מיק83
Well-known member
מזל שספיר בחוץ ורואים שאפשר לעצב לה את השיער באופן מעולהמשהו שמזכיר את הלוקים של ספיר![]()
כנראה זה היה תלוי בידיים של המעצב
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f923.png)
מזל שספיר בחוץ ורואים שאפשר לעצב לה את השיער באופן מעולהמשהו שמזכיר את הלוקים של ספיר![]()
תעצומות נפש של סתיו מאפשרות את זה. אחרי שהעביר אותה מסכת התעללות מהנוראיות שידעה האנושות, היא מצליחה להדחיק ולשים את זה בצד לטובת הרמוניה ושמחהאיך הוא עבר מלהיות הסטייליסט\מאפר\ספר של סתיו, זה מצחיק אותי בטירוף.
הקטע שהוא האשים את נגר בלקלוק לסתיו ומיד תפס את מקומו לאחר שהתנדף מהבית![]()
ונושא כלים חדשולשים את זה בצד לטובת הרמוניה ושמחה
תמיד ידעתי שהיא לא שומרת טינה ונותנת הזדמנות שניה לא משנה מה קרהתעצומות נפש של סתיו מאפשרות את זה. אחרי שהעביר אותה מסכת התעללות מהנוראיות שידעה האנושות, היא מצליחה להדחיק ולשים את זה בצד לטובת הרמוניה ושמחה
אפילו עם אברהם זה לא אבודתמיד ידעתי שהיא לא שומרת טינה ונותנת הזדמנות שניה לא משנה מה קרה
מי שחביב עליה היא חביבה עליו. זאת הגדולה שלה
בטוחה שהייתה נותנת הזדמנות אפילו לשי ושניר
רק עם אברהם זה כבר אבוד
בדיוק מה באתי לכתובאיך הוא עבר מלהיות הסטייליסט\מאפר\ספר של סתיו, זה מצחיק אותי בטירוף.
הקטע שהוא האשים את נגר בלקלוק לסתיו ומיד תפס את מקומו לאחר שהתנדף מהבית![]()
בדיוק דעתי ומה ושעשיתימקוה שעדן תעוף. אני יודע שקשה להאמין בליאל ואני עדיין לא סובל אותו, אבל כרגע הוא עדיף לסתיו, גם אם ברור שהוא עלול להתהפך עליה שוב בהמשך. (אבל איכשהו נראה לי שהחברות ביניהם תחזיק מעמד עד הרגע שהוא יודח)
בכל מקרה הצבעתי רק סתיו, אבל מקוה שיש אנשים שקצת מחזקים גם את ליאל, בשביל סתיו. ממש לא בשבילו.
אסור לפצל הצבעותמקוה שעדן תעוף. אני יודע שקשה להאמין בליאל ואני עדיין לא סובל אותו, אבל כרגע הוא עדיף לסתיו, גם אם ברור שהוא עלול להתהפך עליה שוב בהמשך. (אבל איכשהו נראה לי שהחברות ביניהם תחזיק מעמד עד הרגע שהוא יודח)
בכל מקרה הצבעתי רק סתיו, אבל מקוה שיש אנשים שקצת מחזקים גם את ליאל, בשביל סתיו. ממש לא בשבילו.
אני אחרי התלבטות הצבעתי רק לסתיו אבל מכירה הרבה בנות כולל חברות שלי שחיזקו גם את ליאלמקוה שעדן תעוף. אני יודע שקשה להאמין בליאל ואני עדיין לא סובל אותו, אבל כרגע הוא עדיף לסתיו, גם אם ברור שהוא עלול להתהפך עליה שוב בהמשך. (אבל איכשהו נראה לי שהחברות ביניהם תחזיק מעמד עד הרגע שהוא יודח)
חחחאני מקווה שסתיו תעוף היום
שהעונה תיגמר
היא נראית טוב לאחר הטיפול המסור של ליאל המיקצועילסתיו יש צוואר מהמם.
כןלסתיו יש צוואר מהמם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.