פלוידיאנית
Well-known member
זוהי הנקודה, ערן סוויסה גם חסם כל אפשרות להגיב, לשאול, להעמיד את העיתונאי על המקוםאיך אפשר לקבוע שמשהו לא מעניין בלי לדעת מה הוא מכיל ומי נמצא בו?
זרק פצצה לאויר וקיבל אלפי צפיות בישראל היום והאינסטה שלו.
זוהי הנקודה, ערן סוויסה גם חסם כל אפשרות להגיב, לשאול, להעמיד את העיתונאי על המקוםאיך אפשר לקבוע שמשהו לא מעניין בלי לדעת מה הוא מכיל ומי נמצא בו?
אה זה משהו לא קשור לזה בכלל סבבה סליחה לא ידעתיוכבר אמרתי שאין לזה קשר למה שערן סוויסה פרסם ואין לי מושג מה או מי בסרטון.
עכשיו זה יותר מובן?!
לכבוד מה? יום האישה?עשו ארוחה פצצה. ממש
אופ מבאסמה קרה עכשיו? מישהו פוחד מהזכייה של ג'וזי?
בקטנהאופ מבאס
אבל למה שוב לעשות דווקא ולעלות לי תמונה של דרור
הבנתי כבר שאחרי האח נוצרת דינמיקה שונה, סוגרים מעגלים, ומלבנים דברים,
כל העונה הם דיברו על זה שהם יעבדו ביחדהבנתי כבר שאחרי האח נוצרת דינמיקה שונה, סוגרים מעגלים, ומלבנים דברים,
והחיים שונים במהותם.
ועדיין, קשה לי להשתחרר מתחושת הצרבת שעולה לי ממנו.
היא נראית פצצה כתמיד.כל העונה הם דיברו על זה שהם יעבדו ביחד
זו הפעם הראשונה ולא האחרונה
ואין מה לעשות לפעמים הצרבת לא עוברת
אתה הבטחת שתפסיק לעלות תמונת שלו ובשרשור הקודם עלתה ועכשיו עוד מישהו עלה דיי עם דרור אפשר את כולם חוץ מתמונת שלוכל העונה הם דיברו על זה שהם יעבדו ביחד
זו הפעם הראשונה ולא האחרונה
ואין מה לעשות לפעמים הצרבת לא עוברת
התמונה שלה עם דרור מהשרשור הקודם היה בשביל להבהיר את הנקודה שגל מצליחה אפילו לגרום לי לחבב את דרור לרגעיםאתה הבטחת שתפסיק לעלות תמונת שלו ובשרשור הקודם עלתה ועכשיו עוד מישהו עלה דיי עם דרור אפשר את כולם חוץ מתמונת שלו
אוקיי למרות שיכלת לבחור דייר אחר ולא דרור בתמונה כמו למשל רמי או אורןהתמונה שלה עם דרור מהשרשור הקודם היה בשביל להבהיר את הנקודה שגל מצליחה אפילו לגרום לי לחבב את דרור לרגעים
כי החיבוק שהיא נתנה לו היה סופר מרגש
ורק בשבילך תמונה של גל מחבקת מישהו אחר... שזה גם היה בשישי האחרון שלה בבית
צפה בקובץ המצורף 17094
לא צילמתי תמונות שלה עם רמי... ואורן לא רלוונטי מספיקאוקיי למרות שיכלת לבחור דייר אחר ולא דרור בתמונה כמו למשל רמי או אורן
אוקיי אני פשוט מעדיף שרשור בלי תמונות שלו מצידי שהיה רק תמונת של גל או תום או שניהם ביחד רק לא את המשופם הזהלא צילמתי תמונות שלה עם רמי... ואורן לא רלוונטי מספיק
ודווקא דרור היה הנקודה הכי טובה
להראות כמה שהיא מכילה ואוהבת גם את אלה שהכי ליכלכו עליה וכמה שהיא הייתה תמימה
עדיף תום מאשר זהבהכך או כך, את תום איני מכירה די כדי להיות בעדו,
ואת זהבה איני סובלת מעצם פימפומה עד פקיעה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.