אאאאאאאארררררררררררררררררררר
אני באקסטזה !! כל הפרק רקדתי מול הטלויזיה ... נמסתי !!!!!!! נמסה .. חם לי ! חם לי מאד !! בואו נרקוד !!!!!!!!!!!!!!! נאראקו תעשה לי ילד !@! שני ילדים שלושה ילדים ארבעה ילדים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ארררררררר הוא פשוט הדבר הסקסי ביותר שחי בסדרה ההזאת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מזיעה ! חם לי !! אין לי גרון צרחתי בכל הבית !!!! מסכן אח שלי הוא הציע לי לקחת כדורים ... התחלתי לרקוד ולשיר ! חבל שהוא לא מופיע בכל פרק !! כל שניה !!!! זה לא היה מחרמן בטירוף כשהוא אמר אוטוטו !! (אח) וגם שהוא דיבר עם קיקיו !!! צעקתי לה ! "קיקיו תקפצי עליו !!!!! תנצלי הזדמנות !!! " אבל היא לא הקשיבה לי >< יאההההההההההההה אני רוצה אותו !!!
ארררררררררררררררררררר חם לי *מדליקה מזגן* לא שזה יעזור .. ! אני מתה על הבגדים השיער הגוף ארררריאאאאאההה הוא זכה מקסים שהוא אמר לה שהוא לא יהרוג אותה .. אלא ישמיד !! אני מתה עליו ועל קיקיו! שני הדמויות שאני הכי אוהבת בסדרה מו]יעות על אותו מסך !!!! ביחד ! !!!! כן, נרגעתי, אני רוצה תמונות !! למי יש תמונות מהפרק ?!!!!!!!!!!!!!! אז, לנושא הפאקצה ..שהיו כל כך הרבה הזדמנויות שאמרו ' קגומה עכשיו ההזדמנות למות !' אבל היא לא ניצלה אף אחת מההזדמנויות הלאה לצערי ! ובשיא חוצפתה היא אמרה "נאראקו הוא שורש כל הרווע " באיזה זכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת בכלל יש לה לפתוח את הפה המסריח שלה על נאראקו שלי >< כן ואינויאשה היה מתוק שהוא אמר שהוא ינקום את ניקמתה של קיקיו ! כי הוא אוהב אותה לא את הזונה .. *בטח כל אוהבי קגומה עם סכינים* סורי .. ככה אני חושבת
אז אני לא אבזבז יותר מדיי תוים עליה , קיקיו הייתה ממש כוסית כמו שהיא תמיד ! וגם קאגורה שמוצאת חן בעיני יותר ויותר, ואם מדברים על קאגורה, נאראקו כזה סקסי שהוא מדבר איתההההההההההההההההה , טוב תחנטי לכם את המוח, אה כן וערוץ הילדים לא שמו מה יהיה בפרק הבא..בעע אבל נסלח להם אחרי פרק גדוש נאראקו..............................