צופהבאחהגדול
Well-known member
הייתי הולכת למסעדה של אורן
הטענה דיי לא מוכחת אבל בסדר אם הולכים ככה אז גם קארין יכולה לנצח כי עוז מת עליההאמת שאני לא מאמינה שבגמר יש לצופים השפעה,יבחר מי שרועי עוז יחליט
ואני,לעומת רבים כאן,חושבת שאת מי שהוא מריץ מתחילת העונה,זה את גוזי ולא את יהודה.
שלא נדע.הטענה דיי לא מוכחת אבל בסדר אם הולכים ככה אז גם קארין יכולה לנצח כי עוז מת עליה
לכי תדעי אולי היא משואת נפשו של עוז והוא הבטיח לה בתמורה לכול הרגעיים המתוסרטים לנצח בגמרשלא נדע.
לא לגמרי תלוש מהמציאות, אבל המחשבה על זה עושה לי רע.לכי תדעי אולי היא משואת נפשו של עוז והוא הבטיח לה בתמורה לכול הרגעיים המתוסרטים לנצח בגמר
לגמרי לא נעים ואני כאן שנים, במיוחד ההשחרות ללא שחר והעקיצות לגולשיםהיום הפורום עולה לרמה אחרת ולא לעיניין בעיני. תצביעו אל תצביעו לא משנה אנחנו לא משפיעים פה על כלום באמת חוץ מלדבר על הדיירים
ראשית, הפורום נועד לדבר על הצבעות, למה, כמה, ואיך, כל אחד והשקפותיו.היום הפורום עולה לרמה אחרת ולא לעיניין בעיני. תצביעו אל תצביעו לא משנה אנחנו לא משפיעים פה על כלום באמת חוץ מלדבר על הדיירים
את כאן או במתנ"ס הגמלאים?ראשית, הפורום נועד לדבר על הצבעות, למה, כמה, ואיך, כל אחד והשקפותיו.
שנית, זה חלק אנטגרלי מלדבר על הדיירים.
הגיון פשוט.
עלה לרמה אחרת כי יש גולשים שלא אוהבים את ג'וזי?היום הפורום עולה לרמה אחרת ולא לעיניין בעיני. תצביעו אל תצביעו לא משנה אנחנו לא משפיעים פה על כלום באמת חוץ מלדבר על הדיירים
מה לעשות זה עוז קובע וזאת הטענה ואפשר רק לקבל אותה או להיגעל ממנה זה רק כסף בסופו של דברלא לגמרי תלוש מהמציאות, אבל המחשבה על זה עושה לי רע.
תראה מי יהיו ב2 האחרונים ובהתאם לכך..זה מה שטענתי תמיד לתום יש סיכוי גדול לנצח לא אוהב משפטים כמו אין לו שום סיכוי
לדעתי השלישיה האחרונה תהיה ככה
גוזי מקום 3
זהבה מקום 2
ותום מקום ראשון
אם ככה זה באמת היה תזכרו מי אמר את זה ראשון
לא זה הימור שלי למה שהיה לא אמרתי שאני יצביע לו לפני השניים האחרוניםתראה מי יהיו ב2 האחרונים ובהתאם לכך..
בסוף נמצא את קארין בסוףלא זה הימור שלי למה שהיה לא אמרתי שאני יצביע לו לפני השניים האחרונים
אולי מי יודעבסוף נמצא את קארין בסוף
מסכימה עם כל מה שכתבת, אבל כן חשוב לי להדגיש, שלמרות שג'וזי עשה ועושה טעויות הוא יודע להתנצל עליהם, גם אם לוקח לו זמןקצת על ג'וזי - למדתי ככל שהעונה התקדמה לאהוב אותו למרות שממש לא אהבתי (בלשון המעטה) את החונטה שלו. ממש לא אתבאס אם הוא יזכה, מבחינתי הוא דמות חיובית וראויה לזכיה. בכלל אחרי שיהודה הלך מבחינתי זה יהיה הגמר הכי רגוע שהיה לי אי פעם.
חשבתי להצביע לו בגמר מכיוון שמבחינה תפיסתית אני לא חושב שמגיע לזהבה לזכות, לא כי היא לא אדם טוב אלא כי היא לא עשתה כלום בבית ולא צריך לעודד התנהגויות כאלו .
בסופו של דבר קצת השיח שלו עם קארין אתמול ועוד קצת אנקדוטות עצבניות שלו בשבועיים האחרונים הזכירו לי שאני לא באמת תומך בו ולכן החלטתי לתמוך בדייר שהכי התחברתי אליו העונה, תום, גם אם על פניו הסיכויים שלו לזכות לא נראים גבוהים.
מי אלה היפים האלהמסכימה עם כל מה שכתבת, אבל כן חשוב לי להדגיש, שלמרות שג'וזי עשה ועושה טעויות הוא יודע להתנצל עליהם, גם אם לוקח לו זמן
ולהוכחת דברי אביא צילום מסך של אהובתי
צפה בקובץ המצורף 17095
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.