להמר זה רע, מ'קיי? אז אל תהמרו, ותהיו רעים. כי להמר זה רע...
שמעתי לפני הפרק את השיר של חוליו... ענק...

מה יש שאין "מאירועי הפרק הקודם" פתאום?

אפילו ורשבסקי לא כזה אידיוט כדי להאמין לחרא הזה. בחייך, בן אדם, איתן המפקד של הבריגדה? אני צריך להסביר כמה זה לא הגיוני? זה לא הגיוני ברמה של "עידו אחראי על הרעלת המים", או של "אודי ומיטל אחים". כזה הגיוני.

עוד פתיח מלא.

אגם המנהלת. שוב פעם. אז אני מהמר שכמו המסעדה בעונה הקודמת נמצא שם איזה משהו מעניין. אז אגם ילידת נובמבר (24 בנובמבר, כמו ליהי...) ובגלל זה לא התגייסה. בלי קשר לזה שהיא בת לסיכון ביטחוני. אגמי, את רוצה לעזור? אז בבקשה, תפני לאלינור, תסדרו טבלה. היי, בוגד, למה אתה נותן לה את העבודות הנשיות?!

משחק פוקר... כמו בשמינייה. באחד הפרקים האגדיים. רחלי משתגעת. לאט לאט. זה יבוא.

נמרוד ורחלי סופסוף נלחמים... בפוקר. אוי, פתאום עלה לי מראה נורא שבו נמרוד ורחלי יהיו ביחד כשלירון ייפרד ממנה...

טדי באמת משתחרר? על מה בדיוק? הוא לא הביא כלום! היי, רום קיבל משפט שלם עכשיו.

טוב, לפחות ורשבסקי לא אידיוט, ושולץ כן. הרי ברור ששולץ בוגד, כמו בפעמיים הקודמות. ורשבסקי, בחייאת, הכיבוש משחית ואז אתה עושה את הפעולות האלה על אסיר...

מה ורשבסקי חושב? שאבא של איתן לא מת מהקוברה?

אגם רצינית בתפקידה. ג'וני, תסתום. אגם, הרי את ראית כמה הוא גרוע בכדורגל. ובוגד, הוא בא כדי לקשקש. כמו תמיד...

נו, איתן, מגן על ויקי. די, עזוב את הסוכנות, תפרוש ותשחק גולף. אין לך עוד סיכוי שם.

לילוש, אני מקווה שאת לא נהנית מהעניין של השירים האלה. קצת זוגיות מהירה מדי.

"מתחילה להיגמר לי הסבלנות פה..." (דופק על השולחן). היי, חבר'ה, אני אמרתי שויקי היא הקוברה! לפני שנה! וטעיתי! מאוד! זה לא בסדר, חברים, אתם לא יכולים לעשות לי את זה. גיורא, ליטמן והבוגד... תמיד פועלים נגדי.

אלוהים אדירים, איזו בגידה. הבוגד מחליט לנסות לסלק את אגמי. היא עדינה מדי לזה... ג'וני שים גול?! בחייך, זה איך שג'וני עושה... הוא לא יודע להבקיע. אם נמרוד יהיה עם רחלי, נראה לכם שאגם ולירון יהיו ביחד לזמן קצר? אז ג'וני הוא הטעיה? לגמרי ג'וני כשלוני. לגמרי.

אוי, איתן...

שיר הכלא כזה מגניב.

אז ויקי שומעת. יפה.

אוי, הדירה... תיזהרו... כי... אני אגיד לכם את זה בפעם הבאה בשרשור הספוילרים... כן, אילנה, זאת השכונה שלכם.

העיקר משקפי השמש, ורשבסקי. העיקר זה.

כן, ידענו שהוא התקשר אליה, אבל לא ידענו שהוא הנחה אותה כל כך... אוי, ורשבסקי, איזה חרא סוכן אתה.

לילוש, איזו גדולה את. אחלה גיטרה, שלומי.

טוב, אז הפרק היה נחמד מבחינת הקטע של להבין את המצב החדש... וג'וני שוב חוטף.

טוב, לשיר של היום, אני נותן לכם מערכון מ"ניקוי ראש", האימא של תכניות הסאטירה... שקצת מתאר את מה שהלך במגרש...