שרשור פרק יומי..

m2love

New member
שרשור פרק יומי..

יש עכשיו הפסקת פרסומות חחח אל תשכחו לדרג ולספר על הקטע המצחיק

MiXey

New member
רגערגערגערגע O__O

היא חוזרת למוסקבה מחר או מחרותיים~? ס.ס פרק נחמד. 5\4 כוכבים.

white angels

New member
היא אמורה לחזור בפרקים של השבוע

לא ראיתי,מחר אני משלימה את הפרק

white angels

New member
הוו איזה פרק מרגש!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אנדריי וקירה השלימו XD אנדריי בא למשפחת פושקריוב וצעק שקטיה וקוליה גנבו את החברה
יאא איזה מסכן אבא שלה
הוא לקח את זה קשה..
אבל אם אנדריי עשה את זה כנראה שהוא ממש מיואש =\ וקטיה מה זה התעצבנה בגלל זה והתחילה לשנוא את אנדריי אבל יוליאנה עזרה לה לסלוח לו..וואו זה היה ממש סצנה מרגשת! התחלתי לבכות
זה היה קטע ממש חזק..
אבא של קטיה יבוא לחברה..וקטיה עומדת לחזור סופסוף
איזה מתחחח ודווקא היום שאני יכולה לראות אין פרק! ערוץ 9 הזה
דירוג הפרק-
אחד הפרקים הטובים בזמן האחרון

white angels

New member
כי יש איזה אירוע מיוחד..

היום 9 במאי יום הניצחון על הנאצים אז זה יום חג אצל הרוסים.. =\ נראה לי בקצב הזה אני אראה את הפרקים מהאינטרנט..הסדרה פשוט לא זזה!

m2love

New member
אווווווףףף

איזה מציקים הם|: למי איכפת מהחג הזה??

ludashit

New member
למי אכפת??!!

רגע של היסטוריה (ולא אני לא משלימה הסמסטר הזה היסטוריה , כך שאני לא מושפעת , סתם שאלתי את חבר שלי)
1. קודם כל לרוסים , כי הם ניצחו את הנאצים במלחמת העולם ה-2!! 2. כי הסבים שלנו היו במלחמה הזאת , הרוסים התערבו וכך שחררו את היהודים.... תחשבי שאם זה לא היה קורה , לא היית כאן היום , וגם לא ההורים שלך... אנחנו שגדלנו פה בישראל לא ממש מבינים את זה..... וחוץ מזה כמו שפה יש יום הזיכרון לחללי צה"ל , עומדים בצפירה , וזוכרים אותם , אותו דבר שם.......

juliet24

New member
בבקשה !את בטח זוכרת !

היי את חייבת לעזור לי את בטח מכירה ... פרק לפני זה שעכשיו תיארת בסופו היה שיר כזה רומנטי עצובבב את אולי יודעת מי מבצעת אותו?זה מאוד מאוד חשוב לי! תודה מראש!

white angels

New member
איזה חמוד מישל!

"מחכה לך פה צרפתי.."
וואי איזה נוסטלגיה..אני זוכרת שכשאני ואמא שלי ראינו את הסדרה רצינו שבטי תישאר בסוף איתו
הוא פי אלף יותר שווה מארמנדו.. ושמתי לב שבמקור בטי יותר נחמדה למישל,פתוחה איתו וזה..ובגרסה הזו קטיה ממש קרירה כלפיו
והקטע שארמנדו בא להגיד שהבת שלהם גנבה את החברה...חחחח איזה משעשע..ניקולס נותן לו בוקס והוא צועק-"לא בפנים,לא!"

ובכלל

קרירות זה לא משהו זר ב"קטי". שמתי לב לזה עוד הרבה לפני..... החל מקריאת "המכתב" היבשושית, הישיבה המרדימה ואפילו ייסורי האהבה המאוד לא אמינים של אנדרי. המקורית הייתה הרבה יותר אמוציונלית, יותר חיה. אפילו השינוי הגדול של קטי..... נו, באמת.... זה שינוי? אז פיזרו לה את השיער ונתנו לה משקפיים חדשים. במה הישנה שונה מהחדשה... קשה לי לקבוע. וחבל, כי דווקא היו יכולים לקחת את "קטי" רמה אחת קדימה.

white angels

New member
אכן../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

בפרק של הישיבה אמרת שבכל זאת יש כמה שיפורים בגרסה הזו..למה התכוונת?

לא משהו ספציפי

היא פשוט שונה. בקצב שלה, בדמות של קטי. בפסקול המאוד מאוד יפה......... ובקיצור, היה לה פוטנציאל להיות הגרסה המשופרת של בטי המקורית, והיא באמת אחלה טלנובלה, שאני נהנית לראות, אבל היא נכשלה בדיוק כמו כל האחרות. קשה לי להסביר. פשוט אין לה את "זה". אם את מבינה למה אני מתכוונת....

creep tamuril

New member
אני די מסכימה.

בבטי הכל היה עם הרבה יותר הומור ויותר חם. אולי זאת האוירה הקולומביאנית שכל כך שונה מהרוסית, אבל זה באמת לא אותו דבר.

m2love

New member
|:

למה ניראה לכם שזה צריך להיות אותו הדבר? זה גרסה שונה וזה המקור. אין לכם מה לשפוט שזה פחות חם ופחות מרתק ובלה בלה בלה.. ולמה אתם כל הזמן משווים את זה למקור?תצפו בסדרה בלי לשפוט.. אם כל הזמן לא תשוו למקור אולי תהנו יותר מהסדרה ותראו שזו באמת סדרה מדהימה. יש לכם פיצול אישיות חחחח..כי אני זוכרת שלפני כמה זמן אמרו כמה שהסדרה מדהימה ויפה ובלה בלה ויותר טובה מהמקור ועכשיו אתם אומרםי להפך?תחליטו. את הסדרה ההיא צילמו ארץ אחרת ופה ארץ אחרת..אלו שחקנים שונים ותרבויות שונות..נו ברור שזה יהיה שונה. יום טוב:]

creep tamuril

New member
אני לא אומרת שהסדרה לא מוצלחת,

להיפך, אני מאוד נהנית ממנה. אבל היא מבוססת על הרעיון של הסדרה הקולומביאנית, ומחקה אותה [הייתי אומרת שמחקה אותה מאוד מוצלח], ולדעתי זה ממש דורש השוואות למקור וכאלה.

white angels

New member
למרות הכל אני חושבת שזו סדרה ממש מדהימה../images/Emo88.gif

ומסכימה עם מכורה לפופקורן-הפסקול מדהים
פה שמו שירים יותר טובים מהמקור,המנגינות והאמנים שהביאו לתצוגות-דימה בילאן,יוליה סביצ'בה והביאו המון מפורסמים
והתפאורה יותר משופרת בכל זאת,הסדרה משנת 2005-2006 והכל חדש,המקור צולם בשנת 1999-2000 זה יותר ישן.. בסדר,אז היא לא ממש משווה טוב את המקור אבל עדיין,מבחינת התסריט היא די נאמנה,הייתם צריכים לראות מה עשו בגרסה האמריקאית,במקסיקנית שלא נדבר בכלל על הישראלית

למעלה