שרשור פרק מס' 17

shlomitosh

New member
אשכרה!

כאב להם לתת לנו להתענג עוד קצת.. גאד.. זה היה קצר.. אבל מושלם!

את החתימה בר עשתה ותוכלו לראות

עוד מלא חתימות באתר מעריצים שלנו
pick-up.area.co.il-שווה כניסה
מצטערת על הפרסום אבל האתר חדש וחשוב לנו הפרסום-לפחות בהתחלה
סיון

מתי הייתה נשיקה?

פספסתי אוףףף! מתי זה קרה? בפרק של יום שני? כי לא הייתי בבית.

ורוניק 1

New member
זה באמת היה קצר רצחחחח

אבל יהיו עוד.. חסר להם שלא?! והם היו פשוט מושלמים ביחד מדהים הכי מדהים..

מאיה125

New member
קצר אבל קולע

אלוהיםםםםםםםםםם איזו סצינה מהממת!!! הם פאקינג מושלמים שתיהםםםםםםםם הלוואי והם יהיו ביחד ויהיו בינהם עוד מלא נשיקות חחחחח ואנשים תגיבו בקומונה שלהם שהקישור אליה נמצא בחתימה שלי!~!!!

Cm 2004

New member
המטרה של הנשיקה להשאיר את הצופים

כדי לחכות ולראות מה יהיה איתם (אדם ורז) בהמשך. בגלל זה היא היתה קצרה כזאת,כדי להשאיר עוד להמשך. לחדש,לרענן,להפתיע.

shlomitosh

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

חשבתי שלא נשלח.. ואגב.. אתם יודעים נשיקה של מי..

שרשור פרק מס' 17 ../images/Emo44.gif

שרשרו לכאן את כל מה שקשור לפרק ששודר היום, תודה

The Serber

New member
וואו וואו וואו!!!

ראיתי איזה קטע קטן שהיה בשער בתפוז, איזה נשיקה בין שני גברים, שאחד מהם ניגב כוס או משהו (הוא ניגב אותה במשך כל הקטע חח) והשני ישב על שולחן ודיבר על זה שבינו לבין אחותו אין קשר, ואז בקיצור הם התנשקו.. מבינים על איזה קטע אני מדברת? בכל מקרה, ראיתי את הקטע הזה, ונפתחו לי העיניים כל כך!! מי זה הבחור היפה הזה שישב על השולחן עם השיער הארוך יותר, העיניים הכהות, הזיפים הקטנים האלה, ובקיצור - מי זה הבחור היפה הזה? איך קוראים לשחקן? אני לא מכירה את הפיקאפ הזה, האמת היא שאף פעם לא שמעתי על זה. מה זה, טלנובלה? סדרה? איפה זה מופיע, בהוט? כי לי יש יס...=\ אני ממש ממש ממש מודה למי שיענה, בבקשה!!

nofar787

New member
אז תקשיבי:(תשובה לThe Sebre )

דבר ראשון:איפה לעזאזל את חיה?! חחח סתם..אל תיעלבי... דבר שני: הנער שישב..עם העיניים הכחולות השיער הארוך קצת וכו' קוראים לו מקס אולארצ'יק,בן 18 נראה לי,הוא הבן של אלון אולארצ'יק (זמר) אה...אם ראית הוא משחק באדומות את רוני קמפיאנו...(כן,כן...זה החתיך שכולן מתאהבות בו..) ויש לו גם פינה בתוכנית אקזיט-"המקסחה" ובקיצר הוא הבן-אדם הכי יפה שראיתי בחיים... ואם תנסי להתעדכן קצת בפורום..אז עכשיו ההתלבטות לגביו היא אם הוא הומו או לא...וזה בסדר גם אני ממש חדשה פה!! (הצטרפתי רק היום..) נ.ב :שמחתי לעזור..

מאיה125

New member
אני שמחה שנפתחו לך העיניים!

תראי את הסדרה, מקס שולט, וזו אחלה סדרה

למעלה