mariamma 86
Well-known member
תרגום מרוסית לעברית - גבר שלא מחפש להתקדם בחיים שאין לו שאיפות ללמוד לשפר את המעמדמה זה פושטק?
תרגום מרוסית לעברית - גבר שלא מחפש להתקדם בחיים שאין לו שאיפות ללמוד לשפר את המעמדמה זה פושטק?
מצטערת באמת. אם צריך אמחק. פשוט את המילה שמעתי מיליון פעם מאמא שלי שתמיד אמרה - את לא תתחתני עם איזה פושטקאת וודאי מבינה היטב שאני יודעה מה פירוש המילה,
על שלל הבטיה,
יקירתי הערתי לך העונה לא מעט,
נסי מעט למתן את הצורך להיות מלטנטית.
בסוף, המנהלה חוסמת, כי אין לה סבלנות לזה יותר.
פושטק היא באמת מילה מאוד רכה.. זה משהו כמו פרחח, או שגם פרחח אז לומר ?מצטערת באמת. אם צריך אמחק. פשוט את המילה שמעתי מיליון פעם מאמא שלי שתמיד אמרה - את לא תתחתני עם איזה פושטק
ברוסית - ביזפרספקטיבניק
בלי שאיפות בחיים? על סמך מה את קובעת זאת? נשמע כדעה קדומה ולא הגונה.אברהם הוא עונש לספיר ולכל אישה
פרימיטיבי אובססיבי קנאי פושטק נפוח בלי שאיפות לחיים
אם היא תרצה דבר כזה ותישאר איתו אז כנראה מגיע לה עונש הזה
אני בטוחה שהיא רואה את 26 ועם כל האהבה עיוורת כלפיו אם זו באמת אהבה
היא תתעורר ותברח ממנו כמה שיותר מהר
לא ילך בניהם בחוץ. היא תקבל קמפיינים והוא יקנא להאברהם הוא עונש לספיר ולכל אישה
פרימיטיבי אובססיבי קנאי פושטק נפוח בלי שאיפות לחיים
אם היא תרצה דבר כזה ותישאר איתו אז כנראה מגיע לה עונש הזה
אני בטוחה שהיא רואה את 26 ועם כל האהבה עיוורת כלפיו אם זו באמת אהבה
היא תתעורר ותברח ממנו כמה שיותר מהר
נותנת לו לצאת מטומטםכמה חבל שסתיו לפעמים לא יודעת לענות כמו שצריך. למה היא לא משתיקה אותו בטענה שהיא ברבי עוד מלפני התוכנית, למה לא אומרת לו שהוא היה עד כדי כך להוט לבדוק את האינסטגרם שלה לפני התוכנית, זאת לא אסטרטגיה? אבסורד.
אברהם לא בדק את האינסטגרם שלה לפני הכניסה. ליאל, שנכנס באמצע העונה, בדק לגבי הדיירים הוותיקים והוא זה שסיפר לאברהם.כמה חבל שסתיו לפעמים לא יודעת לענות כמו שצריך. למה היא לא משתיקה אותו בטענה שהיא ברבי עוד מלפני התוכנית, למה לא אומרת לו שהוא היה עד כדי כך להוט לבדוק את האינסטגרם שלה לפני התוכנית, זאת לא אסטרטגיה? אבסורד.
אי אפשר לנצח טמטוםכמה חבל שסתיו לפעמים לא יודעת לענות כמו שצריך. למה היא לא משתיקה אותו בטענה שהיא ברבי עוד מלפני התוכנית, למה לא אומרת לו שהוא היה עד כדי כך להוט לבדוק את האינסטגרם שלה לפני התוכנית, זאת לא אסטרטגיה? אבסורד.
הוא מדבר עליה כל הזמן, נוכחת או לא.הוא מדבר עליה - אבל לא כשהיא נוכחת בסביבה. היא בכוונה מתגרה בו. היא מעדיפה אותו על ליאל. שתחלום
חבל שלא אנחנו שבוע בלעדיואברהם : " מחר אני שבוע בלי ספיר "
סיים את ה"שִבעה".אברהם : " מחר אני שבוע בלי ספיר "
לא נראה גרוע רק נראה יותר כמעדן פירות סמיך ולא כשייק...השייק שלהן נראה יותר גרוע מהעוגיות של סתיו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.