סטיריקון9
Well-known member
על מה בדיוק הוא סטטיסטהאמת, ליאור אמר לדניאל בנסט לפני יומיים בשיחה הלילות שהוא עוד יכול לזכות במיליון.
על מה בדיוק הוא סטטיסטהאמת, ליאור אמר לדניאל בנסט לפני יומיים בשיחה הלילות שהוא עוד יכול לזכות במיליון.
רעש מבחינת הדיירים? כי מבחינת הרשת יש רעש גדול מאודתאמת ציפיתי שההדחה של יהודה תעשה קצת יותר רעש
אבל כנראה שכבר לאף אחד לא אכפת מהעונה הזאת ורק מחכים שהיא תסתיים שגם הדחה של יהודה לא יוצרת בלגן
עוד חותמת על ההצלחה של רועי עוז להשמיד את הפורמט הזה
יאללה עכשיו שאיזה לא רלוונטי יזכה בגמר והעונה הזאת תסתיים בצורה מושלמת...
איזה רעש יש ברשת? זה מזכיר לי את הרעש שהיה שבוע אחרי ששי חי עזב (שבוע אחרי לא יום אחרי)רעש מבחינת הדיירים? כי מבחינת הרשת יש רעש גדול מאוד
אני מרגישה שיש יותר רעש ברשת מדרור, מלא אתרים גדולים הוציאו כתבות, האינסטגרם, הטיק טוק מפוצץ הפייסבוקאיזה רעש יש ברשת? זה מזכיר לי את הרעש שהיה שבוע אחרי ששי חי עזב (שבוע אחרי לא יום אחרי)
על יהודה יש את אותו רעש שהיה סביב דרור... דרור
יותר מזה... שדרור עזב גיליתי את זה איך שקמתי שיהודה הודח גיליתי את זה שעתיים אחרי שקמתי כי רק אז הרשת התחילה בכלל לדבר על זה שיגיע אלי
רעש באתרים שקשורים לאח תמיד יהיהאני מרגישה שיש יותר רעש ברשת מדרור, מלא אתרים גדולים הוציאו כתבות, האינסטגרם, הטיק טוק מפוצץ הפייסבוק
יש רעש רק שהפעם מרב צינזורים לא רואים ושומעים כלום. אני לא אזמין שוב בעתיד את 26.רעש מבחינת הדיירים? כי מבחינת הרשת יש רעש גדול מאוד
אי אפשר רעש על רעש.תאמת ציפיתי שההדחה של יהודה תעשה קצת יותר רעש
אבל כנראה שכבר לאף אחד לא אכפת מהעונה הזאת ורק מחכים שהיא תסתיים שגם הדחה של יהודה לא יוצרת בלגן
עוד חותמת על ההצלחה של רועי עוז להשמיד את הפורמט הזה
יאללה עכשיו שאיזה לא רלוונטי יזכה בגמר והעונה הזאת תסתיים בצורה מושלמת...
זהבה בוודאות בגמר ומנצחתאז איך נראית חמישיית הגמר?
כי לי אין מושג....
ג'וזי שם זה הדבר היחידי שבטוח
כל השאר לא בטוחים לי
גם לדעתי זה בין ג'וזי לזהבהזהבה בוודאות בגמר ומנצחת
ג'וזי, זהבה, תום, קארין ואורן בסדר הזהאז איך נראית חמישיית הגמר?
כי לי אין מושג....
כל השאר לא בטוחים לי
אם ג'וזי לא יעזוב את הביתאז איך נראית חמישיית הגמר?
כי לי אין מושג....
כל השאר לא בטוחים לי
תום אף פעם לא היה ברור מה חדש?לא הבנתי מה הקטע של תום שפתאום כל כך דואג לקארין............ פונה אליה מיוזמתו ושואל אם לשים לה גבינה על החביתה, ולא שואל אף אחד אחר בשולחן?? עד אתמול לא יכל לראות אותה, פתאום מיוזמתו דואג לה? זהו יהודה יצא, גל יצאה מתחילה חגיגה?? יש מצב שכל המצב שהיה שבור ב 3 שבועות האלה היה בגלל שלקארין היו רגשות ליהודה וכל הרגש שלו לגל זה זיוף? הכל היה משחק בלשבת ולהסתכל על התמונות שלה? ולעשות לה מקדש? מעניין שפתאום גם אין לו כבר את הבושם שלה, הוא לא זקוק לזה, והוא לא מסתכל בתמונה שלה, טוב שיש לו את הטבעת שלדעתי גם עניין של כמה ימים עד שתרד מהאצבע שלו
באמת?לא הבנתי מה הקטע של תום שפתאום כל כך דואג לקארין............ פונה אליה מיוזמתו ושואל אם לשים לה גבינה על החביתה, ולא שואל אף אחד אחר בשולחן?? עד אתמול לא יכל לראות אותה, פתאום מיוזמתו דואג לה? זהו יהודה יצא, גל יצאה מתחילה חגיגה?? יש מצב שכל המצב שהיה שבור ב 3 שבועות האלה היה בגלל שלקארין היו רגשות ליהודה וכל הרגש שלו לגל זה זיוף? הכל היה משחק בלשבת ולהסתכל על התמונות שלה? ולעשות לה מקדש? מעניין שפתאום גם אין לו כבר את הבושם שלה, הוא לא זקוק לזה, והוא לא מסתכל בתמונה שלה, טוב שיש לו את הטבעת שלדעתי גם עניין של כמה ימים עד שתרד מהאצבע שלו
באמת באמת.....באמת?
אולי בגלל שהוא לא רוצה שהיא עוד תעמיד אותו להדחהבאמת באמת.....
בינתיים כפי הנראה יש הדחות קולקטיביות ואם תעמיד אותו אז מה? זו סיבה להתהפך ככה?אולי בגלל שהוא לא רוצה שהיא עוד תעמיד אותו להדחה
אז הוא רוצה לנרמל איתה את היחסים?
אמרו את זה יום אחרי שהיא הודחה - ״בואו נראה תוך כמה זמן הוא שוכח אותה״ ״תוך כמה זמן הוא מוריד את הטבעת״ וכו׳.לא הבנתי מה הקטע של תום שפתאום כל כך דואג לקארין............ פונה אליה מיוזמתו ושואל אם לשים לה גבינה על החביתה, ולא שואל אף אחד אחר בשולחן?? עד אתמול לא יכל לראות אותה, פתאום מיוזמתו דואג לה? זהו יהודה יצא, גל יצאה מתחילה חגיגה?? יש מצב שכל המצב שהיה שבור ב 3 שבועות האלה היה בגלל שלקארין היו רגשות ליהודה וכל הרגש שלו לגל זה זיוף? הכל היה משחק בלשבת ולהסתכל על התמונות שלה? ולעשות לה מקדש? מעניין שפתאום גם אין לו כבר את הבושם שלה, הוא לא זקוק לזה, והוא לא מסתכל בתמונה שלה, טוב שיש לו את הטבעת שלדעתי גם עניין של כמה ימים עד שתרד מהאצבע שלו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.