זה בגלל ההזרקות- יוצרים לה וודג' מעצבןמיכל הגיעה מתוכנתת, תראו את הסרטונים שלה בטיקטוק.
יש בה קצת רוע ואי אמינות.
מהרגע הראשון משהו בה לא בא לי טוב.
זה בגלל ההזרקות- יוצרים לה וודג' מעצבןמיכל הגיעה מתוכנתת, תראו את הסרטונים שלה בטיקטוק.
יש בה קצת רוע ואי אמינות.
מהרגע הראשון משהו בה לא בא לי טוב.
כל מילה בסלע!16:09 אור מזעזע.. יהלי עכשיו הבנתי על מי דיברת. מי החכם
זה שהוא גר אצל אמא שלו שעושה בשבילו דברים לא אומר שלכולם יש אמא. הוא לא בוחל בכלום כדי להוציא את עצמו אדם שלא עסוק בכסף ומניע אותו כסף.
ומשילה, שסיפר על התרומות שלו והמחווה של נרות שהכין לנפגעי הטרור. אור מציג אותו כאדם שרק עסוק בכסף וזורק את אמא שלו.
אם אור היה כמה דק בנעליים של מי שהוא רודף, אין לי ספק איך היה מגיב. איך היה מתייחס למי שלא בא לו טוב, בלי לראות בעיניים. כנ"ל חברויות VS כסף.
כמה רעל שיש בו, ככה ההתנהגות של הדיירים סביבו מתרפסת
והחנפנות של עינב אליו.. פרייסלס
נורא כיף לחיות על חשבון אמא כי היית בצרות כלכליות - לו זה מותר.16:09 אור מזעזע.. יהלי עכשיו הבנתי על מי דיברת. מי החכם
זה שהוא גר אצל אמא שלו שעושה בשבילו דברים לא אומר שלכולם יש אמא. הוא לא בוחל בכלום כדי להוציא את עצמו אדם שלא עסוק בכסף ומניע אותו כסף.
ומשילה, שסיפר על התרומות שלו והמחווה של נרות שהכין לנפגעי הטרור. אור מציג אותו כאדם שרק עסוק בכסף וזורק את אמא שלו.
אם אור היה כמה דק בנעליים של מי שהוא רודף, אין לי ספק איך היה מגיב. איך היה מתייחס למי שלא בא לו טוב, בלי לראות בעיניים. כנ"ל חברויות VS כסף.
לא שופטת את אור שגר עם אמא, נראה לי לגיטימי שיעשה מה שטוב לו. היום המחירים מטורפים. וגם לא לכולם מתאים לחלוק בית עם בת זוג.נורא כיף לחיות על חשבון אמא כי היית בצרות כלכליות - לו זה מותר.
האחרים? ילדי שמנת.
אין ספק הוא נובוריש שמת על כסף וזה עקב אכילס שלו.
הוא שונא את כל מי שהוא מזהה כחזק.
עינב מתחנפת כי היא למדה מהעדר.
לגביי שילה- כרגע האחרון שהייתי רוצה שיעוף. בא להם מקולקל כי הם רוצים חדשים מתרפסים.
לשילה יוצר אנטיגוניזם כי הוא מאד תחרותי וכביכול מתנשא. זה פשוט חומות הגנה שהוא שם - הוא הרבה יותר מעניין מהרבה שם.
בכלל לא שופטת אותו שהוא חי עם אמא. מצידי שיחיה אצל הסבתא. זו לא הנקודה בכלל.לא שופטת את אור שגר עם אמא, נראה לי לגיטימי שיעשה מה שטוב לו. היום המחירים מטורפים. וגם לא לכולם מתאים לחלוק בית עם בת זוג.
אבל התוכן שלו, מאוד מרושע ורדוד.
שילה מסכימה, הוא מעניין כשלא מתנהג כדמות
זו הסיבה שאני לא אוהבת את הדרבכלל לא שופטת אותו שהוא חי עם אמא. מצידי שיחיה אצל הסבתא. זו לא הנקודה בכלל.
הנקודה היא שכל מי שהוא מזהה כעשיר / חזק אוטומטית הופך להיות שנוא.
זה יושב **אצלו** על משהו
אור לא נראה לי צנוע באישיות ומאד שופוני ולא שונה אם לא גרוע יותר מכל אלה שהוא לועג להם.
אגב, גם אצל הדר אני לא מתחברת לכל הסיפורי יש לי מלללאאא כסף ואני משוויצה בו - יש בזה משהו מתריס ודוחה.
הוא אמר שמתארח אצל חברים בארה"ב וזה לא עולה לו... את החוב שהיה לו אימו כיסתה ועכשיו היא מטפלת נון סטופ בילד שלו. הוא ממהר להתנגח כאילו שהוא מודל לעצמאותנורא כיף לחיות על חשבון אמא כי היית בצרות כלכליות - לו זה מותר.
האחרים? ילדי שמנת.
אין ספק הוא נובוריש שמת על כסף וזה עקב אכילס שלו.
הוא שונא את כל מי שהוא מזהה כחזק.
עינב מתחנפת כי היא למדה מהעדר.
לגביי שילה- כרגע האחרון שהייתי רוצה שיעוף. בא להם מקולקל כי הם רוצים חדשים מתרפסים.
לשילה יוצר אנטיגוניזם כי הוא מאד תחרותי וכביכול מתנשא. זה פשוט חומות הגנה שהוא שם - הוא הרבה יותר מעניין מהרבה שם.
עינב ניסתה להראות לו צד אחר, אבל את אור עניין להשמיע את אור.16:09 אור מזעזע.. יהלי עכשיו הבנתי על מי דיברת. מי החכם
אני נרתעת מהיראת כבוד של הדיבור כלפיו. זה מעורר בי לביאה פנימית על כמוהועינב ניסתה להראות לו צד אחר, אבל את אור עניין להשמיע את אור.
המזלג מת מצחוק
יש קטע בטיקטוק שקוראים לה אורוש הנסיכהמישהו יכול להסביר לי מה הקטע שכותבים לאמילי בטיקטוק "תחזרי להוסטל"? איזה הוסטל?!
יש קטע בטיקטוק שקוראים לה אורוש הנסיכה
זו מישהי על הרצף שמעלה סרטונים לטיקטוק והיא דומה לאמילי כביכול
היא נמצאת בהוסטלאבל מה הקשר להוסטל
היא מזכירה להם מישהי על הרצף האוטיסטימישהו יכול להסביר לי מה הקטע שכותבים לאמילי בטיקטוק "תחזרי להוסטל"? איזה הוסטל?!
זה משהו נוראי שימוש בילדה אוטיסטית חסרת ישע ההשוואה לדיירת אח הגדול, זה להשפיל את האור הילדה על הרצף. פשוט בושה. וגם ברק קרא לאמילי אורוש הנסיכהמישהו יכול להסביר לי מה הקטע שכותבים לאמילי בטיקטוק "תחזרי להוסטל"? איזה הוסטל?!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.