למה היא מדברת עם אברהם ה.... הזותי?? מה שמעת? מה צעקו? אני במקומה לא הייתי שואלת שאלות אדם שמתנהג אלי בזויסיכום ביניים לקראת סיום העונה -:
בזמן האחרון אני מתחיל לחבב את סתיו ומצד שני באותה הנשימה אני ממשיך להתגעגע לספיר + כל השבחים שהרעפתי עליה כאן
בקיצור אני גם וגם .
יש בסתיו צד מיוחד שאת/ה יכול/ה לריב איתה מלחמת עולם וכעבור שעה כאילו לא קרה כלום היא תדבר איתך תעשה לך תיספורת לק וכו'למה היא מדברת עם אברהם ה.... הזותי?? מה שמעת? מה צעקו? אני במקומה לא הייתי שואלת שאלות אדם שמתנהג אלי בזוי
זה באמת שובה לב! ככה זה אצל ילדיםיש בסתיו צד מיוחד שאת/ה יכול/ה לריב איתה מלחמת עולם וכעבור שעה כאילו לא קרה כלום היא תדבר איתך תעשה לך תיספורת לק וכו'
לדעתי זה לא מתמימות ילדותית שובת לב. סתיו מגייסת חיילים ומבחינתה, כל מי שמתיחס אליה, מועמד. עד לריב הבא...זה באמת שובה לב! ככה זה אצל ילדים
ויש בה לא מעט ילדותיות בסתיו מהפן המשובב והמקסים לטעמי
בדיוק זה מה שאני טוענת כל הזמן לגביהזה באמת שובה לב! ככה זה אצל ילדים
ויש בה לא מעט ילדותיות בסתיו מהפן המשובב והמקסים לטעמי
נהדר תצביע לסתיוסיכום ביניים לקראת סיום העונה -:
בזמן האחרון אני מתחיל לחבב את סתיו ומצד שני באותה הנשימה אני ממשיך להתגעגע לספיר + כל השבחים שהרעפתי עליה כאן
בקיצור אני גם וגם .
מעתיק תגובה שלי בשרשור אשכול הבוקר - :שי ושניר עזבו
איפה הם![]()
מאז ההדחה של ספיר חזרו ונהיו דבוקים יותר...תומכים אחד בשנימעתיק תגובה שלי בשרשור אשכול הבוקר - :
ה-נפרדו חזרו נפרדו חזרו נפרדו חזרו , לפי החיבוקים והנשיקות בשיר הבוקר , נמצאים כעת במצב צבירה של חזרו ...
![]()
![]()
![]()
זה קרב מאסף, לא נשאר את מה לתקוף ומסוק רביעי הגיע.איך הם נזכרו בסוף העונה לדבר על הקיר של סתיו
איפה הם היו בהתחלה?
שי התחילה לדבר על זה אחרי שאברם דיבר על זה
הם לא ידעו מזה בכלל. אלה דברים שליאל עידכן אותם כשנכנסאיך הם נזכרו בסוף העונה לדבר על הקיר של סתיו
איפה הם היו בהתחלה?
שי התחילה לדבר על זה אחרי שאברם דיבר על זה
היא תענה כי אין לה ראש פתוח. הראש מהודק בסרט...רק שסתיו לא תענה לו יותר. לא מפסיק לחזור על עצמו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.