נטה אונה
Well-known member
חד וחלקאבל בגמר תצביעו ג'וזי
חד וחלקאבל בגמר תצביעו ג'וזי
כל עוד הצרפתי מועמד אני רק איתו קודם כל בלי לחלק ולהתחלקצהריים טובים לקולות הצפים
צבא הנמיות יוצא במסר מחתרתי
דניאל והסנטר היום בדרך הביתה (עאלכ אתה וקארין חמודים ביחד)
והצרפתי נותר לבדו במערכה
4 ימים של טמטום מוחין עם תחזית של התקף חרדה בינוני עד כבד ביום שני
הוא חייב אי של שפיות בבית
הוא חייב אי בלי קארין בבית
הוא חייב שיחה שלא מורידה את האיי קיו או סשן סירים וטיפת מזל
רמי בבית - צרפתי מאושר
רמי בבית - יהודה מתגרד במסוק
אני פונה אל הלב שלכם - תצביעו רמי היום, תצביעו רמי בשבת
חונטת הג'וזף מודה לךכל עוד הצרפתי מועמד אני רק איתו קודם כל בלי לחלק ולהתחלק
אבל בעד רמי אחריו בכללי
כל השאר לא מעניינים / אותנטיים
אני עם ג'וזי מהיום הראשוןחונטת הג'וזף מודה לך
אוו בייבי
כלום אדון שף מבשל רק בשישיתגידו, אורן תורם איכשהו בבית? בישולים להבנתי הוא לא עושה מלבד עזרה מינימלית בשישי. כלים, לא יצא לי לראות גם כן את התרומה שלו בתחום.מבשל בשישי אדון שף
בהתחשב בזה שהוא היה אמור להיות כוכב המטבח, הוא עושה פחות מדיירים שלא מבינים דבר בבישול
כל החדשים שנשארו משעממים פחד ופרווה, נכנסו כמלווים בלבד ולא כאישיות דומיננטית וסוחפת בפני עצמםתגידו, אורן תורם איכשהו בבית? בישולים להבנתי הוא לא עושה מלבד עזרה מינימלית בשישי. כלים, לא יצא לי לראות גם כן את התרומה שלו בתחום.
בהתחשב בזה שהוא היה אמור להיות כוכב המטבח, הוא עושה פחות מדיירים שלא מבינים דבר בבישול
מה גם ,נוכחתי ללמוד מצפייה בפרק אתמול,שהוא גם קשר את עצמו ,להמשיך את דרכה של ימית...כל החדשים שנשארו משעממים פחד ופרווה, נכנסו כמלווים בלבד ולא כאישיות דומיננטית וסוחפת בפני עצמם
לא מבינה את העניין שעושים סביב אורן
מה, בגלל שהוא נציג המסעדנים שהלכה להם הפרנסה בקורונה?!
הקטנצ'יק לא מפסיק לדבר על אשתו והילד, כאילו המציא את האבהות.
מזכיר לי את נטלי דדון שכל מה שאני זוכרת ממנה זה קשקושי הגאווה האימהית עם השרשרת mom
כןמה גם ,נוכחתי ללמוד מצפייה בפרק אתמול,שהוא גם קשר את עצמו ,להמשיך את דרכה של ימית...
ועדיין נותר הכי לא רלוונטי שיש..כן
גם לי הפריע העניין הזה שקשר עצמו, קרפיון אשכרה חלש על כל נגיעה רלוונטית אפשרית
כן אבל התירוץ שלנו הוא אותנטיות באהבה לפורמט ,נאמנות שאינה תלויה בדבר גם לא הריסת עוז את היקר לנו מכל ,התמכרות טהורה תמימה שלנו, אנחנו אנשים טובים ,תתנחמיועדיין נותר הכי לא רלוונטי שיש..
אשכרה קרפיון
אבל אני אשמה שאני עדיין רואה את הפרקים למרות הביזיון הזה חחח
התנחמתיכן אבל התירוץ שלנו הוא אותנטיות באהבה לפורמט ,נאמנות שאינה תלויה בדבר גם לא הריסת עוז את היקר לנו מכל ,התמכרות טהורה תמימה שלנו, אנחנו אנשים טובים ,תתנחמי
סיימלי כלשהו#
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.