy

New member
אאאאאאאארררררררררררררררררררר

אני באקסטזה !! כל הפרק רקדתי מול הטלויזיה ... נמסתי !!!!!!! נמסה .. חם לי ! חם לי מאד !! בואו נרקוד !!!!!!!!!!!!!!! נאראקו תעשה לי ילד !@! שני ילדים שלושה ילדים ארבעה ילדים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ארררררררר הוא פשוט הדבר הסקסי ביותר שחי בסדרה ההזאת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מזיעה ! חם לי !! אין לי גרון צרחתי בכל הבית !!!! מסכן אח שלי הוא הציע לי לקחת כדורים ... התחלתי לרקוד ולשיר ! חבל שהוא לא מופיע בכל פרק !! כל שניה !!!! זה לא היה מחרמן בטירוף כשהוא אמר אוטוטו !! (אח) וגם שהוא דיבר עם קיקיו !!! צעקתי לה ! "קיקיו תקפצי עליו !!!!! תנצלי הזדמנות !!! " אבל היא לא הקשיבה לי >< יאההההההההההההה אני רוצה אותו !!!
ארררררררררררררררררררר חם לי *מדליקה מזגן* לא שזה יעזור .. ! אני מתה על הבגדים השיער הגוף ארררריאאאאאההה הוא זכה מקסים שהוא אמר לה שהוא לא יהרוג אותה .. אלא ישמיד !! אני מתה עליו ועל קיקיו! שני הדמויות שאני הכי אוהבת בסדרה מו]יעות על אותו מסך !!!! ביחד ! !!!! כן, נרגעתי, אני רוצה תמונות !! למי יש תמונות מהפרק ?!!!!!!!!!!!!!! אז, לנושא הפאקצה ..שהיו כל כך הרבה הזדמנויות שאמרו ' קגומה עכשיו ההזדמנות למות !' אבל היא לא ניצלה אף אחת מההזדמנויות הלאה לצערי ! ובשיא חוצפתה היא אמרה "נאראקו הוא שורש כל הרווע " באיזה זכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת בכלל יש לה לפתוח את הפה המסריח שלה על נאראקו שלי >< כן ואינויאשה היה מתוק שהוא אמר שהוא ינקום את ניקמתה של קיקיו ! כי הוא אוהב אותה לא את הזונה .. *בטח כל אוהבי קגומה עם סכינים* סורי .. ככה אני חושבת
אז אני לא אבזבז יותר מדיי תוים עליה , קיקיו הייתה ממש כוסית כמו שהיא תמיד ! וגם קאגורה שמוצאת חן בעיני יותר ויותר, ואם מדברים על קאגורה, נאראקו כזה סקסי שהוא מדבר איתההההההההההההההההה , טוב תחנטי לכם את המוח, אה כן וערוץ הילדים לא שמו מה יהיה בפרק הבא..בעע אבל נסלח להם אחרי פרק גדוש נאראקו..............................

../images/Emo46.gifאני שונאת אותך זוהר!

את ראית נראקו ואני לא >_> ביצ'! אל תספרי לי! שאני אראה מחר וימס כולי לנגד מסך הטלויזיה בדיוק כמוך
תיהיה לך הזדמנות לראות פעמיים. אע! אוף.

J e i n

New member
אוי, היתה טעות בחתימה שלי

'ני לא להיות סתם נשואה באושר ועושר, 'ני להיות נשואה באושר ועושר לקאגורה!!!

J e i n

New member
אוףףףףףףףףףף

טוב, נראה שנגזר עליי להיות נשואה באושר ועושר למישהו/י (
) לא ידועים.... מה לעשות

../images/Emo107.gifזה בגלל

שמספרי התווים בחתימה מוגבלים.|תפוזבל| זה באמת מעצבן >_< בעע... X_X

J e i n

New member
אההה תודה על ההסבר.....

אז אני אלך לצמצם את החתימה שלי כדי שהזהות של אישתי תיכנס

Stinki Winki

New member
גררררררררררררררררררר

מוסו הזה כזה מדהים!!!!!!
חוץ מהידיים שלו
למה נארקו לא הורג את קיקיו?XP בעעע למה לשפד את אינו' כמו שישליק??
מסכן
ממש לא השקיעו בפנים של קגומה היום>< אני שונאת כשיוצאים להם סנטרים ענקיים... זה מכוער... איזה קקות ערוץ הילדים האלה, חתכו את הפריוויו]: הרוגע של נארקו משעשע משהו

מית צאן

New member
פרק חביב ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif

אני רק זוכרת כמה קטעים:
כשנאראקו חנק את הנאצית- אני צעקתי: "תהרוג אותה
תהרוג אותה
תהרוג אותה כברררררר"
וכשהוא הלך צעקתי: לאאאאאאאאאא
"
איזה חמוד אינויאשה
אני אוהבת אותו, את קגו, את קאנ ה וכמובן את סאנגו מירוקו ושיפו
מסכן שיפו
כמה הוא סובל מאינויאשה... חח מסכנון שכמותו
בהתחלה השד הזה הפחיד אותי אבל אחרי שהבנתי מה הוא רוצה קצת נרגעתי- הוא ממש חמוד אבל מניאק עם ידיים מגעילות
ות'אמת- אני לא זוכרת עוד...
אהה
נזכרתי
קאגורה היא בעצם טובה... מסכנה... אני כבר מרחמת עליה

למעלה