נכון
את בהחלט צודקת. וכשבטי בכתה בישיבה, היא לא בכתה כמו ילדה קטנה, ואף אחד לא ריחם עליה. ובכל זאת, זו הייתה אחת הסצינות היפות והחזקות ביותר של הסדרה. סוג של שיא והתפוצצות דרמתית אדירה, שלא נפלה לשנייה אחת לסטריאוטיפים מרגשים של טלנובלות טיפוסיות. מי שירצה, אני אוכל לצרף קישור לישיבה המקורית, רק כדי שתוכלו לראות. וכן, יכול להיות שאני בהחלט שופטת את "קטי" בחומרה. אבל אי אפשר לשלוט בזה. כי זה לא סידרה שהיא דומה למקורית, או מנסה לחקות אותה. היא פשוט זהה לחלוטין. אפילו התסריט זהה. ואני לא אומרת את זה סתם. ומי שזוכרת במעורפל, או מי שלא ראתה, ובקיצור, מי שלא "התאהבה" באמת, לא יכולה להבין כמה ש"בטי" הייתה מדהימה. סדרה של פעם בחיים. אחת הטובות שראיתי (ושימו לב שאני לא אומרת טלנובלה). אז ברור שמשווים. מה יותר אנושי מזה? ואני לא באה לתקוף את "קטי". אם היא הייתה כ"כ נוראית כבר הייתי נוטשת אותה מזמן. אבל לא עשיתי את זה. כי היא כן טובה. ויכול להיות שבהשוואה לטלנובלות רוסיות אחרות (שלא ראיתי) היא מצויינת, ואני מאוד אוהבת לראות אותה. היא מאוד מצחיקה, אפילו יותר מהמקורית, והפסקול, כפי שכבר ציינתי, יפיפיה (אומרת מי שמעולם לא שמעה לפני כן שיר ברוסית). כנראה שפשוט יוצרי הסדרה בחרו לעשות אותה.... קלילה יותר. עם יותר דגש על ההומור ופחות על הדרמה. שזה לגיטימי לגמרי, אבל קצת מוציא את האוויר. לא סתם "בטי" היא הטלנובלה שעשו לה הכי הרבה גרסאות כיסוי בעולם. לא סתם בטי וארמנדו נבחרו לאחד מחמשת הזוגות הטלנובליים הטובים ביותר בעולם. אני בספק אם "קטי", כמקורית, הייתה עושה כ"כ הרבה רעש. אני מבינה שלחלק מפריע שהרבה פעמים יש לי ביקורת לא קלה על הסדרה, אבל זה רק בגלל שאני מאוד אוהבת אותה, ותמיד יש לנו הכי הרבה על מה שאנחנו אוהבים. ורק לשם השוואה, אני מאוד מקווה שלא יצא לכם לראות את הגרסה המקסיקנית. זוועות אלוהים. אם רק הייתה לי הזדמנות לחנוק את מי שהעז לעשות את הקרקס הזה, כבר הייתם קוראים עליי בעיתון. נשיקות לכולם, והמשך צפייה מהנה