מזכיר גם את מופע הטמטום שאור עשה לידה בשבת שעברה בבריכה....הדר מדייקת לגבי ההפכפכות של מלאני ביחס אליה והמסרים הסותרים, זה בדיוק מה שאני רואה. היא מגלה סופר רגישות והבנה כלפי נועם שחושב איטי. ומספרת שאור הולך מולה אז אם לא תסטה הוא יכנס בה.
זה האופן שלו להפגין שליטה, נתקלת באנשים כאלה שמגיעים עד מילימטר ממך זה סוג של התגרות.
לא הספקתי לענות אדביק כאן: מדייקת לגבי מה שכתבת בשירשור הקודם... הוא מתמחה בזה ועכשיו מאז כניסת מיכל אימץ דרכים חדשות לטרלל אותה. הוא גם תוקף אותה חזיתית לגבי הערה שלה שישאירו גם גם מתוקים למחר. הוא אומר לה אל תתערבי. אל תדברי איתי ועוד... אין ספק שרוח מיכל מרחפת על הבית, ביתר שאת מאז האסיפה. ממש מסירה את הכובע חוץ מאמילי אין לה בפני מי רק בחדר האחשארית מהשרשור הקודם
מזכיר גם את מופע הטמטום שאור עשה לידה בשבת שעברה בבריכה....
אני מסירה בפניה את כל הכובעים על איך שהיא עומדת ומתפקדת במציאות הזאת, לא פשוט בכלל.
מוקדם יותר היום אור ומיכל היו בפיצה והדר עברה ליד
אור: אין לערוסה כזאת
מיכל: מה זה לערוסה?
אור: כבר הרסו/לעסו (לא הבנתי) אותה מכל הכיוונים כבר
מיכל: ימחל לה
(12:32)
לו היו מצמידים אותי לערס הקטן , או לגרופית המקבילה הנשית שלו, הייתי מסרבת ועולה במדרגות.משימה הבאה חייבת להיות מעניינת, אני מסכימה עם כל מי שהציע להצמיד את שילה ואמילי, אור או מיכל עם הדר, עידן מלאני, עינב יוסי...אם עידן מפזר שיחות בין אמילי לשילה אז חייבים להצמיד את אמילי ושילה
הייתי מסרבת נקודהלו היו מצמידים אותי לערס הקטן , או לגרופית המקבילה הנשית שלו, הייתי מסרבת ועולה במדרגות.
עידן היה בבריכה …נמאס לו… ואז אמילי החליטה לעלות על בגד יםנראה...שכיף להם שם כולם יחד....
יום בריכה....נמצאים במים...
חיים עשה להם ...הפעלה..?..
אגדודו...
ולמה עידן במיטה?...
ושילה בבריכה?עידן היה בבריכה …נמאס לו… ואז אמילי החליטה לעלות על בגד ים
טימטומיזציה.תסבירו לי למה כל קבוצית המעודדים מבקשים להצביע בסקרים? מה זה נותן?
הרי אם יש מישהי שמתלבט למי להצביע, הוא יצביע ביותר סיכוי לחלש מאשר לחזק. אז מה הפואנטה להיות גבוהה בסקרים?
כי..... "סקרים יוצרים מציאות"?תסבירו לי למה כל קבוצית המעודדים מבקשים להצביע בסקרים? מה זה נותן?
הרי אם יש מישהי שמתלבט למי להצביע, הוא יצביע ביותר סיכוי לחלש מאשר לחזק. אז מה הפואנטה להיות גבוהה בסקרים?
השיחה ההיא באח הייתה כאשר אמילי הייתה בריב עם עידן. אז היא אמרה שלא היה לה פרטנר למשחקי פלרטוט , כי עידן רציני. אמילי משתעממת עם עידן, היא מנסה להוציא ממנו יותר תשוקה, בשיחה עם הנשיקה ברחוב הוא הראה לה נשיקה צנועה, היא אמרה לו "לא..." הוא אומר לה " מה צרפתית ברחוב ואז אני אלך עם אודם אדום, בבית אפשר".בא לי גם שיראה לעידן במשימה מחר את הקטע שאמילי אומרת בחדר האח שהיא נהנית לפלרטט יותר עם שילה לעומת מעידן
אבל אין סיכוי עוז שומר עליה
רק את עידן הוא שורף
זה גם היה נכון לנקודת זמן מאוד ספציפית, כבר לא רלוונטיבא לי גם שיראה לעידן במשימה מחר את הקטע שאמילי אומרת בחדר האח שהיא נהנית לפלרטט יותר עם שילה לעומת מעידן
אבל אין סיכוי עוז שומר עליה
רק את עידן הוא שורף
גם אני לא סבלתי אותו, גם לא את מלאני. הצביעות שם חוגגת.צהריים טובים
יוסי צלופח
מהיום הראשון הוא הגעיל אותי
רק טורטי ואני לא סבלנו אותו
ואני שמחה שכעת ביחד עם המדוזה העונה לשם מלאני הוא מתגלה במלוא חלקלקותו וצביעותו
שניים שראויים זה לזו
שניים שהם גיבורים גדולים בלטנף מאחורי הגב ובפרצוף ממשיכים ללקק ולהתנחמד
להגיד את האמת בפנים זה כל כך 2008צהריים טובים
יוסי צלופח
מהיום הראשון הוא הגעיל אותי
רק טורטי ואני לא סבלנו אותו
ואני שמחה שכעת ביחד עם המדוזה העונה לשם מלאני הוא מתגלה במלוא חלקלקותו וצביעותו
שניים שראויים זה לזו
שניים שהם גיבורים גדולים בלטנף מאחורי הגב ובפרצוף ממשיכים ללקק ולהתנחמד
אז מלאני מיושנת כל כך?להגיד את האמת בפנים זה כל כך 2008
תכלס מלאני בת 70אז מלאני מיושנת כל כך?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.