willing
Well-known member
סטפאני פורסטר היא הבת שלהתכלס מלאני בת 70
סטפאני פורסטר היא הבת שלהתכלס מלאני בת 70
אני לא אהבתי אותו מהקליפ שלוצהריים טובים
יוסי צלופח
מהיום הראשון הוא הגעיל אותי
רק טורטי ואני לא סבלנו אותו
ואני שמחה שכעת ביחד עם המדוזה העונה לשם מלאני הוא מתגלה במלוא חלקלקותו וצביעותו
שניים שראויים זה לזו
שניים שהם גיבורים גדולים בלטנף מאחורי הגב ובפרצוף ממשיכים ללקק ולהתנחמד
איציק לא הולך היום, זה חיים או אחילצערי עוז לא יתן יד להדחה של חיים
אני רק יכולה לקוות שהרוח נגד חיים ברשתות וההצבעות לאיציק אולי יעשו איזה שינוי ובכל זאת נוכל הערב לנשום לרווחה
מי אוהב את מיכל?איציק לא הולך היום, זה חיים או אחי
שניהם לא אהובים ברשת, במיוחד חיים
ואין טעם מבחינת עוז להשאיר דייר שהצופים לא אוהבים
לא ברור.. היא הקימה חמ"ל חזק לפני שנכנסה והם כנראה דואגים לקדם אותה בסקריםמי אוהב את מיכל?
ההורים שלה ואחותה?מי אוהב את מיכל?
עסקני ליכודמי אוהב את מיכל?
איך לא חשבתי על זה..עסקני ליכוד
שייסלח לי חיים, אבל הכינוס שלו על מה שקרה לו בגיל עשר לא גרם לי לאהוב אותו יותר. ראיתי את חיים מכנס דיירים אוטומטית עברתי על הטיקטוק הזה. כי נמאס מהתמסכנות שלו! נמאס! אם חיים יעוף הם יחשבו שהוא בחדר אחר כי הוא הזוכה, אבל המצב לא כזה! אני לא אתן זכייה לחיים בגלל שהוא נמוך קומה! הוא רוצה שנתייחס אליו שווה, אז אני לא אוהבת את חיים כהן אדם.איציק לא הולך היום, זה חיים או אחי
שניהם לא אהובים ברשת, במיוחד חיים
ואין טעם מבחינת עוז להשאיר דייר שהצופים לא אוהבים
מסכימה, גם התגובות הטיקטוק היה ממש לא טובות כלפיו אחרי הנאום הזהשייסלח לי חיים, אבל הכינוס שלו על מה שקרה לו בגיל עשר לא גרם לי לאהוב אותו יותר. ראיתי את חיים מכנס דיירים אוטומטית עברתי על הטיקטוק הזה. כי נמאס מהתמסכנות שלו! נמאס! אם חיים יעוף הם יחשבו שהוא בחדר אחר כי הוא הזוכה, אבל המצב לא כזה! אני לא אתן זכייה לחיים בגלל שהוא נמוך קומה! הוא רוצה שנתייחס אליו שווה, אז אני לא אוהבת את חיים כהן אדם.
מחכים שישטוף לה את התפודיםסתם תקועים על המטבח...
ולא משדרים את החצר?....
ההיא קולפת...
נועם אוכל...
איך עינב התעוררה הבוקר?..
תיגמר העונה עד שהוא... יזוז...מחכים שישטוף לה את התפודים
אני רואה בלייב 26, שהמצלמהבכוונה נתקעים על המטבח..?
יוסי הבהיל אנשים אחרי הכיבוי אורותעכשיו הבנתי משיחה של הדר ונועם שבלילה היה המון רעש ואמילי ועינב כעסו עליו וגם עידן
נועם נפגע
עכשיו עידן קרא לו לשיחה
בטח לא יתנו להקשיב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.