Christina 1001
Well-known member
חחחחחחחחחסתיו צריכה להגיד לאברהם שהוא לא בכה עם משקפי שמש לפני התכנית
חחחחחחחחחסתיו צריכה להגיד לאברהם שהוא לא בכה עם משקפי שמש לפני התכנית
תחשבי על כל ילדות הטיקטוק, מבחינתן שי ושניר זה כמו דמויות ראשיות מהאנטומיה של גריי שנמצאות במערכת יחסים והן מחכות בשקיקה לכל סצינת מיטה ביניהםמה יהיה אח גדול?
יסלח לי אלוהים אבל למה אני צריכה לראות את שי ושניר במיטה?
למה להיכנס להם לפרטיות?
לא נעים לי לראות אותם ולשמוע אותם מתלחשים ומצקצקים ומתנשקים. לא נעים לי.
תחסוך מאיתנו את התמונות הקשות הללו.
בסדר, הבנתי שהוא מאוהב.
לגביה אני לא יודעת. אולי בצוק העתים היא חושבת בלית ברירה שזה הגורל.
בבית הסגור הזה, כל יום הוא כמו נצח. אולי זה בלתי אפשרי להיפרד ממישהו בבית הזה. בחוץ זה כבר סיפור אחר.
מקדרימי מתהפך בקברו בעקבות ההשוואה הזאת…תחשבי על כל ילדות הטיקטוק, מבחינתן שי ושניר זה כמו דמויות ראשיות מהאנטומיה של גריי שנמצאות במערכת יחסים והן מחכות בשקיקה לכל סצינת מיטה ביניהם
מקדרימי מתהפך בקברו בעקבות ההשוואה הזאת…![]()
ככה זה לפני הדחהמה יהיה אח גדול?
יסלח לי אלוהים אבל למה אני צריכה לראות את שי ושניר במיטה?
למה להיכנס להם לפרטיות?
לא נעים לי לראות אותם ולשמוע אותם מתלחשים ומצקצקים ומתנשקים. לא נעים לי.
תחסוך מאיתנו את התמונות הקשות הללו.
בסדר, הבנתי שהוא מאוהב.
לגביה אני לא יודעת. אולי בצוק העתים היא חושבת בלית ברירה שזה הגורל.
בבית הסגור הזה, כל יום הוא כמו נצח. אולי זה בלתי אפשרי להיפרד ממישהו בבית הזה. בחוץ זה כבר סיפור אחר.
והיא ראתה היום יונה בחצר שהתעופפה למקום כלשהו ליד גג הבית, והחליטה שיש במקום הזה קן עם גוזלים ושזה בדיוק כמו החלום שחלם עליה בלילה ליאל. ליאל סיפר לה שחלם שהיא יולדתהבאבא סאלי בא לסתיו בזמן שעשתה גבות והזכיר לה שצריכה לעשות תהילים
ככה אמרה הרגע
שמעתי את זה. נשבעת לכם שאני מקנאה בה. היכולת הזאת להיות בעולם שלך ולהאמין בכל מיני באבות, להיות פמיניסטית לוחמת על זכויותיה,הבאבא סאלי בא לסתיו בזמן שעשתה גבות והזכיר לה שצריכה לעשות תהילים
ככה אמרה הרגע
אולי עוז החליט לשחזר את המשימה משנה שעברה שטליה ובר עלו לדוח היומי בלייבמעניין למה גנזו את הדוח היומי
היה בכלל?מעניין למה גנזו את הדוח היומי
בי הוא מעורר רק רגש אחד - תיעובאברהם חושב שהוא מצחיק אותי הוא מפחיד
החלום הרטוב שלי הוא ששניר יודח ושי תוציא את האגרסיות שלה בתוך המיטה מתחת לשמיכה ולא נשמע יותר את הקול שלה עד להודעה חדשה.בא לי שעדן תישאר היום רק בגלל שיחות המדע הבדיוני שזה יגרום בבית על כך שהיא דיירת גמר וכנראה ממש מתים עליה והיא מסכנת את הזכיה של סתיו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.