שרשור פרק שבועי: "להדליק את האור"

pilot promo

New member
לא אהבתי את הפרק

הפרק התחיל די טוב אבל לקראת הסוף(איפשהוא קצת לפני המשפט של ג'סטין)ובכל הקטעים של משפחת ווקר (להוציא הקטעים עם הולי)היו כל כך קלישאתיים וכל הנאום של שרה לפייג' והנאום של נורה לפייג' על איך שאלוהים אוהב אותה היה מעצבן בצורה כזאת כפויה! כרגיל הדמויות האהובות עליי היו נורה,הולי וג'סטין אבל מאוד התאכזבתי מכישורי המשחק של רייצ'ל(שרה)השבוע-כי היא יכלה לקחת את סצנת האם הבת עם פייג' ולהפוך אותה למדהימה ולבלתי נשכחת כמו הסצנות עם נורה וקיטי אבל איפשהוא המשחק שלה פחות ריגש אותי הפעם... (ואני יודע שהתמונה לא מהפרק...)

YaEl 15

New member
פרק נחמד.

אבל היו טובים יותר
קצת עיצבן אותי כל הקטע עם החגים. לא יודעת למה... במסיבת חג המולד האווירה הייתה הרבה יותר נחמדה ממסיבת חנוכה. תמיד מצחיק אותי איך שמדברים עברית בסרטים אמריקאים
העלילה הכי משעממת - הייתה של קיטי. באמת לא עניין אותי בפרק מה היא הולכת לעשות עם הקריירה שלה... הולי עיצבנה אותי !!! למה היא חייבת להידחף בכוח למקום שלא צריכים אותה?? היא בסה"כ פילגש, ולא מספיק שהנוכחות שלה הרסה לנורה את הנשואים, עכשיו שהם הסתיימו, היא מתעקשת להישאר בתמונה... מישהו יודע לכמה זמן ג'סטין יצטרך לחזור לשם?

blur2

New member
לא בטוח שהם נתנו לו איזה תאריך חזרה...

אבל לא בטוח

pilot promo

New member
לא מסכים איתך בנוגע להולי-

היא לא רק פילגש,היא לא רק בת זוג מזדמנת-היא הייתה איתו במשך 15 שנים-היא ילדה לו בת-היא באמת אהבה אותו אבל היא לא יכלה להיות חלק שלם מהחיים שלו היא לא יכלה להיות מעורבת היא הייתה חייבת להסתכל מהצד איך וויליאם בונה את החיים שלו בלעדיה! אני חושב שהיא באמת אהבה אותו והוא באמת אהב אותה-ומגיע לה לקבל את החלק הזה,ומגיע לה להיות חלק מהחיים שהוא בנה אחרי 15 שנים שבהם היא לא התערבה!1!! ועוד יותר-גם אם היא לא רצויה ב"אוהיי",וגם אם היא הייתה האישה האחרת,וגם אם היא קצת נמרחת על סול-זה לא משנה!לא הייתה שום הצדקה לשרה ולטומי לשקר לה ככה-היחס של שרה כלפיה פשוט מחפיר ומבייש רק את שרה עצמה!! היא איבדה כל תחושת כבוד לאנשים והיא צריכה לדעת לקבל ולהבין את ההחלטות של אבא שלה-גם אם הן היו מוטעות ולא נכונות במובנים רבים מאוד...-לעובדה שהם שיקרו להולי לא הייתה שום הצדקה,והם כן צריכים לבל על כך את הדין ואפילו צריכים להודות להולי שלא תבעה אותם-כי היא בקלות הייתה יכולה...

YaEl 15

New member
עונה.

אז מה אם הוא אהב אותה, היא אותו ? איך זה משנה ? באמת מתחשב מצידה לא להגיד לוויליאם שרבקה היא הבת שלו, אבל רגע, היא בכלל לא הייתה אמורה להגיע למצב כזה !! אתה זוקף לזכותה שהיא לא התערבה לו בחיי הנישואים, אבל היא לא הייתה אמורה להיות שם מלכתחילה !! ברגע שהיא גילתה שהוא נשוי (אלא אם כן היא כבר ידעה את זה, ואז זה בכלל מגעיל מצידה) היא הייתה צריכה להבין שהיא לא יכולה להיכנס יותר עמוק במערכת יחסים הזו !! היא בחרה לעמוד בצד ולראות אותו מנהל את חיי המשפחה שלו, (ופוגע בנורה) היא יכלה לקום וללכת, אבל היא בחרה להישאר. עכשיו שהוא מת -- היא צריכה לעזוב את המשפחה שלו בשקט. האם מגיע לה קצת כסף? כן. אולי. רק בגלל שהיא באמת הייתה חשובה לוויליאם.. אבל למה להישאר בתמונה, ולקנות מניות ב'אוהיי', להיכנס למשפחה לווריד, ולשמש לנורה ולכולם הוכחה חיה לבגידה? לא רק בנורה, אלא בכל המשפחה... אם כבר למישהו מגיע צל"ש - זה לנורה, שסבלה את הבגידה שלו במשך 15 שנה, וידעה בכל יום שהוא עם מישהי אחרת (הסיבה היחידה שלא מגיעה לה, היא שהיא לא עשתה את זה מתוך מניעים אציליים או משהו כזה...) תאר לעצמך איך היא מרגישה... ועוד עכשיו שהולי עם סול! כמה חודשים אחרי שבעלה מת, היא קופצת על אחיה...

pilot promo

New member
דאמט!!!

כתבתי לך תגובה כזו יפה והיא נמחקה-בקיצור אבל: גרמת לי קצת לחשוב,אני מסכים איתך לגבי נורה והבעיה בעניין הזה היא שאנחנו לא יודעים איך וויליאם הרגיש במערכות יחסים עם הולי ונורה ואלא אם כן יהיה לנו עוד פרק פלאשבקים גם לא נדע... (זה ממש בקיצור וכתבתי לך תגובה כזו ארוכה...:(

YaEl 15

New member
וואוו, אף פעם לא גרמתי לאנשים לחשוב.

אני בד"כ גורמת להם לקלל
אני חושבת שבהמשך העונה, יספרו לנו עוד על מערכת היחסים בין וויליאם להולי, וינסו להראות עוד צדדים אנושיים בה, אבל זה רק ניחוש... וחבל שהתגובה הארוכה נמחקה אבל תודה בכל אופן...

Lee1392

New member
../images/Emo45.gif מסכימה!!

שרה באמת עושה מעצמה בושה... ו הולי לא כ"כ רעה,יעל!!!!

YaEl 15

New member
התגובה של שרה היא הדבר הכי טבעי שקיים.

אני הייתי נוהגת בדיוק ככה עם הייתי מגלה (חלילה וחס
) שאבא שלי ניהל רומן עם מישהי, והביא ילדה איתה. אין דבר טבעי יותר. זה לא אומר שזה מוצדק, אבל ממש יכולתי להתחבר ולהבין אותה. אף פעם לא אמרתי שהולי היא אדם רע! גם לא אמרתי שהכוונות שלה הן רעות, פשוט בהתאם לנסיבות, לדעתי היא לא נהגה כמו שצריך ולא עשתה את הדבר הנכון.

YaEl 15

New member
עם = אם. מ"מ צודקת, לי, זו הייתה

שנה מבוזבזת מבחינת שיעורי לשון. אני עדיין כותבת בסלנג של ערסים...

Lee1392

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif חכי חכי לבגרות..../images/Emo12.gif

Lee1392

New member
אני גם הייתי נוהגת כמוה,מן הסתם...

אבל שרה קצת ב'אובר ריאקטיב' והיא ממש מתנקלת לה! [ככה כותבים?
] דונט בליים מי,אני פאקינג עייפה
(תירוצים תירוצים )

למעלה