שרשור פרק 72- דמי רצינות

הזוי לגמרי

ורחלי מה? תלך לנמרוד?
&nbsp
אני ברצינות חושב שזה יכול לקרות... זוגיות של שניים שכל מה שבא להם זה להחטיף אחד לשנייה.
&nbsp
כל עוד הכל יסתדר בסוף, אין לי בעיה...

panda0zombie

New member
אני יכולה לראות את זה קורה לקצת זמן

אגם ולירון.. אולי זו תהיה אחת הסיבות לפרידה הצפויה של רחלי ולירון
זיווג מוזר אבל

panda0zombie

New member
אולי

אבל אחר כך ראו שאחרי שאיתן הפיל אותו הוא התקשר לויקי, לקח כמה שניות לדבר איתה ולהזהיר אותה ואז שולץ והשאר נכנסו אז הם לא ישר באו.
אני לא מבינה מתי בדיוק היה לורשבסקי ולאיתן זמן לתכנן את זה גם ולמה שהם יתכננו את זה שיחשבו שהוא מרגל
אולי זה עוד טוויסט להמשך ואולי ורשבסקי הוא בכלל סוכן בריגדה ולכן נראה מוזר בסצנה

dar dahan

Member
ורשבסקי היה מעולף למשך כמה שניות

במהלך השניות הללו ועד שהוא התאושש איתן דיבר עם ויקי...

panda0zombie

New member
עוד טוויסט

יכול להיות שאת צודקת. גם אני לא מאוד אופתע אם זה נכון.. אבל יצטרכו להראות מתי בדיוק הם הספיקו לתכנן את זה ולמה שיעשו את זה. גיורא אוהב לעשות את הקטעים האלה

Roei152

Well-known member
מנהל
כל הדיבור שלכם על אגם ולירון
מזכיר לי סצינה הזויה בספר השלישי של החממה
במהלך חופשה של חלק מחברי החממה (אלו שהצילו את עומאר (כל העורבים למעט יפתח , ודניאל ) בספינת תענוגות אלונה בילתה את החופשה לא עם מתי שהעדיף כמובן לבלות בחדרי המחשבים,אלא במשחקי בילארד עם דניאל ומנו , אם אתם שואלים , היא דווקא הייתה טובה מאוד , ודינה מקנאת על כך שהיא מבלה הרבה עם מנו "קודם מתי , אח"כ מנו!" ככה היא בבאנה בטענות לללי , שדינ0ה מציעה שאלונה בכלל בעניין של דניאל , ללי פוסלת את זה...
&nbsp

היה עדיף, לפחות הייתה מוצאת בשר!

לעזאזל עם אלונה, זאת אחת הדמויות הכי מסכנות של גיורא אי פעם. שום בשר, שום עלילה, רק להפריע למתי ולדינה ואפילו לא למצוא בחור בסוף!

dar dahan

Member
איך אני מתגעגע למתי ודינה

מתי ודינה אני רוצה חממה 4 רק בשביל מתי ודינה ולא בשביל אף דמות אחרת.
אפשר לעשות החממה המכללה או משהו כזה

שגיורא יעשה סדרת בת רק שלהם

מתי הפורץ למוסד, דינה המורה לילדים בסיכון, והעלוקה שרודפת אחריהם.

Roei152

Well-known member
מנהל
אל תדאגו , תראו אותם בקרוב
בחממה אמריקה...
וג'וי אם אתם רוצים משהו יותר עם השחקנים , באו בוי היא צפוייה לגלם נערה שמתחזה לנער...

כן, בגלל זה אמרתי

שהשיר "מי את באמת" מופנה אליה, היא זאת שצריך לדעת מי היא באמת, בחורה ולא גבר...
&nbsp
בגלל זה השם "או בוי"...

חכה לזה...

הבנתי שהיא תהיה טובה, המקבילה של דינה.

לגבי הדמות של ג'וי ב"או בוי", טוב, לא סתם אתה לא מסמן ספויילר.
זה מה שרמזתי לך עוד בהתחלה, אם אתה זוכר, שידוע לי לגבי הרכב הלהקה, אבל כמובן שסירבתי לגלות. זה התחיל מאליאנה עצמה, שהתארחה בזמנו אצל טום באום וסיפרה לגבי זה (ומיד אמרה שאולי לא הייתה צריכה לומר זאת, אבל אני מניחה שזה היה באישור ההפקה). בהמשך ראיתי שבכל סקירה של הסדרה שנכתבה (בין אם זה בכתבה שהייתה ב"וואלה", או בכל מקום אחר) כתבו חופשי שהיא תגלם דמות כזאת. שוב, בעיניי זה כן בגדר ספויילר, אפילו אם זה מתייחס רק לפרק הבכורה, בו כולנו ניחשף לתחפושת שלה, וכמובן מיד נזהה. בהחלט הייתי מעדיפה לא לדעת זאת כבר מראש. חבל, אבל העיקר שזה לא אחד מהטוויסטים המטורפים של אורי, שאני מקווה שיגיעו בהמשך הסדרה...

טוב, אני לא יודע ממתי הלהקה הזאת

אבל אם הלהקה הזאת קרתה אחרי 2013, אז זאת העתקה ברורה של אליפים 3 ושל תותי!

וואלה, נכון. לא חשבתי על זה.

גם אני לא ממש יודעת מאיזו שנה הלהקה היפנית הזאת, אבל נראה לי שזה היה הרבה לפני 2013. אגב, אורי גרוס שימש כעורך הסדרה, לא יודעת אם גם בעונה השלישית, וכמובן שגם "אליפים" הופקה ע"י "טדי".

טוב, הרעיון בבסיסו הוא לא הכי מקורי שיש (יש גם את הדוגמא הקלאסית מהסרט "ינטל" עם ברברה סטרייסנד, שהתחפשה לנער כדי להיכנס לישיבה. לא צפיתי בסרט, אבל אני מכירה את הסיפור), אבל נחכה להמשך ההתפתחויות בעלילה, כמובן.

Roei152

Well-known member
מנהל
מקרה אמיתי שקרה ביפן לפני עשור
התקשורת עלתה על כך שאחד הבנים בלהקת בנים מצליחה היא בעצם נערה המתחזה לנער ..
אגב תותי והקרחת , זה לא המקרה הראשון בו בת מתחזה לבן בסדרה ישראלית מצליחנה .. ב"משחק החיים " זה קרה שרותם , שחקנית צעירה נורא רצתה להתקבל להצגה "רומיאו ויוליה " , בגלל שלא קיבלו אותה בתור בת , היא החליטה להתיזות לבן..

אלונה, אלונה

דינה שוטרת זה נשמע יפה, אבל אני לא יודע אם החייל של הקוברה שהיה קצין המבחן של דינה יסכים לקבל אותה.
&nbsp
מצד שני נורא נהניתי לראות אותה מלמדת את הדרורים.

למעלה