למה?? בן זונה!
M MaD-d0g New member 19/9/03 #18 איכס, מ"כיות אגב, מה הסיפור עם הכלא אם לוקחים אותי לקרבי ואני מסרב ויושב בכלא, אחרי 28 יום הם מוותרים עלי ושולחים אותי להיות ג'ובניק (מה שיהיה יותר קל, כי כבר עשיתי 02) אני מוכן לשבת על דבר כזה.. ואני שואל ברצינות. תודה
איכס, מ"כיות אגב, מה הסיפור עם הכלא אם לוקחים אותי לקרבי ואני מסרב ויושב בכלא, אחרי 28 יום הם מוותרים עלי ושולחים אותי להיות ג'ובניק (מה שיהיה יותר קל, כי כבר עשיתי 02) אני מוכן לשבת על דבר כזה.. ואני שואל ברצינות. תודה
ח חוצפאי New member 19/9/03 #19 בוּלשיט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אפחד לא יוותר לך. אתה תמשיך לשבת בכלא עד שתתן לצבא סיבה טובה לצאת מקרבי. אתה תהיה קרבי אם אין סיבה כזו. אחרי 28 בכלא, אחרי שנה בכלא.
בוּלשיט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אפחד לא יוותר לך. אתה תמשיך לשבת בכלא עד שתתן לצבא סיבה טובה לצאת מקרבי. אתה תהיה קרבי אם אין סיבה כזו. אחרי 28 בכלא, אחרי שנה בכלא.
R roee New member 20/9/03 #35 שכם? הייתי שם איזה 3 חודשים. קו ראשון, ישר אחרי מהומות ספטמבר. פעם ראשונה שהייתי בחדר בצבא. חוויה
ח חוצפאי New member 20/9/03 #36 היית קרבי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני רוצה תמונותירום שלך
א איש החידות New member 19/9/03 #16 הטכני של חיל האוויר ב"ש הייתי 4 שנים מדריך בטכני של חיל האוויר ב"ש לימדתי שוחרים לבגרויות במחשבים פיזיקה מתמטיקה ואלקטרוניקה ..
הטכני של חיל האוויר ב"ש הייתי 4 שנים מדריך בטכני של חיל האוויר ב"ש לימדתי שוחרים לבגרויות במחשבים פיזיקה מתמטיקה ואלקטרוניקה ..
M Mapisto New member 19/9/03 #26 הממ יש לי פרופיל שנושק ל60 ידע במחשבים סביר + (קצת ++C דיי ASP, המונים של VB ועוד כמה דברים שימושיים) קיבלתי משהו של הבל"סם, ואני צריך למלא את זה.. חוצמזה למזלי הבחינות שלי יוצאות יום לפני הפסיכומטרי בגלל הדימיון הרב אני ממש ממש לא לחוץ. נתראה בצבא
הממ יש לי פרופיל שנושק ל60 ידע במחשבים סביר + (קצת ++C דיי ASP, המונים של VB ועוד כמה דברים שימושיים) קיבלתי משהו של הבל"סם, ואני צריך למלא את זה.. חוצמזה למזלי הבחינות שלי יוצאות יום לפני הפסיכומטרי בגלל הדימיון הרב אני ממש ממש לא לחוץ. נתראה בצבא
S Salem New member 19/9/03 #32 הממ... אני עכשיו בטיורנות (איכסה) ואז אני הולך לצבא... ושם אני אעסוק בדברים
ח חוצפאי New member 19/9/03 #33 טירונות זה כיפחיים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif