הוא קילף את הצפורן ובבוקר סבל מכאבים נוראיים. אולי הוציאו אותו לטיפולמקווה שכריס לא תיתן לי מכות נמרצות
או תכסח לי את הצורה אבל התחלתי להתגעגע לאור
מגדיל ת'ישבן...ב..1.90ש"ח...חיים קטן אבל אוכל כמו 1.90
נראה לי שכל הבדיחות/עקיצות על הישבן המעוות של חיים מתחילות לעבור את הגבול. הבחור נכה, העיוותים בגופו, כמו נומך הקומה הם חלק מהנכות הקשה הזו שלו וזה לא הוגן לחזור על כך כל הזמן. אין לו שליטה על כך ולדבר ולציין זאת כל הזמן זו אכזריות ולעג לא מוצדק. די עם זה. בבקשה!!!מגדיל ת'ישבן...ב..1.90ש"ח...
אור?הצדיק נושא דרשה על שילה היחסים עם אימו והכסף שיש לו, חבל שלא מתרכז בחש' נפש עם עצמו זה היה מועיל לו מאוד. אם הוא כ"כ שלם עם עצמו אז איך זה שהוא אוכל את עצמו ומגיע למצב של תלישת ציפורן. ועם מי השיחה עם עינב, זאת שלעג לה וחיקה אותה באופן מכוער.
חייבת ללכת. היא בלתי..מזכירה שהיום מיכל הולכת
היא כמעט לא מורגשת כבר...לא לטוב ולא לרע. הליכתה או הישארותה בבית לא ישפיעו על הקורה בו.חייבת ללכת. היא בלתי..
@גזר נאום יפה אבל אני רואה בה רק מניפולציות ככה היה מהתחלה וגם עכשיו וזה התוכנית משחק שלה לעשות הכול כדי שהיא תיהיה לבד והקהל ירחם עליה פלוס ניסיונות פתטיים שלה בחדר האח להעתיק את דיאן סתיו ובר בסאונדים בטיקטוק שיהיה להם בהצלחה אבל מבחינתי היא כולה חרטה אחת גדולה ואבל שיהיה לבריאות למי שאוהב אותהנכתב ע"י willing:
היא לא צריכה להיות בעיני הטוב המושלם אור ואהבה.
כשאני רואה שמדברים עליה כמו על מישהי נוראית, אני רואה מישהי רגילה.
שמבודדים אותה בבית ומצפים שלא תדבר, תשתוק. אם היא בוכה אז זה זיוף. מתלבשת אז זה כדי לפתות (התכוונתי מתערמת, אבל אין כזאת מילה)
הדר אחלה לדעתי.
דרכה אני רואה את המבודדים אותה, אלו שגם בבית ספר היו חלק מהעדר. מתרפסים לבריון ומוצאים כתובת משותפת.
וזה לא בגללה. זה משהו מעצמם ההתנהגות הזאת. אפילו מהעדינים והשקטים שלא אוהבים שצוחקים עליהם.
הדר שמרה לך פירה, שמתי לך בצד. אבל היא לא רוצה שתדע. היא נשמה טהורה
לחץ כדי להרחיב...
אחד יש לו שם וזה אור@גזר נאום יפה אבל אני רואה בה רק מניפולציות ככה היה מהתחלה וגם עכשיו וזה התוכנית משחק שלה לעשות הכול כדי שהיא תיהיה לבד והקהל ירחם עליה פלוס ניסיונות פתטיים שלה בחדר האח להעתיק את דיאן סתיו ובר בסאונדים בטיקטוק שיהיה להם בהצלחה אבל מבחינתי היא כולה חרטה אחת גדולה ואבל שיהיה לבריאות למי שאוהב אותה
הדר נרדפת בצורה אובססיבית ע"י הבריון שטורח לבודד אותה ולבקש מאנשים להעיר לה את הפנינים שלו. מסכסך. והשאר מתגלים כעדר צבוע.
היא לבד חודשיים וכל פעם הכניסו עוד ועוד דיירות שיחבלו לה.
מותר לה לקבל מליון על זה. לא פחות מהבריון שמסביר למצלמה שהוא חסכן ולא מוציא כסף בעצמו, אחרי שסיפר לאן יוצא בכל יום וכמה זה עולה.
לא פחות מזו שנכנסה להשפיל אותה על למה מתרחקים ממנה-מלאני ואז השתיקה אותה וגיזלטה. לא פחות ממיכל.
ובטח לא פחות מעידן שבחר להאשים אותה בהצקות שמופנות אליה, ומלקק לאור. מעינב שמלקקת לאור והתנהגה לא חברי לאורך העונה.
גם לקרוא לה חברה, זו הגזמה בעיני. עונות קודמות היתה משמעות למילה חברות.
שתהיה מעיקה, שתתפשט, שתדגים התנהגות מוזרה ליד ההתנהגות העדרית של המסתייגים כי אור אמר.
למילים יש כוח, ומשום מה המילים האלו שלו ושל המתקרבים אליו, לא פועלות עלי
צודק, תכלס הן סתם דמויות באח. שילך לדרבק ושהיא תלך לקוויאר שלהאחד יש לו שם וזה אור
2 הוא לא רודף אותה בגדול בזמן האחרון הוא פחות אפילו עם החברים שלו עצמו כמו דני וחיים
3 היא מתמסכנת וזה שאנשים בחרו לא להיות חברים שלה זה זכותך גם בגללה ולא רק בגללם
4 היא לא מגיעה לה לזכות כי היא הדמות הכי מולבנת ומסתכנת מתחילת העונה צביעות
5 הדיון הזה סתמי כי אני לא ישכנע אותך לראות את מבעד למניפולציות שלה כמו שלא תשכנעי אותי שהיא עוברת מסע הכפשה והשאר הם עדר צבוע
לא אני לא מצביע לגמדים שרבים על שרפרפיםצודק, תכלס הן סתם דמויות באח. שילך לדרבק ושהיא תלך לקוויאר שלה
אגב, עשית מעשה טוב היום? כבר הצבעת חיים?
משקפת באופן מדוייק את מה שחושבת@גזר נאום יפה אבל אני רואה בה רק מניפולציות ככה היה מהתחלה וגם עכשיו וזה התוכנית משחק שלה לעשות הכול כדי שהיא תיהיה לבד והקהל ירחם עליה פלוס ניסיונות פתטיים שלה בחדר האח להעתיק את דיאן סתיו ובר בסאונדים בטיקטוק שיהיה להם בהצלחה אבל מבחינתי היא כולה חרטה אחת גדולה ואבל שיהיה לבריאות למי שאוהב אותה
הדר נרדפת בצורה אובססיבית ע"י הבריון שטורח לבודד אותה ולבקש מאנשים להעיר לה את הפנינים שלו. מסכסך. והשאר מתגלים כעדר צבוע.
היא לבד חודשיים וכל פעם הכניסו עוד ועוד דיירות שיחבלו לה.
מותר לה לקבל מליון על זה. לא פחות מהבריון שמסביר למצלמה שהוא חסכן ולא מוציא כסף בעצמו, אחרי שסיפר לאן יוצא בכל יום וכמה זה עולה.
לא פחות מזו שנכנסה להשפיל אותה על למה מתרחקים ממנה-מלאני ואז השתיקה אותה וגיזלטה. לא פחות ממיכל.
ובטח לא פחות מעידן שבחר להאשים אותה בהצקות שמופנות אליה, ומלקק לאור. מעינב שמלקקת לאור והתנהגה לא חברי לאורך העונה.
גם לקרוא לה חברה, זו הגזמה בעיני. עונות קודמות היתה משמעות למילה חברות.
שתהיה מעיקה, שתתפשט, שתדגים התנהגות מוזרה ליד ההתנהגות העדרית של המסתייגים כי אור אמר.
למילים יש כוח, ומשום מה המילים האלו שלו ושל המתקרבים אליו, לא פועלות עלי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.