ariela1612
Well-known member
בסוף רמי ג'וזי ילכו כזוג למאסטר שף
לדעתי היא לא צריכה יותר להתעסק בלוזר אחרי שהוא נזרק והוכיח שכל מה שהיא אמרה עליו מדוייקמקווה שיום אחד גל תפתח מה יהודה עשה לה שלא יראו לנו.
ממש כך.לדעתי היא לא צריכה יותר להתעסק בלוזר אחרי שהוא נזרק והוכיח שכל מה שהיא אמרה עליו מדוייק
עכשיו היא צריכה נטו להתמקד בעצמה אחרי שהיא כבר רואה שהאפס לא יכול לזכות
אבל מדהים שהשכרה אמרה בדיוק !!!!לדעתי היא לא צריכה יותר להתעסק בלוזר אחרי שהוא נזרק והוכיח שכל מה שהיא אמרה עליו מדוייק
יתכן שלא חכם להגיד את זה, אבל הכניסה של גל לבית, בעת המשימה, והשיחה שלה עם ליאור, בסופו של דבר גרמו להדחה של יהודהלדעתי היא לא צריכה יותר להתעסק בלוזר אחרי שהוא נזרק והוכיח שכל מה שהיא אמרה עליו מדוייק
טוב מאוד!יתכן שלא חכם להגיד את זה, אבל הכניסה של גל לבית, בעת המשימה, והשיחה שלה עם ליאור, בסופו של דבר גרמו להדחה של יהודה
היא בסך הכל אמרה להם את האמת שעוז מריץ את הנוכל הפייק האלים ומתלהם מהאמזונס שמככב בכל פרק מתחילת העונה לגמר על חשבונם, ודואג להסתיר את כל הדברים השליליים שהוא עשה ועושה בזמן הצינזורים של שעות על גבי שעות בלייב. אני במקומה גם הייתי מביא לו סטירה מצלצלת (לעוז)יתכן שלא חכם להגיד את זה, אבל הכניסה של גל לבית, בעת המשימה, והשיחה שלה עם ליאור, בסופו של דבר גרמו להדחה של יהודה
לא נתן לה לעשות משימת אקסטרים?מקווה שיום אחד גל תפתח מה יהודה עשה לה שלא נתנו לנו לראות.
רצה לתת לה סטירה... אבל לא את זה לא יגידו שלא ידעו שמר אלים הוא אלים אה אופס הוא נזרק על אלימותלא נתן לה לעשות משימת אקסטרים?
ושבר צלחת מעצבים בגללה שהיא הכינה פיצה אבל זה לא אלימותרצה לתת לה סטירה... אבל לא את זה לא יגידו שלא ידעו שמר אלים הוא אלים אה אופס הוא נזרק על אלימות
ממש לא על זה מדובר.לא נתן לה לעשות משימת אקסטרים?
זה יקרה רק כשגל תשתחרר מהחוזה הדרקוני שהיא חתומה עליו בעוד כמה שנים שאז היא תוכל לפתוח הכל ולתבוע את עוז וההפקה המכורה מראש על הסיכול הממוקד שעשו לה כולל בפרק ההדחה שלה ועל הדחתה מהתוכנית שלא בצדק ובניגוד גמור לתוצאות הצבעות האמת. יש לנו מספיק הוכחות בשביל זה, אנחנו רק מחכים שגל תשתחרר מהחוזה הדרקוני עם ההפקה.מקווה שיום אחד גל תפתח מה יהודה עשה לה שלא נתנו לנו לראות.
תום צריך להתרחק מעצמוצעקו תום תתרחק מקארין
והם בספסל
למה זה מעניין הוא לא קרוב אליה בכלל
רק יהודה צריך להתרחק מעצמותום צריך להתרחק מעצמו
מחכה שיצעקו לה להתרחק מתום למרות שאם אני זוכר נכון אף פעם העונה לא צעקו לה משהו שלילי על דיירים
את חושבת שלשאר הדיירים אין שלדים בארון? הם פשוט לא סיפרורק יהודה צריך להתרחק מעצמו
זה שירק על אמא שלו
זה שיש לו הרס עצמי
צעקו לרמי צעקות איומותתום צריך להתרחק מעצמו
מחכה שיצעקו לה להתרחק מתום למרות שאם אני זוכר נכון אף פעם העונה לא צעקו לה משהו שלילי על דיירים
התומכים/משפחה של קארין?צעקו לרמי צעקות איומות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.