שרשור צהריים היום ה77 בבית עדכונים

מצב
הנושא נעול.

פאף פה

Well-known member
צהריים טובים
משהו חדש היה היום? סכסוך? לכלוך? ליקוק?

רותרות7

Well-known member
מגדיל ת'ישבן...ב..1.90ש"ח...
נראה לי שכל הבדיחות/עקיצות על הישבן המעוות של חיים מתחילות לעבור את הגבול. הבחור נכה, העיוותים בגופו, כמו נומך הקומה הם חלק מהנכות הקשה הזו שלו וזה לא הוגן לחזור על כך כל הזמן. אין לו שליטה על כך ולדבר ולציין זאת כל הזמן זו אכזריות ולעג לא מוצדק. די עם זה. בבקשה!!!

סטיריקון9

Well-known member
הצדיק נושא דרשה על שילה והדפיקויות שלו: היחסים עם אימו והכסף שיש לו, חבל שלא מתרכז בחש' נפש עם עצמו זה היה מועיל לו מאוד. אם הוא כ"כ שלם עם עצמו אז איך זה שהוא אוכל את עצמו ומגיע למצב של תלישת ציפורן. ועם מי השיחה עם עינב, זאת שלעג לה וחיקה אותה, הסיט כנגדה וקילל באופן מכוער.

פאף פה

Well-known member
הצדיק נושא דרשה על שילה היחסים עם אימו והכסף שיש לו, חבל שלא מתרכז בחש' נפש עם עצמו זה היה מועיל לו מאוד. אם הוא כ"כ שלם עם עצמו אז איך זה שהוא אוכל את עצמו ומגיע למצב של תלישת ציפורן. ועם מי השיחה עם עינב, זאת שלעג לה וחיקה אותה באופן מכוער.
אור?
הוא מלא בריגשי והתגוננות
פרנויות ודמיונות שווא
לכן הוא ישר תוקף כל פעם מחדש ומפזר איומים
לכן הוא כוסס ציפורניים
לכן הוא צריך חיילים

willing

Well-known member
נכתב ע"י willing:
היא לא צריכה להיות בעיני הטוב המושלם אור ואהבה.
כשאני רואה שמדברים עליה כמו על מישהי נוראית, אני רואה מישהי רגילה.

שמבודדים אותה בבית ומצפים שלא תדבר, תשתוק. אם היא בוכה אז זה זיוף. מתלבשת אז זה כדי לפתות (התכוונתי מתערמת, אבל אין כזאת מילה)
הדר אחלה לדעתי.

דרכה אני רואה את המבודדים אותה, אלו שגם בבית ספר היו חלק מהעדר. מתרפסים לבריון ומוצאים כתובת משותפת.
וזה לא בגללה. זה משהו מעצמם ההתנהגות הזאת. אפילו מהעדינים והשקטים שלא אוהבים שצוחקים עליהם.

הדר שמרה לך פירה, שמתי לך בצד. אבל היא לא רוצה שתדע. היא נשמה טהורה;)
לחץ כדי להרחיב...
@גזר נאום יפה אבל אני רואה בה רק מניפולציות ככה היה מהתחלה וגם עכשיו וזה התוכנית משחק שלה לעשות הכול כדי שהיא תיהיה לבד והקהל ירחם עליה פלוס ניסיונות פתטיים שלה בחדר האח להעתיק את דיאן סתיו ובר בסאונדים בטיקטוק שיהיה להם בהצלחה אבל מבחינתי היא כולה חרטה אחת גדולה ואבל שיהיה לבריאות למי שאוהב אותה

הדר נרדפת בצורה אובססיבית ע"י הבריון שטורח לבודד אותה ולבקש מאנשים להעיר לה את הפנינים שלו. מסכסך. והשאר מתגלים כעדר צבוע.
היא לבד חודשיים וכל פעם הכניסו עוד ועוד דיירות שיחבלו לה.
מותר לה לקבל מליון על זה. לא פחות מהבריון שמסביר למצלמה שהוא חסכן ולא מוציא כסף בעצמו, אחרי שסיפר לאן יוצא בכל יום וכמה זה עולה.
לא פחות מזו שנכנסה להשפיל אותה על למה מתרחקים ממנה-מלאני ואז השתיקה אותה וגיזלטה. לא פחות ממיכל.
ובטח לא פחות מעידן שבחר להאשים אותה בהצקות שמופנות אליה, ומלקק לאור. מעינב שמלקקת לאור והתנהגה לא חברי לאורך העונה.
גם לקרוא לה חברה, זו הגזמה בעיני. עונות קודמות היתה משמעות למילה חברות.

שתהיה מעיקה, שתתפשט, שתדגים התנהגות מוזרה ליד ההתנהגות העדרית של המסתייגים כי אור אמר.
למילים יש כוח, ומשום מה המילים האלו שלו ושל המתקרבים אליו, לא פועלות עלי

ראש גזר54676534254

Well-known member
@גזר נאום יפה אבל אני רואה בה רק מניפולציות ככה היה מהתחלה וגם עכשיו וזה התוכנית משחק שלה לעשות הכול כדי שהיא תיהיה לבד והקהל ירחם עליה פלוס ניסיונות פתטיים שלה בחדר האח להעתיק את דיאן סתיו ובר בסאונדים בטיקטוק שיהיה להם בהצלחה אבל מבחינתי היא כולה חרטה אחת גדולה ואבל שיהיה לבריאות למי שאוהב אותה

הדר נרדפת בצורה אובססיבית ע"י הבריון שטורח לבודד אותה ולבקש מאנשים להעיר לה את הפנינים שלו. מסכסך. והשאר מתגלים כעדר צבוע.
מותר לה לקבל מליון על זה. לא פחות מהבריון שמסביר למצלמה שהוא חסכן ולא מוציא כסף בעצמו, אחרי שסיפר לאן יוצא בכל יום וכמה זה עולה.
לא פחות מזו שנכנסה להשפיל אותה על למה מתרחקים ממנה-מלאני ואז השתיקה אותה וגיזלטה. לא פחות ממיכל.
ובטח לא פחות מעידן שבחר להאשים אותה בהצקות שמופנות אליה, ומלקק לאור. מעינב שמלקקת לאור והתנהגה לא חברי לאורך העונה.

שתהיה מעיקה, שתתפשט, שתדגים התנהגות מוזרה ליד ההתנהגות העדרית של המסתייגים כי אור אמר.
אחד יש לו שם וזה אור
2 הוא לא רודף אותה בגדול בזמן האחרון הוא פחות אפילו עם החברים שלו עצמו כמו דני וחיים
3 היא מתמסכנת וזה שאנשים בחרו לא להיות חברים שלה זה זכותך גם בגללה ולא רק בגללם
4 היא לא מגיעה לה לזכות כי היא הדמות הכי מולבנת ומסתכנת מתחילת העונה צביעות
5 הדיון הזה סתמי כי אני לא ישכנע אותך לראות את מבעד למניפולציות שלה כמו שלא תשכנעי אותי שהיא עוברת מסע הכפשה והשאר הם עדר צבוע

willing

Well-known member
אחד יש לו שם וזה אור
2 הוא לא רודף אותה בגדול בזמן האחרון הוא פחות אפילו עם החברים שלו עצמו כמו דני וחיים
3 היא מתמסכנת וזה שאנשים בחרו לא להיות חברים שלה זה זכותך גם בגללה ולא רק בגללם
4 היא לא מגיעה לה לזכות כי היא הדמות הכי מולבנת ומסתכנת מתחילת העונה צביעות
5 הדיון הזה סתמי כי אני לא ישכנע אותך לראות את מבעד למניפולציות שלה כמו שלא תשכנעי אותי שהיא עוברת מסע הכפשה והשאר הם עדר צבוע
צודק, תכלס הן סתם דמויות באח. שילך לדרבק ושהיא תלך לקוויאר שלה

אגב, עשית מעשה טוב היום? כבר הצבעת חיים?;)

סטיריקון9

Well-known member

משקפת באופן מדוייק את מה שחושבת

מצב
הנושא נעול.
למעלה