שרשור פרק 72- דמי רצינות

dar dahan

Member
הוא יסכים כי הוא פרש מעסקי המשטרה והפך לפושע

היום הוא עוזר לקוברה חחחחחחחחחחחחחחחחח
בכלל בא לי שפעם אחת גיורא יעשה שילוב בין הסדרות שלו, שכונה והחממה או שכונה והשמיניה או משהו כזה, שפתאום נראה את ניני מגיע לשכונה או את דינה ומתי חחחחחחחחחחחחחח
תחשבו איזה ענק זה יהיה.
מצד שני זה יהיה קצת קשה להסביר איך דניאל הפך לג'וני כישלוני

אני לא מאמין שאני אומר, אבל מסכן ליטמן

תמיד משחק שחקן כדורסל מעולה, אצן מעולה, ועד שהוא סופסוף משחק את מה שהוא אוהב- כדורגל- הדמות כישלון...

להמר זה רע, מ'קיי? אז אל תהמרו, ותהיו רעים. כי להמר זה רע...

שמעתי לפני הפרק את השיר של חוליו... ענק...
&nbsp
מה יש שאין "מאירועי הפרק הקודם" פתאום?
&nbsp
אפילו ורשבסקי לא כזה אידיוט כדי להאמין לחרא הזה. בחייך, בן אדם, איתן המפקד של הבריגדה? אני צריך להסביר כמה זה לא הגיוני? זה לא הגיוני ברמה של "עידו אחראי על הרעלת המים", או של "אודי ומיטל אחים". כזה הגיוני.
&nbsp
עוד פתיח מלא.
&nbsp
אגם המנהלת. שוב פעם. אז אני מהמר שכמו המסעדה בעונה הקודמת נמצא שם איזה משהו מעניין. אז אגם ילידת נובמבר (24 בנובמבר, כמו ליהי...) ובגלל זה לא התגייסה. בלי קשר לזה שהיא בת לסיכון ביטחוני. אגמי, את רוצה לעזור? אז בבקשה, תפני לאלינור, תסדרו טבלה. היי, בוגד, למה אתה נותן לה את העבודות הנשיות?!
&nbsp
משחק פוקר... כמו בשמינייה. באחד הפרקים האגדיים. רחלי משתגעת. לאט לאט. זה יבוא.
&nbsp
נמרוד ורחלי סופסוף נלחמים... בפוקר. אוי, פתאום עלה לי מראה נורא שבו נמרוד ורחלי יהיו ביחד כשלירון ייפרד ממנה...
&nbsp
טדי באמת משתחרר? על מה בדיוק? הוא לא הביא כלום! היי, רום קיבל משפט שלם עכשיו.
&nbsp
טוב, לפחות ורשבסקי לא אידיוט, ושולץ כן. הרי ברור ששולץ בוגד, כמו בפעמיים הקודמות. ורשבסקי, בחייאת, הכיבוש משחית ואז אתה עושה את הפעולות האלה על אסיר...
&nbsp
מה ורשבסקי חושב? שאבא של איתן לא מת מהקוברה?
&nbsp
אגם רצינית בתפקידה. ג'וני, תסתום. אגם, הרי את ראית כמה הוא גרוע בכדורגל. ובוגד, הוא בא כדי לקשקש. כמו תמיד...
&nbsp
נו, איתן, מגן על ויקי. די, עזוב את הסוכנות, תפרוש ותשחק גולף. אין לך עוד סיכוי שם.
&nbsp
לילוש, אני מקווה שאת לא נהנית מהעניין של השירים האלה. קצת זוגיות מהירה מדי.
&nbsp
"מתחילה להיגמר לי הסבלנות פה..." (דופק על השולחן). היי, חבר'ה, אני אמרתי שויקי היא הקוברה! לפני שנה! וטעיתי! מאוד! זה לא בסדר, חברים, אתם לא יכולים לעשות לי את זה. גיורא, ליטמן והבוגד... תמיד פועלים נגדי.
&nbsp
אלוהים אדירים, איזו בגידה. הבוגד מחליט לנסות לסלק את אגמי. היא עדינה מדי לזה... ג'וני שים גול?! בחייך, זה איך שג'וני עושה... הוא לא יודע להבקיע. אם נמרוד יהיה עם רחלי, נראה לכם שאגם ולירון יהיו ביחד לזמן קצר? אז ג'וני הוא הטעיה? לגמרי ג'וני כשלוני. לגמרי.
&nbsp
אוי, איתן...
&nbsp
שיר הכלא כזה מגניב.
&nbsp
אז ויקי שומעת. יפה.
&nbsp
אוי, הדירה... תיזהרו... כי... אני אגיד לכם את זה בפעם הבאה בשרשור הספוילרים... כן, אילנה, זאת השכונה שלכם.
&nbsp
העיקר משקפי השמש, ורשבסקי. העיקר זה.
&nbsp
כן, ידענו שהוא התקשר אליה, אבל לא ידענו שהוא הנחה אותה כל כך... אוי, ורשבסקי, איזה חרא סוכן אתה.
&nbsp
לילוש, איזו גדולה את. אחלה גיטרה, שלומי.
&nbsp
טוב, אז הפרק היה נחמד מבחינת הקטע של להבין את המצב החדש... וג'וני שוב חוטף.
&nbsp
טוב, לשיר של היום, אני נותן לכם מערכון מ"ניקוי ראש", האימא של תכניות הסאטירה... שקצת מתאר את מה שהלך במגרש...

panda0zombie

New member
יכול להיות

אגם ולירון.. נמרוד ורחלי נראים לי כמו זוג יותר הזוי

רום קיבל ממש משפטים שלמים סוף סוף
לילוש תמיד גדולה

Roei152

Well-known member
מנהל
האמת ? עוד לפני נעלמים .. בזמן שידור העונה הראשונה
היתה לי פנטזיה שגאיה וכרמל יצטרפו לליהי בשכונה , ויעשו משולש בנות גם שם .. כמו ביומני .... ובכלל אצל גיורא.. שיתפתי את מירי בזה..
אז קיבלתי מגיורא הגשמות פנטזיות להפוך שחקניות דיסני מתקתקות בדרכים מפתיעות דרך ליהי ודרך אריאל שזה בכלל לא צפוי... וגאיה וכרמל -יוצר אחר , אבל טוב..
מעניין מתי לין וגיא יקבלו תפקידים אחרים?
&nbsp

גם יונתן ונואל הפכו לדמויות אחרות

טוב... בערך... הוא פרסם אחלה של יוגורט נגד פלוצים, והיא... היא... השתמשה בבובה שלו ועשתה קולות של פלוצים...
&nbsp
טוב, עזוב, נחזור לנואל של פעם...

panda0zombie

New member
אגמי חמודה

באה חדורת מוטיבציה. כל הניסיון העסקי בעולם לא יכין אותה לזה.
אוקי צ'יטה לא אוהב שנכנסים לו לטריטוריה.. הוא יודע אבל שבשנייה שאגם רצה לאמא שלה ומספרת לה על זה אז אין לו מגרש?
ג'וני
כן מגיע לך שאגם תייבש אותך
תמיד מזל שיש את לירון. אני שמחה לדעת שאני לא היחידה שחושבת שאולי משהו יקרה בין לירון לאגם (ליגם?)

טוב אז נצטרך לחכות עוד קצת עד שנזכה לראות משחק פוקר שכונקים נגד נרקיסים.
רום אשכרה קיבל יותר ממשפט אחד בסצנה
"דמי רצינות" אלף שקל? יופי רחלי עוקצים אותך. את חכמה יותר מזה
אז טדי באמת משתחרר. וואו אוקי.. ארוחה משפחתית וסכין גילוח הוא צריך

לילושלומי מקסימים כיף שיש את שלומי והגיטרה. פעם ראשונה שויקי שומעת את שיר הכלא
ויקי יודעת לשחק אותה מופתעת כמו שצריך. לילוש מדהימה וגם שלומי
הסוכנות באמת עד כדי כך מטומטמים שהם לא שמים לב למטה הענקי ששלומי מחזיק ליד התיק גיטרה במקום יחסית בולט?

ברור שורשבסקי יאכל את זה אחרי שישמע על המטה. למרות שזו באמת פאשלה של איתן, הוא היה צריך לספר לו
עד עכשיו הייתי די אדישה כלפיו אבל יש לי תחושה שאני הולכת להתעצבן ממש מורשבסקי עד סוף העונה. שולץ בכלל.
הם באמת מטומטמים בסוכנות. ישר עוצרים ועושים קטע של "אנחנו יודעים הכל"? שיחשבו על הכל קודם.. אבא של איתן נרצח על ידי הקוברה לא? למה שאיתן יהיה חלק מהברגידה? לא חושבים לעומק
אני לא מבינה מכה קטנה של איתן וורשבסקי מתעלף? ככה זה אצלם בסוכנות? מכה קטנה וכולם מתעלפים

חמודה אילנה מנסה למכור את הדירה ברגעים הכי לא מתאימים

ny22

New member
מנהל
אלה בדיוק הפרקים שאני אוהב

שיש טויסט בעלילה!
&nbsp
העלילה מתקדמת די לאט, אבל סה"כ אני אוהב את איך שהיא מתקדמת!!
&nbsp
מה שכן, הסוף בכלל לא היה מותח

dar dahan

Member
פאוור קאפל

וואו על הפרק הראשון שלהם כזוג (למה אין נשיקה לעזאזל???) הם עוזרים לויקי להסתיר מורשבסקי את המטה.
והכי מגעיל אותי לחשוב שורשבסקי לא מאמין לאיתן אחריי כל מה שהם עברו עד למוות של הקוברה :-\
&nbsp
ורק אני לא מבין כמה טיפשה יכולה להיות רחלי, מה היא משאירה 1000 שקל אצל נמרוד הטמבל הזה?
הוא עוד יביא לאבא שלו את הכסף בטעות או משהו כזה...
&nbsp

שיר m

Well-known member
פרק טוב

לירון מלך
אוהבת אותו כל כך כשהוא מגן על הצדק

&nbsp
יש מצב שהתאהבתי שוב בורשבסקי

&nbsp
בהצלחה איתן...

Roei152

Well-known member
מנהל
טוב להזכירכם
לפני שיצאתי לחופשה , אני אמרתי ליוסי משהו על לירון ואגם בעקבות פרק העידוד ...
אם היתי רואה את הפרק בזמן , בטח היתי אומר לו " אתה רואה: זה לא כ"כ תמים..

למעלה